8 april 2013

   2020-04-13 - 19:13:12
Kan inte förstå att det gått 7 år...SJU ÅR sedan min älskade JOEY somnade in ifrån mig! 
Jag saknar honom så jävla mycket, varje sekund i över 7 års tid jag mitt hjärta gråtit av smärta att ha förlorat honom!
14:46 8/ 2013 tog han sitt sista andetag...och jag önskar han kunnat få leva vidare i evighet
 
 

PMDS-PÅSK

   2020-04-11 - 23:48:55
Jahopp...varit ganska bitsk såhär på påskafton...givetvis sammanfaller alltid alla gå ger då familjen ska ses med antingen PMS som övergår till mitt PMDS monster varenda gång! 
Ligger med taxen på magen och tagit morfin nu....tänk att det blev såhär efter att man gjort IVF...ångrar den där skiten en del. Det ledde ju inte nånstanns heller så...
 
Vetekudden Sixten är på iaf!
 
Varit hos mamma och pappa å ätit lite påskmat för första gången på flera år. Mamma undrade om.jag druckit men nej, var sliten på morfinet för smärtan och lergigan!
 
Malin bor här igen! Jag har saknat henne å "Tompit" och har förklarat hur Malin ska vara mot mig om jag gör så.jag får spelet å vill kasta ut henne igen! Men det kommer inte hända!
 
Vi vill för övrigt önska alla en GLAD PÅSK!
 

Det har vänt!

   2020-04-04 - 19:38:00
Min läkare insåg att situationen för mig blev för  akut och var på väg åt helt fel håll i allt för snabb takt!
Han satte in Lamotrigin som jag haft förr, men tog bort pga IVF 2018. Några dagar senare ökade han dosen snabbare än rekomenderat då jag fortfarande ville sluta leva! 2 dagar senare vaknade jag på morgonen och kände att något förändrats! Gnistan för att leva hade åter igen tänts och sakta men säkert kämpar jag mig nu åter en gång tillbaka till livet! 
Minnena på tidigare suicidalförsök, vilka självdkador som förr var utom kontroll har hängt som en våt filt av äckliga minnen men har nu lättat. Självskadorna från hammaren läker och så gör själen❤
 
 
Varit och lagt mer botox och fillers...det är konstigt att något sådant kan göra en så lycklig😁
 
Mys med bebis-Leo
 
 
Lyckan blev enorm idag då Andreas från SVR som tillsammans med Victor var med som stöd under hela vår procedur med Viltjourenterrorrn även gör ett inlägg bara till mig på fb, med den absolut vackraste musik jag vet! 
Gnossiene No.1
 
 

 




RSS 2.0