HAR FÅTT NOG!

   2023-01-28 - 01:14:00
Bestämde mig jubredan i somras att lägga ner benzon igen jag fått sedan 2020 då cheferna på jobbet jag hade på Norrköpings kommun särbehandlas och trakasserade mig pga. Funktionsnedsättningarna (adhd; borderline) att jag fortfarande lider trauma fast det är 1.5 år sedan jag la pappret på kärringen skrivbord och drog för att rädda mig själv!
 
Har ju strulat mkt med min smärta speciellt senaste åren pga mina hypermobila leder och fått gabapentin som skulle vara så snällt. Stått på maxdos länge och då jag med dessa två preparat även har haft Tramadol sedan jag gjorde brösten I somras och lite därinne samt fortsatt mot smärtan i kroppen efteråt så kom jag till punkten då jag ville lägga ner allt igen!
 
Började med Gabapentinen som ju inte skulle vara några problem men visade sig vara lika jävlig som Lyrica som jag satte ut för 10 år sen och sa jag ALDRIG MER ville komma i närheten av! Fick veta häromdagen att de är besläktade och I princip lika illa att bli av med. Jag klippte dom tvärt men klådan jag fick då det kliade överallt gjorde mig galen tills jag insåg vad den berodde på så fick snällt börja på den igen men mkt mkt lägre dos och trappa ut tillsammans med läkare. Sista ska jag ta sista januari men i förrgår la jag ner den. Den finns inte i lägre dos och kan inte trappas utbmer. De kommer inte sätta in nån hjälpmedicin mot biverkningarna då bara klippa. Det har nu kliat konstant 3 dagar igen, framförallt kvällar!
 
Jag tog min sista tramadol jag trappade ut på nyårsafton och klarat mig bra ändå...trodde det var den som gett mig så sjuka symptom utöver klådan men börjar inse att nästan allt nog går att härleda till den jävla Gabapentinen. RÄVGIFT!!!!
Har gått igenom varenda abstinenssymptom igen, legat i soffan och klättrat på och bitit i kuddarna, svettats på nätterna och gör det lite än, skakat, mått illa. Gått ner till 51kg! Ångest och rastlöshet från helvetet och sömnproblem, huvudvärk såpass att artärerna vid tinningarna synts emellanåt av spänningen. Under första veckan utan opioiderna hade jag svårt att andas mm. 
 
Nu är rastlösheten värst förutom klådan! Och det är väl en kombination av de båda vidriga preparaten jag nu kastat åt helvete! 
 
Å så har vi Benzon då! Men min läkare drog bestämt i handbromsen nu och sa NEJ!!! INTE MER, INTE NU!!!
Men det är bara någon månad bort! Jag är ju så jävla svart/vit och så in i helvete envis och plågar ju rätt ofta mig själv för att nå mina mål!
 
Kroppen måste få landa lite så tar vi etapp 3!
Men Tramadolen är jag av med även om jag känner lite av det så är det inget jag inte kan hantera och jag väntar på att klådan av Gabapentinet ska fara åt helvete med!
 
Jag har ju gjort detta förr då var det Lyrica och benzo dock var det då xanor jag haft I 10 år. Nu är det snällare Stesolid sedan drygt 2 år!
Är inte så orolig, men det är jobbiga utsättningssymptom just nu!
Jag vet ju jag klarar det men försöker sova bort mycket av tiden för att dagarna ska gå och abstinensen försvinna på ett för mig lindrigare sätt innan jag nu antagligen börjar jobba igen i februari.
 
Jag vet ju jag inte kommer ha några problem när all skit är borta, tvärtom minns jag känslan då jag tog min sista benzo 2014 och samtidigt mötte Mange! Jag vet jag även var helt ångestfri vilket jag inte ens var som barn i flera veckor och att jag tänkte Vafan Är det SÅHÄR andra människor känner?! För benzo tar ju bort precis allting! Man blir så jävla likgiltig!
Men snart e de väck!
Och no more!
 
Har haft uppräkning på TikTok sen dag 2🫶😂
 
Mina mysmongon!!! Bobby trimmade jag dock ner i förrgår och Stefan handklippte jag! Det är så skitigt ute så de funkar liksom inte!
 
 
Har förresten skickat iväg båda Kiorna med assistans hemifrån på 1.5v. Suven 2ggr! Men nu är den fixad! Så jävla irriterande! Roligast e att de va samma fel med nån jävla sensor!🙄
 
Gonatt
 

2023 är mitt år!

   2023-01-14 - 04:56:45
Förmodligen blir det att byta jobb, och även bli passinstruktör på ett gym inom bodypump precis som jag skulle bli ledare då jag drog till Jamaica istället år 2000! Ska dit på måndag dör att köra ett simpelt tppvärmningspass på 4 minuter och det är ju rena barnleken!
Händer mycket i mitt liv just nu och det är faktiskt skönt. Och att få ett jobb med folk som inte dömer ut människor med funktionsnedsättningar som Norrköpings kommun som har NOLL kunskap om det och alla måste vara formade i mall för att passa in känns fantastiskt!
Tror även det är ett jobb som kommer passa mig väldigt bra! Likasinnade människor och jobb där man får ARBETA och inte strutta runt I en fjantig låtsaspolis-klädsel o leka Allan å ge folk gula lappar! Nä jag har fan mer pondus än så!
Ni kommer inte få veta VAR jag jobbar men med VAD, det är bara detaljer som ska lösas innan jag är igång! 
Sen kan p-enheten på Norrköpings kommun fara åt helvete som lyckades trycka ner mig så pass att jag enligt läkaren fortfarande är i trauma! Även fast jag haft jobb emellan så lyckades dom bryta ner mig totalt!
Jag ser verkligen ner på folk som jobbar på kommunen! Falska, äckliga, egoistiska, okunniga, högfärdiga som tror dom är nån! Nä fyfan!
I år är mitt år!
 
Jag har avgiftat mig från opiaterna sedan nyår så nu är jag fri från morfinet jag fått 6 månader! Ett helvete har jag gått igenom men jag vet ju att jag klarar det. 
Ska även plocka Benzon och börja med det i slutet av månaden. Jag vill inte ha skiten längre!
 
Nä hörrni 2023 är mitt år!
Tunn är jag, men jobbar på att få upp mina 51.5kg!
 
 
Livet återvänder!




RSS 2.0