Dagen efter stormen

   2021-05-10 - 19:36:53

Hemma sjukskriven ett par veckor med flytkost och innohep minst 1 vecka då...men visst blir ju choklad flytande om man smälter de i munnen?🤭🤗
Glass, soppa å saft de e melodin nu!

🌼Mitt största, varmaste tack för alla fina hälsningar jag fått! ❤ Det har värmt hjärtat i sjukhussängen!🌼

Drabbades alltså av ett slags mer ovanligt tarmvred (invagination) natten till söndag och blev blåljus till akuten där jag först hamnade under IVA.

Röntgen visade invagination och akutopererades igår morse med vad det ser ut som gott resultat.
Ville bara hem och de släppte hem mig idag med nöd och näppe då mitt kisseri som alltid blir uppfuckat som för en del andra av narkos. Fick tappas på 8dl som mest. Försökte kissa så jävla hårt till slut att ett av såren på magen började blöda igen😂

Men hem fick jag komma idag i alla fall till slut!

Nu ska jag bara ta mig tiden att vara i nuet och läka!🥰

 

 
 

OPERATION!

   2021-05-10 - 00:37:00

Avråd ALLA ni känner att göra gastric bypass op. Jag har ju haft kramper i många år men som gått över rätt fort. (Opererades 2009) Oftast kvällstid!

 
 

Sökt massa ggr för de både vc o kirurg å akuten. Men de har sagt de inte hittat nåt ..bara bråck. Nu blev de blåljus till akuten där jag skakade så jävla mkt att båren skallrade. Morfin gjorde allt värre ändå å jag bara vred mig! FYFAN VILKEN SMÄRTA, jag trodde jag skulle dö på riktigt! Nu visade röntgen inatt att min tarm gått in i andra delen av tarmen. Tydligen en ovanlig men ack komplikation efter gbp.
Operation har gått bra iaf.❤❤❤


Runaway hideout!

   2021-05-01 - 22:24:00
Hallojsan gött fölk!
 
Vi har sista dagarna "rymt hemifrån" för en härlig "kortis" tillsammans bara M och jag! Vi åker utan att någon mer än familjen vet var. Myser och unnar oss det lilla extra tills vi är hemm igen!
 
Denna gång blev det såhär...sängarna på hotellet var fasen den bästa säng jag någonsin legat i tror jag!
 
 
Började med 90 minuters oljemassage för att få slappna av och mjuka upp våra sargade kroppar hos Yoi i Norrköping innan vi for vidare!
 
Såhär mysigt har vi haft sista dagarna innan vi idag kom hem.igen till våra fantastiska djur!💗
 
 
Ett fantastiskt litet hotell där vi tydligen fick deras allra bästa rum, en småsur vattenkran i badrummet, lugn och ro, god mat och helt enkelt jättemysigt! 
Men självklart var det underbart att se våra pojkar igen...
💗💗💗
 




RSS 2.0