ENSAMMAST

   2010-07-31 - 15:02:35
Känner mig ensammast e världen...Joey är i Kulla på semester det är i alla fall bra:) Jag ska jobba kväll i dag och i morgon. Jag var ju på Karstorp på anställningsintervju och nu står det mellan mig och en kille av totalt över 60 sökande om vem som år jobbet. Känner dock på mig att killen kommer få det trots allt och så står jag då här!!!
har sovit till halv ett i dag...helt sjukt...ville inte alls gå upp lixom:(
Åkte till Viberga en snabbis, sen hem till mamma å pappa å käkade ett äpple innan jag åkte hem igen. Jag såg två brudpar på vägen hem och det fick mig att känna mig ännu mera ensam och som om jag aldrig i helvete kommer träffa någon som är värd att leva med resten av mitt liv...:(

Drömde mardrömmar i natt och vaknade helt svettig...fy fan säger jag bara...äh lägger in lite hemmabilder i alla fall:)


ANSTÄLLNINGSINTERVJU Å TÄLTFLOPP

   2010-07-20 - 16:32:35

Förlåt att jag är en urkass bloggare som inte varit här och skrivit på länge...faktum är att jag inte är i mitt hem så mycket heller.
Sommaren e kort och jag passar på att njuta v den så mycket jag bara kan.
I natt skulle jag å Joey göra nåt oerhört exotiskt och tälta i mamma å pappas trädgård. Jag stängde på jobbet med L och sen hämtade jag Joey och vi skulle tälta lixom...tjo vad mysigt!!! trodde jag ja...efter en timme då klockan var kvart i två så gav jag upp, tog min dumma hund under armen och åkte hem där han genast la sig förnöjt på sovrummsgolvet och snarkade medan hans matte buttert rotade efter något att äta:(

I dag  var jag hos frssan på morgonen...jag gick sen förbi Lindgrens guld och kollade lite på kedjor och så började vi prata  som vanligt och vips så hade jag i princip kanske fått ett deltidsjobb med stora chanser till att få jobba mer då hon funderar på att sluta jobba i höst.
Åkte till mamma o pappa å åt och sov lite i hammocken som mamma äntligen köpt.
åkte sen hem och ringde till Karstorp där jag sökt jobb.
Dom sa att dom tänkt ringa mig och att jag skulle ringa en annan kille nu som jobbar där. Så jag gjorde det och han visste vad det handlade om då jag sa vem jag var. han var dock lite upptagen i 2 andra lurar samtidigt förutom mig så han ska strax rina upp mig igen och boka in en tid tillsammans som jag kan komma dit på...:)
Detta jobb ska jag HA!!!

Jag ska måla klart skänken i sovrummet i dag har jag tänkt mig..och så ska det bli. Jag håller nämnligen på och gör veckoschema varje vecka för att få lite struktur på livet och må bättre och idag hade jag dumt nog skrivit in att skänken skulle målas och då bara ÄR det så!!!

har hittat en biljett till Jamaica som jag skulle kunna boka nu, men fan tänk om jag fåt nytt jobb nu då:S Kan jag åka på semester då på en gång? kanske kan jag sluta på Statoil tidigare och åka tidigare?! Och börja på Karstorp när jag kommer hem i så fall?!
men men man vet ju inte ens om man e en kandidat i slutänden:)
Hoppas det i alla fall:) Då ska jag lära mig ALLT om bildelar...så det så:)


Nu ska jag plocka undan lite här och sen måla den dumma skänken som står å glor på sina tunga träben i sovrummet:)

Puss















HOT HOT HOT

   2010-07-17 - 08:12:34
Fortfarande lika grymt varmt i detta avlånga land:)
Undrar hur man ska stå ut? ska försöka pilla i mig lite resorb i dag tror jag. Ska upp till mamma och sola:) Pappa han jobbar!
Jag har varit uppe sedan 05.45 för att orka göra någonting alls innan värsta värmen kommer, men nu har jag nog plockat undan för denna gång.
I går köpte jag den finfina mattan på indiska som jag ville ha. Med lite tur så hittade dom en i deras fikarum som stod där och var lite lite snedsydd i kanten annars var dom slut både i stan, linköping, Södertälje och jag som bara var tvuuungen att ha denna matta...och nu så...nu pryder ett exemplar av den min balkong som dessutom är så gott som en balkong igen och inte ett förråd:) (bilder kommer senare)
jaooo för övrigt så har ja skitont i tutten...i går var jag vid Mårn m x och Joey å solade, men det började snart spelas fotboll bredvid oss och det var de vuxna jävla karlarna som inte kunde hålla käften och inte barnen som kanske borde låtit mest. Joey fick panik av dom så vi åkte!
I alla fall så skulle jag få på mig bikinitopen och råkade släppa taget om den så att spännet "klatchade rakt på blindskriften" :( Är helt öm idag:S
C är i Trollhättan på SAAB festivalen. Jag träffade han som äger de 2 bilarna de ska tävla med häromdagen. han pratade som om han var något mäktigt när han talade till sina barn...men jag tänkte att ååånej du e inte mer än jag ;) men han var supertrevlig som bara den och vi var grymt överrens om att C inte gjort ett bra jobb utan att han skulle få göra om allt:P (han har plockat isär en hel SAAB 99 från 1978 i delar och putsat å satt ihop igen)

Nä nu ska jag dra å sola fast klockan bara e strax efter 8...det ska bli åska på dagen med klass 1 varning utfärdad...så man kanske ska stänga fönstrena innan man drar...kram kram



SVETTIG

   2010-07-14 - 20:59:28
Nu har det varit svettsnuskvarmt i flera dagar:S
I dag slutade jag 17.00 och har egentligen inte fått ett smack gjort, det är för varmt...det har varit ca 35 grader varmt senaste dagarna...:S
Var hos dietisten i dag ...det gick superduperbra:)
Annars har mina dagar varit lugna...jobb, hänga med C på lackeringen där han donar med en SAAB 99 från 1978 som ska på tävling i helgen:P



Paddlade kanot i måndags med tjejerna:) Det var skojigt. Vi solade, badade och snackade gojja:) Sen åt vi kina hemma hos A och M:)

Nu är jag jättetrött och funderar på att lägga mig och sova om inget roligare händer....ska öppna på jobbet i morrn.





Vikten har börjat rulla neråt igen och det känns super:)

Natt natt=)


STÄDMORGON

   2010-07-09 - 09:29:38
hej hopp alla glada...i dag tog jag sovmorgon efter att ha jobbat med världens underbaraste människa till stängning igår kväll. killen ifråga stötte jag på i stan när jag och Miss Li var i Stohlm i vintras och jag sa till henne att guuud vilken trevlig kille och schysst statoil mack, här skulle jag vilja jobba.
Och så stod då denna killen på jobbet då jag kom dit igår. Vi hade massor attt prata om och det var hur trevligt som helst:) jaja inbilla er inget han har fru och 3 barn och jag tror knappast att den kvinnan tänkt släppa taget om en så underbar herre i första taget;)

härom dagen var jag å I på fiskspa på Östermalm i Sthlm.
det var coolt...1200 små firrar som mumsade i sig av skinn å döda celler på händer och fötter i ett huj:) Det var skoj som bara den:) Fick dock en p bot igen *HAHAHHA* Den 3e på en månads tid ungefär och jag som aldrig fått någon förr i hela mitt liv!

i går åkte jag till Linköping å mötte syrran som fått en spricka i armen och inte kan köra bil. Jag blev hennes chaffis till Söderköping och assistent då hon var och fotade och skrev om ett gäng jobbiga ungar på cirkusskola.
Sen käkade vi glass på Smultronstället och tog en sväng på ruffiga FIX PUNKTEN som jag inte ens trodde existerat de senaste 20 åren. Hittade en skitsnygg vinterjacka för 750 spänn, den fick minsann hänga med mig hem till garderoben :)

Sen åkte vi till Linköping igen och handlade på ICA MAXI jag blandade min egen mûsli som man kan göra där och det kommer vara världens bästa mûsli...jag lovar:P jag ska testa den till frukost om en stund:)

Åkte sen till Kulla med syrran och hann stanna och äta lite  och titta på Trisses fina grav och sedan iväg hem till Finspång igen för att komma hem precis lagom till att börja jobba 17.00

I dag jobbar jag oxå kväll, med min P ...det e grejer det...:) Jag gillar verkligen att jobba med honom!
Nu på morgonen fick jag ett städryck och har farit omkring som om jag hade eld i arslet och plockat grejer...:P
Vädret är lite molnigt så det är ingen brådska att åka upp till mamma å pappa å kasta sig i trädgården heller.

Jag fick ett spel av syrran som tack för assisthjälpen det var ett spel där man ska ta hand om djur och bygga upp en veterinärpraktik och lista ut djurens sjukdomar å så, och det var ett expansion med också så det ska bli riktigt roligt:)

Tror jag tar med mig lapen upp till mamma å pappa och tar en dag ute med lite spel å så .

Näääh nu ska jag sätta fart... i dag känns det somom jag mår väldigt bra i alla fall:) men men det kan ju svänga fort om man har osis....pöss å slaffs på er=)


Träffade på en liten måsunge som ramlat 7 våningar, vi väntade på viltvårdare med en annan tjej med den relativt oskadda lilla varelsen. Vi behövde gå innan de kom och fick senare veta att de låtit den somna:( Idioti, då kunde jag ju ha tagit den med mig och fixat så den fick leva istället!!!



fiskspá





Snyggaste vattenkannan:) Jag är inne i en flamingo period just nu:O


MITTINATTINEN

   2010-07-04 - 04:51:35

I går jobbade jag helg för första gången sen innan jag var sjukskriven ....alltså första gången sedan typ 2006.
tyvärr ska jag jobba i kväll oxå:(
Nya chefens schema suger...det är inget roligt alls faktiskt men det är väl bara att finna sig i det.
Jag fick även skriva på min uppsägning som kommer ske den 3 oktober 2010.
Har jobbat på Statoil sedan 050420 så det känns lite konstigt ändå.

Han har satt att vi bara får betalt till 24.10 när vi stänger...24.16 låste jag dörren och hade då struntat i massa saker för att hinna...men vill han ha det så ...då är det så!
Samma sak på morgonen...istället för en halvtimme har vi nu 17 minuter på oss innan öppning som vi får betalt. Observera att vi då har korv som tar 36 minuter att ens bli klar efter att stekbordet dessutom blivit varmt.

Längtar efter någo nytt, något fräscht, något som lyfter upp mig i mitt liv igen...jag har sökt en del jobb. Vill särskillt ha 2 av dom, men antagligen får jag inte det:( Lika bra att ha en sådan inställning så blir man kanske inte lika besviken när det vanliga opersonliga mailet kommer om att tjänsten gått till annan sökande:(

Har varit så in i helvete nere sista dagarna...hela allmäntillståndet sjunker mer och mer och i förrgår tryckte jag i mig FYRA xanor på en gång och var sedan helt väck.
Hade sällskap här och den personen har berättat att jag var uppe å snurrade omkring på natten, men jag minns inte mycket. har inte tagit piller så på väldigt väldigt länge. Och jag ringde även psyk jouren på kvällen...det har jag heller inte gjort på galet länge.
Ibland vill jag bara lägga in mig, slippa allt, men vet att jag då kommer få se människor som är betydligt längre ner i samhälls stegen än jag själv och jag mår inget bra av att ha såna omkring mig, jag vet ju det!
Men flera gånger varje dag slår tanken mig att det skulle vara så jävla enkelt att bara ge upp och skita i allt...anledningen att jag klamrar mig kvar vid livet är min familj!!!
Jag skulle oerhört lätt kunna ta en bråkdel av mina piller å somna för att aldrig mera vakna...det är det farliga med borderline...på ytan kan vi verka hur lugna och vanliga som helst, medan man i själva verket är en tickande självmordsbomb.


Jag ska pröva att släppa på min blogg igen utan lösenord och se vad som händer...om familjen skärblacka har något att yttra så kan dom komma direkt till mig...!!!:D

Har vaknat flera gånger i natt...dels av att några som står mig nära bråkat i fyllan.:(
Det känns så onödigt...såna bråk har jag inte haft med någon på år, jag kan faktiskt inte minnas när det ar sist:(
tycker det är så tråkigt och man blir påverkad och ledsen av det själv för dom passar så bra ihop, men något är inte rätt...jag tror dom kanske skulle prata med någon bara för att ventilera sig lite...det är nog viktigt i alla förhållanden tror jag.

Nästa helg kommer min Malin att flytta hem igen. Jag har väntat på det i flera år och jag minns hur jäla ledsen jag var då hon flyttade till kristianstad för 2 år sedan:( Hon var i princip den bästa vän jag hade här och så försvann hon ...:(

nu säger folk till mig att jag isolerar mig...och det stämmer...jag jobbar och går hem och gör inte någo speciellt...det ska göras en utredning på mig...en omfattande sådan, men det är lång väntetid...uppemot 2 år. Man kan ju undra varför dom inte kan peta in mig före i kln då jag ju faktiskt väntat i 12 år och inte fåt en utredning eller riktig diagnos förutom borderline på alla år.

Jag har blivit kär i Bruno Mars och traskade omkring i midsommar och sjöng på låten "billionre" hela midsommaren och jag gör det fortfarande faktiskt. Den stämmer ganska bra på mig faktiskt....Bruno Mars är så jävla snygg...så jag tror jag ska lägga in en video med honom här...kolla nu





Bruno Mars är alltså killen i haten för dom som inte har en blekaste om det!

Nääh mina kära, nu har jag skrivit av mig det värsta för tillfället...så jag ska nog lägga mig en stund igen...kram kram




RSS 2.0