P-Frida

   2018-04-24 - 17:34:49
Sov gott!
Alex, Olyckan, Lyckan och Liten KATTJÄVLAR JAG HATAR ER SÅ VÄCKA MYCKET!!

Borås i min stjärt!

   2018-04-16 - 21:25:47
Idag anlände vi till Borås igen för det 2 i utbildningen med jobbet. Vi bodde på Scandic förra gången vilket var superbra men pga. Olika omständigheter blev det Comfort Jazz vi bor på denna gång. Helt ärligt, vi hade alla lite dåliga vibes redan innan vi kom hit angående hotellet men att det var då här kunde vi aldrig tro. När vi klev in i lobbyn möttes vi av en kulle i grå hoodie och ett "backstagepass med texten CREW på. Han hade noll koll på det mesta kan man säga. Vi fick våra rum och de är som skokartonger. Sunkiga, trånga, och badrummet är så litet att det kan jämföras med en "bajamaja"! Duschen får man parera in i och när jag skulle tvätta foten tog det i väggen för den är så liten😂
"Relaxavdelningen" består av några plaststolar och en tv🤣
Lunchade gjorde vi på Scandic iaf. Men eftermiddagsfika var det på Jazz där vi hade utbildningen idag. Fikat hade de glömt bort och till slut kom en termos kaffe på 9 Pers. (Jag dricker ju dock inte). Pia som har utbildningen fick säga till om nåt å tugga på å då kom det upp en korg med några chokladbitar, chili/jordnötter och chips som de raffsat ihop i lobby-butiken! Till fika??? Pia surnade till så efter 30 min kom de med ett fat ICA-bullar och en termos kaffe till. Hon har kollat andra boenden men det är knökfullt överallt! Enda alternativet var en anläggning i skogen i Ulricehamn. Hon lovade oss kompensations-presenter och när vi kom tillbaka efter middagen på "Bishop" så stod en blomma på mitt rum, en annan fick ett ljus och en tredje en kasse bärs. Några fick biljetter på nån show de är på nu. Vi kan inte umgås allihopa eller plugga tillsammans för vi får inte plats i ett rum, lobbyn har en 2-sits soffa det är allt! Det finns en del till av hotellet 200m bort på andra sidan gatan. Där gick vi och kollade på "uppehållsrummet" som skulle finnas där. Ännu sunkigare och folk sätt med datorer där så vi gick igen. Vi gick och åt på "Bishop" och jag åt pasta. 4 av oss tog burgare och de skulle vara medium. Samtliga var RÅA!!!
Dom fick ta in burgarna igen och göra om och göra rätt, men då de kom tillbaka var en burgare överstekt och en var rå igen! Lökeingarna var dessutom brända! Försök 2
Det slutade med att hon i servisen strök notan! Kocken var tydligen köksmästare, men när vi började kolla omdömen om stället visade det sig vara rätt kass! Dessutom när vi skulle köra oss vilka vägmärken som släcker varann börja jag grina, å då asgarva ja för att ja grinade😂 Sjuka värld! Nu har jag duschat "nålsögat" och ligger i sängen. Annars då? Jo livet rullar på! Jörgen har inte synts till trots att jag ropat på honom varje kväll! Vi hade en hare vi fick in fredagen den 13e med brutet lårben som fick somna in. Skadorna hade lyft den upp på ett garagetak och den flydde ner och bröt sig så illa. Just nu har vi en annan hare, lite större än de sista vi haft och piggare med så vi hoppas verkligen på denna. Vi har även en ekorrunge som nu när hos "korrevakt" under utbildningen. Igår träffade vi även vår nya familjemedlem Stefan❤

Sov gott Fjösen

   2018-04-09 - 19:41:11
Vaknade vid 04 k morse och gick ut och ropade på Jörgen. Han har fortfarande inte synts till. Till min fasa hittade jag då Fjösen (Speedy Gonzalez) död i lådan! Han verkade ju så pigg och glad, vad hände? Veterinären har idag fått honom och ska obducera honom i morgon så vi kanske kan få svar. Så fruktansvärt sorgligt! Har haft jättemycket ångest hela dagen på jobbet och bitit ihop för att inte börja gråta. När jag lämnat Fjösen hos veterinären efter jobbet, kommit hem till en glad Bobby och insåg att Jörgen inte kommit och rört bananen bröt jag ihop och började storgrina! Mange jobbar kväll denna vecka, han har inte gjort det sedan i typ oktober och det känns skitjobbigt av någon anledning! Åkte ett varv till Dollarstore för att fördriva lite tid. Hem och ropade på Jörgen igen, snyfta lite och nu ligger jag och Bobby i soffan. Har lagt ett spår av banan/morot ute. Kommer inte fånga Jörgen, han är en fri hare nu om han VILL. Jag vill bara se att han är ok.
Skit oxå!

Joey och Jörgen

   2018-04-08 - 19:24:00
Idag klockan 14:46 Var det 5 år sedan Joey somnade in. 5 långa år sedan jag förlorade den viktigaste i mitt liv! Sorgen och saknaden är lika stark som då, att tiden läker såren är inget annat än lögn
Jörgen är släppt också. Han var ute igår men kom in rätt fort igen. Idag ville han inte ens ut så jag pushade honom lite. Det slutade med att han drog iväg. Han har ännu inte synts till fast vi ropat och letat. Han är välkommen tillbaka om han VILL iaf. Finns mat och tryggt boende här på altanen om han kommer.
Lille "Fjösen har varit ute i solen idag också och ätit 4 grässtrån och kissat😊
Hans hornhinnor är helt mäkta och såren blir till skorpor som börjat lossna så han är lite tunnhårig på huvudet. Skitgulligt!
Jörgen visa dig nu❤

En SÄLsynt historia

   2018-04-03 - 20:40:47
Igår fick vi larm om en sälkut mitt i Norrköping. Vi åkte dit mest för att ta oss en titt och sätta upp en skylt att inte gå för nära den då folk var väldigt nyfikna. Det slutade med säkert 30 telefonsamtal och ett omedelbart omhändertagande av oss i samråd med sälrehabiliteraren i Skåne. Vi tog lille "Oskar" till vår viltveterinär som ansåg den vara alldeles för sjuk för att ens klara att bli uppvätskad och sänd till Skåne som planen var först. Infektion, tillbakabildade muskler och uttorkning. Med en vikt på 13kg jämfört med normala 25-35 som den skulle legat på så tog vår veterinär Anders tillsammans med Bengt Röken beslutet att låta den somna in. Det var för mig som varit sälälskare i hela mitt liv otroligt mäktigt att få vara med om.detta möte! Väldigt sorgligt slut för den lilla 2-3 veckor gamla liten liv. Nu är den på SVA (Statens veterinärmedicinska anstalt) för obducering. Blir intressant sedan att se vad som plågade detta vackra djur.
ä Sov gott älskade sälen! För övrigt har jag legat däckad sjuk hela påsken och veckan innan det var jag på konkurs i Borås. Nä nu måste jag fixa inför jobb i morgon nu när sjukan börjat klinga av.
RSS 2.0