Bamse

   2016-08-31 - 06:55:38
Igår var Bamse hos oss på besök inför eventuell omplacering till vårt hem. Bobby och Bamse gick skitbra ihop, men vi blev lite osäkra då Bamse har svårt att gå lös i nuläget utan att dra iväg på egna äventyr och inte lyssna.
Sen kändes det lite konstigt att han var så lik JOEY❤
Mest avgörande var nog faktiskt att de verkade ha så bråttom att bli av med Bamse och kunde lämna honom där och då. Påminde mig om Bosse som i sista sekund efter snart research visade sig vara en SMUGGEL hund.  Det var då Bobby tassade in i mitt liv full med kärlek istället. Nja, vi får se om det blir någon mera vovve och i då fall en bebis...helst från samma uppfödare som Bobby har då han är stabil, trygg, har humor och är förbaskat trevlig❤
 

Hjärtskärande!

   2016-08-29 - 17:53:00
 Ett klipp på ett underbart djur, gråtande efter hjälp och av sorg. ..hur kan människan vara så jävla GRYM?! JAG HATAR MÄNNISKOR!!!!!
 
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1228047553925550&id=212265595503756

Akuten

   2016-08-24 - 22:54:31
Igår ringde jag C 07.11 för att blåsa av morgonträning pga min nacksmärta. Hon var skitrolig så jag åkte ner direkt och det blev ambulans in till akuten.
Nu mår hon mycket bättre och har fått mediciner och vidare undersökningar ska ske.
När Mange kom hem åkte vi och handlade lite i orient/asiatbutikerna i stan. Håller oss dock borta från ALLT SOM RÖR HALAL SLAKT!!!
I Nacka hade de ju halal lösgodis😡
 
 
 
Idag var jag och C också lediga från gymmet så vi drog ett varv för lite shopping här och där, sen fikade vi. När mange kom hem åkte vi till IKEA å köpte en vägghylla. I morgon blir det gymmet och sen greja hemma...
 
Gonatt

Vaken i natten

   2016-08-23 - 04:49:21
Sover aldrig en hel natt längre. Vaknar alltid senast vid 03.30. Nu har jag varit vaken sen 01.32 och klockan är 04.43.
Mange ska snart upp och jobba, jag till gymmet om några timmar. Göra det jag kan...smärtan är lite bättre efter att ha använt tens flera timmar igår. Jag har även tagit ibuprofen ihop med Alvedonen.  Pratade med specialistkliniken som sa kör...ska till smärtrehab måndag så ev. Bebisar nu...asså det får bära eller brista för jag har så jävla ont!
 
Ska hämta tensen nu å dra igång, se om pirret i armarna pga nervkläm kan lindras. 
Bobby kommer alltid ner när han hör mig äta nåt...helfestöigt! Döv e han ju inte i alla fall 😉
Kom å myste mä mig under täcket ...
 

Bobby på rymmen

   2016-08-21 - 19:47:01
 
Idag när vi drog till Kista så vråla Sanna BOBBY ÄR UTE!!!
han kom springande efter oss i bilen...Sanna flög ur och tog honom samtidigt som Jimmy och Mats kom ut på jakt efter rymlingen.
Kul de känna ångesten som for igenom Bobbys lilla kropp...LÄMNA MIG INTE, VÄNTA, HALLÅÅÅÅÅ, JAG VILL OCKSÅ FÖLJA MED vilken panikkänsla han måste haft mitt lilla hjärta 😭
Men han fick gå ut med Mats å Hjördis på promenad och vi var snart tillbaka å då var det fest igen och skrammel med egna nyckelknippan.
Ja för Bobby är BESATT av min bilnyckeln. ..så varje gång han blir glad ska han ha den. Nu bytte jag bil och han fick nyckelringen med en egen gammal nyckel på...fatta vilken LYCKA😃
 
Liten trött i bilen hem ❤

Ifenin

   2016-08-20 - 21:28:00
Har sån fruktansvärd värk och smärta i rygg, nacke, axlar, foten då det spridit sig från den brutna tån. Händer, käkar huvud å leder!!! 
Jag pallar inte detta längre...tar ju dubbla 665 Alvedon 3 ggr per dag. Frågade svärmor om hon hade nå ibuprofen. Men hon gav mig Ifenin. Finns receptfritt som Alvedon. MEN DOM FUNKAR SÅ JÄVLA BRA PÅ MIG!!!
Läste dock nu att det är NSAID preparat vilket inte är speciellt vänligt mot eventuella bebismagar. Ska ändå ringa smärtkliniken på måndag och kolla vilka undantag man kan göra. För detta "VÄRKligen" behövde jag!
Jag VILL INTE ha morfin, kodein eller annan skit!!! Inget jävla beroendeskit för mig igen...ever!!!
Visst...längtar efter citodon i detta nu (beroendeframkallande tablett som man ändå kan få nästan samma effekt om man blandar ibuprofen och paracetamol) men dessa funka ju ändå rätt bra. Ingenting fungerar fullt ut.
Folk som inte lever med kronisk smärta som tex. "Ehler dahnlos syndrom" som i mitt fall kan ALDRIG förstå att man INTE ORKAR!!! 
Tänk dig om du har huvudvärk VARJE DAG, hela livet kretsar om att komma ihåg värktabletterna:(
 
Spända käkar som de nu börjat ana har nåt vajsing i sig och det tillsammans med nacke och axlar orsakar HUVUDVÄRK!!! 
Så fort du håller upp en arm i luften eller dom nu jag bloggar...och det börjar pirra i nerverna k handen/armen. Ligger jag helt vanligt i en soffa börjar fötterna somna och allt beror på nerver som kommer i kläm i min kropp pga. svullnad mm.
DET ÄR INGET JÄVLA SKÄMT!!!!
 
ville bara säga det☺
 
 

Märsta

   2016-08-20 - 11:15:28
Igår kväll landade vi hos svärmor och svärfar i Märsta. Det är alltid trevligt. Mange å Mats har just varit ute å provkört fårrden☺
Hjördis å Bobby smågnabbas som vanligt...😃
 
Sanna är sugen på friterat å Bella på ölkorv😂
Jaja vi får se vad dagen har att erbjuda? :)
 
Jag har en sjusabla värk i kroppen. Händerna, nacken och ryggen. Jobbigt att leva med,men inget man kan välja bort tyvärr😕
Längtar verkligen till jag börjar smärtrehab i Linköping. Min fot gör oxå ont. Runt där tån är bruten. Den är bättre rent punktligen men gör mer ont runtom i foten nu.
 
Well well...see you

Röda faran på plats

   2016-08-17 - 20:34:52
Idag bytte jag in min älskade vita Kia mot en röd. Den har tonade rutor å härliga detaljer. ..MEN däcken är FÖR SMALATT OCH FÄLGARNA MÄ!!!
dock skulle mina gamla fälgar å däck inte passa på nya bilen så det var liksom kört. Och det vore ju faktiskt taskigt om jag skulle robbat kian på sina fina skor ju😯
 
Soundsystemet kommer de plocka ur så jag kan hämta det nästa vecka!
Nu har vi i alla fall 2 vettiga bilar. Det behövs verkligen.
I morgon ska jag iväg och kika närmre på ett ev. Jobb inför hösten😊
 
 

Bruten tå

   2016-08-13 - 09:51:00
Jaha, så bröt jag tån inatt på en massiv träpall från IKEA som stod i sovrummet😠
Det hindrade dock inte min envishet att dra till gymmet utan jag åkte dit och körde cardio 40 minuter med Catthis. Kändes helt ok eftersom foten står stadigt på plattan.
Mina sömnlösa nätter fortsätter att hålla i sig. Har tagit ytterst lite Lergigan men det hjälper föga. Vill inte ta högre dos då man blir så kavla luddig i skallen.  Helt otroligt att jag kunde trycka i mig en karta xanor för 2 år sen och ändå leva och kämpa på. 10 år med narkotikaklassade läkemedel i form av lugnande räckte och jag har sedan dess mått bättre än någonsin. Livet har med detta vänt, jag har blivit mottaglig för vad livet ger.
 
 
Ikväll kommer Jenny å Pata å grillar lite. Här hemma går det framåt sakta men säkert.
Igår lämnade vi gula Volvon på allbilskroten i stan och fick då även se händelö- branden på nära håll.
 
 
 
Vill nu visa en helt fantastisk bild jag fick till igår. Att något så simpelt som en frukost kan vara så..så VACKER:)
 
 
Over n out

Sömnlös in The sofa

   2016-08-12 - 02:32:10
Vaknade igen redan 00.05 så gick ner och har nu en dålig film på tv, ligger här tillsammans med Bobby och myser.
Har ONT!!!
Börjar ana varför mina kramper i mellangärdet existerar....samma grej kan tydligen ha med EDS att göra som så mycket annat jag har besvär av.
I förmiddags var jag på anställningsintervju. Gick kanonbra och kändes bättre än väntat. 😊 ska provjobba på torsdag.
 
Tagit 12.5mg Lergigan och ska se om jag somnar på det. Vill inte ta nåt alls egentligen för man blir så seg. Därför delade jag en 50mg i 4 och tog en del.
 
OM vi skulle bli med bebis måste Ataraxen bort och då är det Lergigan som gäller oavsett!
 
Nä nu ska jag ligga här å tycka synd om mig själv! 
 
Börjar komma igång med träning och kost igen förresten...går jättebra och är riktigt roligt😊
 

Oups I did it again

   2016-08-09 - 12:46:17
Gled in på TB efter träning å dusch. Råkade beställa en ny Kia Rio så den kommer nästa vecka ☺
Bra gjort att köpa 2 helt nya bilar på lika många dagar va😀 får släppa mina älskade 25.000kr fälgar då dom inte passar nya, men det får jag svälja helt enkelt.
Nu slappar jag å Bobby. C var med till stan och vi tränade tillsammans i morse. Sen luncha vi på "slottets"
En bra dag faktiskt trots att det blåser as ute.
 
 

Ny bil

   2016-08-08 - 21:09:04
Idag åkte jag och pappa in och hämtade nya bilen.
 
I övrigt har vi mest slappat idag jag å Bobby medan Mange jobbat och slitit.
 
I morgon ska jag till TB bil. Och eventuellt kommer jag hem och har beställt även en ny kia😂
 
Nu ikväll tog vi nummer 3 för sommaren till Go glass i hjortkvarn, gott ja men min egen glass och sorbet slår många av deras. Idag tog jag bara en slush. Var där med Jenny,Pata, Mange, pappa å Bobby som åkt i sin bur i kombin. Gick bra med lite gråt å tandagnisslan i början. Förmodligen ovanan att inte se oss i bilen
 Men på hemvägen började det knastra där bak från buren så han hade börjat smaska ben och relaxade☺
 

Bröllopsfoton

   2016-08-03 - 20:41:06
Nu har dom kommit!
Tack Oksana Korolova ❤
 

Smärtrehabilitering

   2016-08-02 - 05:39:26
Nu tänker jag berätta lite om vad som sker omkring mig just nu. Jag kommer inom kort att påbörja ett program i smärtrehabilitering på smärtkliniken på US i Linköping.
De satte min diagnos "ehler dahnlos syndrom" (EDS) förra året vilket ger mig måttlig till svår smärta precis varje dag i mitt liv sedan över 20 år tillbaka.
Jag lever på starka Alvedon varje dag och skulle egentligen behöva starkare medel men pga. Vissa omständigheter är det Alvedon som gäller just nu.
Jag hoppas på att kunna få botox injektioner i käke och nacke, får se om detta ens är möjligt i min sits. Nej vi är inte med bebis!!!
Botox är som många vet ett nervgift och är mycket effektivt mot långvarig, svår smärta. Alltså så är det inget skönhetsingrepp jag vill göra. Det behöver jag inte 😉!
 
Idag tänkte jag lämna in bilen på 5 års service, 8 lakan går det på. BLEEEEH! 
Bobby är kvar på sin semester då vi insåg det inte är rätt för honom att komma hem till kaoset som råder innanför våra 4 väggar just nu med saker överallt. Hur ska HAN kunna ta sig fram när knappt vi gör det?! 
Men i morgon kommer han hem, no matter what för nu längtar jag verkligen ihjäl mig. Visst är han vacker mitt hjärta!?
 
 
Jag går igenom en period då jag tänker extra mycket på Joey. Jag vet inte varför men så är det. :(
Jag saknar honom något så fruktansvärt och kan inte förstå att det gått över 3 år utan honom vid min sida.
Gud vad du är älskad min underbara hund!!! ❤
 
Jag har under en lång period nu sökt Inga-May som fött upp Bobby då hon skulle ta valpar på en av vovvarna framåt hösten, men hon svarar inte vilket är väldigt olikt henne. Vet inte om något hänt?!
Ska försöka ringa henne idag.
Då Molle varit här en vecka och åkte hem märkte man tydligt hur Bobby deppade ihop. Ingenting var roligt längre:( vi har under en längre tid funderat på en lillebror till honom.
Ledsen vovve! 
 
Näää nu ska jag försöka sova någon timme innan bilservice. Jag vaknar alltid mellan 3-4 på morgnarna fast jag går å lägger mig 22-23 ibland. Inatt sov jag gott och vad händer? BRANDLARMET drar igång kl 03:02 😡
När allt dessutom visade sig vara lugnt i huset så kändes detta dumt och som om någon vill jävlas med mig.
 
Nä over n out
Puss
 
 
RSS 2.0