SKYDDA MIN BLOGG

   2009-09-30 - 07:26:41
Eftersom jag börjat bli påhoppad även i min blogg då jag gjort slut med min kille av hans små älskarinnor, familj och andra konstiga personer så har jag tänker lösenords skydda min blogg. Jag skulle vilja att de som är intresserade och som är mina trogna läsare att höra av er så kan vi ordna lösenord åt er.
Jag vill bli lämnad ifred....folk som inte vet hela sanningen ska inte lägga sig i och bry sig !!!
Jag har aldrig skrivit något skit om killen elller hans familj, men jag blir frustrerad då jag inte blir lämnad i fred av dom! Jag håller mig dock till fakta...och angående honom och hans GROVA problem som gör att han kanske inte borde ha barnen alls vet han om själv men trots att jag kämpat med hans familj för att han ska ta sig ur det så vill han i slutänden inte...och man kan inte leva med någon som är så pass skadad av det och visar upp två personligheter...denn kille behöver riktig hjälp...detta är ingen skit nu ...jag respekterar honom fortfarande och det är för hans eget bästa...man blir inte av med jobb och barn så länge man visar man vill och försöker göra något åt problemen, men larmar någon granne så är det ju knepigare...vill hans bästa!

Sen angående hans syster som lägger sig i ...hon ska in i fängelse för sin andra rattfylla och misshndel...och var kom hon ifrån....???? har inte hört av henne på år!!!!Han har ju inte velat ha med henne att göra heller eftersom hon som han sa bara ringer när hon vill ha pengar:(

Jag vill bli lämnad ifred!!!

DU SOM SKRIVER DRYGA KOMMENTARER som jag antar e hans syrra....ALLA PAR BEHÖVER VUXENTID...DET VAR HAN OCKSÅ MED PÅ, MEN INGENTING HÄNDE OCH PLÖTSLIGT FLYTTADE SONEN BARA IN UTAN AATT VI PRATADE OM DET OCH OM DU VISSTE OM BAKGRUNDEN MED BARNEN OCH ALLT BRÅK OCH STRUL MED MAMMAN OSV SÅ SKULLE DU BLEKNA....JAG VILL INTE HA KOMMENTARER AV DIG MER...DOM KOMMER RADERAS UTAN ATT LÄSAS!!!


Så ni andra...hör av er....

Mvh ImeMY
DET ÄR ÖVER NU

   2009-09-29 - 19:52:58
...jobbig dag...
Har givetvis åkt på hörselgångsinflammation igen...och när ja e på ÖNH å fick ja världens blodtrycksfall...dom fick kasta mig upp å ner...en liten syster baddade mitt ansikte medan läkaren hade mina ben i sitt knä och kollade pulsen...har aldrig varit med om det förut...ganska sjukt faktiskt...och vad kom det ifrån???
gick upp till min terapeut efter det och fick krishantering ...!!!
Och som grädde på moset så var jag svintrött på vägen hem...och vad händer...jo en sak till som aldrig tidigare skett...ja somna när jag körde...:O Bara några sekunder men ändå tillräckligt för at man ska börja undra:S


I dag fick ja en skön kommentar av "killen" att ja hade sårat hans barn genom att sriva en ganska ful grej om dom i frustration att han inte fattar någonting....den var givetvis riktad mot honom och inte barnen!!!
Då sa jag att jaa du vet nog själv att du har saker för dig som är betydligt värre och farligare för hans barn än de kommentarerna.
dricka alkohol tex...då fick jag tillbaka men du då----du då----du då---preciiis som han alltid svarar då ja säger någonting alls...ja ba aaa vad då jag då?  ja du å din a piller då skadar inte de dina barn??? öööhhhhhh....ja visste inte ens ja hade barn...trots att ja idogt letat i både garderober, på balkongen, i bokhyllorna, under badkaret och i förrdet så har jag faktiskt inte hittat några barn här och dessutom går jag på FÖR MIG FÖRESKRIVNA MEDICINER!!!!
men jag undrar om jag missat nåt vesentligt????? har jag barn????:S FYYYYYY FAAAAAAAAN de vill ja inte ha!!!

Just nyss så hade hans morsa han e snart 39 år) snackat in på min mobil att jag inte ska ringa messa honom på nätterna...jag ringde honom ca 23 i går, vi har alltid ringt och messat varandra dygnet runt om en av oss haft tråkigt, jobbat, inte kunnat sova ja vad som helst...även sen hans son flyttade in...OCH PLÖTSLIGT är det ett PROBLEM???? Som jag får veta av hans morsa...:S
Jag har nu raderat honom på facebook, och alla andra ställen...för nu måste jag skydda mig själv...det är så mycket skitsnack...precis som folk varnat mig för tidigare att det skulle bli i deras familj om det tog slut mellan oss.
jag har mått så jävla bra, han har ändå hjälpt till att lyfta mig när jag mådde som sämst i mitt liv...och jag är glad och tacksam för det...men nu sänker han mig...dessutom medvetet!!!
Det är över nu !!!
jag frågade om han ville ringa och säga farväl och vi kunde ta ett avsked av varandra ordentligt...men det enda jag fick var ett mess med "BYE" När den här dagen tar slut gör även det vi haft tillsammans det! :(
Jag är ledsen, jag är förtvivlad....vem fan skulle inte vara det????
frågade hans ex i går hur hans familj reagerade mot henne då hon stack från honom...det var ungefär samma sak då...var bara det jag ville veta! Har inte snackat skit om honom..jag vet hur infekterat det ä där i alla fall!!!

Det finns så mycket jag inte nämner i denna blogg för att skydda killen....men de som vet förfäras!!!
Det är så jävla tragiskt:(

På jobbet var jag trött...gäspade TVÅ ggr då chefen hade kommit och det var INTE EN KUND i butiken...då fick jag veta att man inte får gäspa där!!!
jahapp ok...nästa gång tänker ja säga...kommer om en kvart ska bara hem å gäspa...!!!!
FARVÄL IDDE...vi har faktiskt haft jävligt fina stunder ocksåTACK!!!JAG HAR BESTÄMT MIG

   2009-09-28 - 23:11:28


I går behövde jag mycket krishanteringshjälv av min teraeut men det sket sig någonstans på vägen och jag kände mig väldigt kränkt av henne.
I morse ringde jag henne och sa att jag ska avsluta min terapi som jag kämpat med i snart 2 års tid.
Nu har jag lovat att komma på vår vanliga sesion på torsdag och då kommer även Shideh och pia att vara med och vi ska då ta ställning till om jag ska fortsätta eller inte.
jag vet att om jag avslutar så kommer jag att DÖ!!!
men jag kommer inte gå kvar och förnedra mig och kämpa med en terapeut som jag inte längre har förtroende för.
Har varit inne på om jag ska lägga in mig för att bryta allt det jobbiga som härjar i min kropp just nu. I dag på jobbet var jag ganska drogad faktiskt...den som vet om det ser det dessutom på mina ögon...ser ut som en pundare upplysta Pata mig om:S Men det är hans vanliga kärleksförklaring till mig *hahahahaha* fick krama han lite när jag kände mig nere i dag.

Har fått smått panik över att X inte svarat i telefonen och det är ju den jävla förbannade helvetes borderlinen som skapar detta...men nu i kväll har jag pratat med min underbara vän Li som är så FRUKTANSVÄRT lik mig på alla sätt...=) Jag har verkligen funnit henne och hon mig och vi kan bolla våra prolem med varandra.

I dag när jag gick från bilen och hem efter jobbet fick jag verkligen KÄMPA, benen ville inte bära mig...mina rörelser blir långsamma och sorgen och smärtan gör att man helt enkelt blir apatisk, men man kan röra sig med nöd och näppe.
Tog mig in..tårarna kom direkt...la mig i ett bad, orkade inte ta mig upp...samlade mig och tog mig upp till slut då vattnet blivit kallt och stapplade in i sängen och däckade...mamma ringde och väckte mig 3 timmar senare.

Nu har jag kissat Joey i stormen, matat honom för han sa att han var hungrig, borstat hans tänder och vi har tagit våra tabletter båda två...och snart ska vi krypa ner i sängen igen.

Jag har nog bestämt mig för att försöka göra vissa saker med hjälp av Li och kanske någon mer ...för jag klarar inte av att leva så här.

inget e kul just nu ...i går var jag i stan med pappa och syster och handlade kläder främst åt pappa. Jag köpte bla en skrivare...men när jag kom hem med den ställde jag den innanför ytterdörren och dä står den kvar ännu, men jag antar jag kan ha glädje av den senare om jag tar mig igenom detta.
Den skriver tydligen rysligt bra foton vilket jag var ute efter...

Eftersom jag VET att jag inte klarar av separationer så ska jag helt enkelt leva ensam från och med nu.
Jag kommer ALDRIG mer binda mig med en man!!!
Varje separation blir för mig en kamp mellan liv och död och om jag väljer att leva så måste jag välja bort att leva MED NÅGON för att klara mig helt enkelt.Sen vill jag heller inte ha någon med grava alkoholproblem...det ligger som ett band genom hela hans famlj...jag är inte villig att bli behandlad som skit för att han dricker....hans lögner...och hans svek då han tog sina barn på heltid utan att ens prata med mig hur vi skulle få det att fungera...utan han menar att han ska ha sin son 100% alltså natt som dan ...då jag sa men om vi vill gå på bio då?? Ja men hans son tycker med om bio...förstå min frustration!!!!!!

jag har i alla fall min Joey...han är mitt allt min underbara älskade vän som finns med mig oavsett vad!
han dömer mig inte, han sviker mig inte!!!

Nu ska han och jag sova tätt tätt nära varandra och jag ska ha min hand på hans rygg, det är DÅ jag kan slappna av som bäst och somna...när jag vaknar brukar han vara borta, men jag VET att han inte är långt borta!!!
JAG ORKAR INTE...VARFÖR SKA MAN BEHÖVA LEVA NÄR MAN BARA FÅR KÄMPA HELA TIDEN FÖR ATT HÅLLA SIG ÖVER YTAN????
JAG ÄR OCKSÅ RÄDD ATT MIN OPERATON KOMMER BLI INSTÄLLD EFTERSOM JAG MÅR SOM JAG MÅR EFTERSOM MAN MÅSTE VARA PSYKISKT STABIL FÖR ATT FÅ FÅ DEN.
LÅT MIG DÖ-KÖR ÖVER MIG *update*

   2009-09-26 - 15:32:22

sådär...Iddes hela släkt håller på å trakasserar mig mer eller mindre...och idde själv har gått under jorden antagligen rädd för att ta sitt ansvar!
Gömma sig är det enklaste sättet...men man måste be face to face till sanningen till slut ändå.
Jag har fått krishjälp at maria o shideh och ä så jävla drogad att ja knappt kan stå upp (dock inte på deras inrådan) har skurit mig i armen...straffat mig själv för att jag är dum i huvet och alltid ska snurra till mitt liv...


Tack
Joey:
för att du finns vid min sida, no matter what och för att su slickar bort mina tårar
Jimmy: för att du är så lugn och stabil
Maria: för din krishjälp
Anette: för att jag kan ringa dig och du förstår
Lisa: för att du är min tvillingsyster även i buddhismen
Shideh: för att du ger mig det jag ibland saknar
Idon: för att du fick mig på benen då jag var som värst 2007 och för att vi haft väldigt roligt tillsammans
Marie: för att jag kan ringa och gråta och skrika åt dig när allt brister
Macke: för att du spenderar tid på msn med mig
Carina: för att vi faktiskt ska ta den där fikan snart...!!!

Ingen är glömd ....får skriva fler nästa gång...just nu orkar jag nite mera...måste sova!!! de lugnande (oxascand och xanor) har verkligen slagit ut mig!


*UPDATE*
har skurit mig sönder och samman...armar, ben..tagit 4 dagars dos av oxascand i dag...8 st...jag är avtrubbad, men ledsen hela tiden!
Men dom säger att jag reagerar helt normalt...och Idons jävla as till syrra( inga namn nämnda) som e både alkoholist, misshandlare, och kört rattfull å åkt fast 2 ggr och nu ska sitta i kurran ska ge fan i att säga någonting alls ommig och idde....hon vet inte någonting och då ska hon ge fan i mig...OSS...låta oss sköta vår smärta ifred...men varför måste en man som är snart 39 år  ta till sn mamma och syster att gömma sig bakom??? Jag vet dessutom en sak om hans syrra som varken han eller Idde eller deras morsa vet om....så är sanningen!!!
Jag känner mig kränkt...mina sår gör ont...mitt huvud gör ont...mitt hjärta gör ont!!!
Just nu siter jag bara och funderar på hur när och var jag ska göra slut på mitt liv!!!

Varit hos mamma å pappa ...mamma förstår inte min reaktion, hon säger men är han värd att du mår så här....det handlar inte bara om det...det handlar om borderline, separation...!!!! Gamla minnen som kommer upp...för just nu beter sig idde precis som johan gjorde.

Borderline älskade borderline...hatade borderline...döda mig då för helvete!!!

just nu känner jag inte för att leva...


Älskar er mina vänner...DU TRAMPAR INTE PÅ MIG GUBBJÄVEL

   2009-09-25 - 09:25:45
Nu är det fan bra...var på individualterapi i går och har fått lite verktyg hur jag ska bete mig för att inte låta chefen trampa ner på mig och hur jag ska kunna behålla min självrespekt i allt de här jävla skiten!!!
han ska inte tro att folk inte vet om hur han är heller...enligt facket har dom dessutom fått höra av folk "på byn" hur han är mot sin personal och även kunder.
Känns bra...det är jättesvårt att göra något på en s liten arbetsplats...men behövs det så kommer jag ta till allt som krävs...förutom att dra in mina arbetskollegor mer än dom vill. det skulle jag aldrig göra!!!

jag är skittrött i dag ...hoppas mina fina blommor kommer med posten i dag så jag kanske får lite inspiration att dona här hemma :)


jag känner att jag behöver semester...jag känner det verkligen på allvar...jobbat hela sommaren ju...ledig en vecka...kanske skulle vara bra att ta ut lite tid..men ja e för snål för att inte åka utomlands då...sparar semestern tills ja bokat nåt:) Men lite bilder piggar väl upp:)
jag skulle just nu vilja åka till Koh Lipe:)
KramSLUTA NU!!!! SLUTAAAAAAAAAAAAAAAA

   2009-09-24 - 13:15:30
Jag orkar inte mer...jag vill inte jag kan inte...jag klarar inte mer!!!!
Hur kan en människa vara så jävla elak???
R´redan då chefen kom till jobbet då Malin å jag var där så var han sur och undrade om vi kunde jobba istället för att ha kafferep...(vi stod bakom disken efter att ha plockat varor flera timmar typ)
Han var sur å vresig hela tiden och gick och mumlade att allt var halvdant överallt och att det ju var tur att han kom o redde upp allt nu.
Räksalladen tog slut och jag diskade burken för att fylla på mer.
-Malin tar du kassan ropar han då drygt...då jag vänder mig om så ser jag TRE (3) personer i kön...inte så himla farligt...chefen sa då att jag kunde ju inte fatta något alls som stod å diskade och det kom kunder....jag släppte det och tog kassan och lämnade det bara där...!!!
Malin sa sen att han kommit ut på lagret och sagt att -ja hon kan ju inte fatta någonting alls...vem då hade Malin sagt då...ja Frida, stå och diska och det kommer kunder...alltså...saken är att allt jag gör är FEL ...allt jag INTE GÖR är också FEL!!!
Och Malin och jag pratade om innan han kom att det faktiskt inte gör någe om en kund får köa och stå i 30 sekunder. Roger kan säga, plocka läsk...sen om det kommer två pers i kö så ska man springa på hans kommando som en idiot mellan läsken och kassan...klarar man inte kassan ensam och kan låta den andre göra det den håller på med...??

Jag blev skitledsen och han förnedrar oss även inför kunderna...han säger dåliga saker om oss i personalen att hans personal är så jävla fålig ovh allt...när ja gick hem kom tårarna...jag orkar vekligen inte...fy faaan
BLOMMOR BESTÄLLDA

   2009-09-23 - 09:43:37
Har precis beställt lite väggdekorationer från Bluebox, de kostade nästan 6000 med frakten, men det är dom säkert värda...ska ha dom mot det limegröna i hallen och de ska klättra upp i taket:)
Söta va???

I går var joey på Valla med sin lösa tand, han fick mot inflammation, infektion ooh smätillaaetabltternaluktar skit och smakar uppenbarligen ännu värre...stackars lilla älskling...han spottar å fräser som bara den:(
Men han är DUKTIG!!!

Jag jobbade kväll med Janne, det gick väl bra=) FinaLina e sjuk så jag ska jobba kväll i dag med, men eftersom jag ska på anseiktbehandling a´la lyx med guldmask å grejer så kan jag inte börja förrän typ 19.00. men det var ok för Roger, i vanliga fall jobbar jag ju bara 3 timmar på onsdagar så...!!!
Har ju terapi klockan 13.00 så Jossan ska vaa på dagis :)
i går kväll kom mamma förbi och hämtade massa rostbiff som Pata på jobbet hade lagt undan till Joey...så hon tog hem det till honom eftersoom han var hos dom då och han tyckte det var jättemums=)


Nu ska jag vila lite sen bada...sen åka till terapin=)
Pusstackhej//

MITT LIV HÄR OCH NU

   2009-09-20 - 18:38:53
Helgen har varit ok, lite uttråkad, lite sur, lite glad, lite trött å mycket annat...
I går var jag med Lina på Himpan drog bara in nån tusenlapp, det var inte så mycket drag på de....men men ...
Joey har verkligen en lös framtand och jag får panik...ska ringa Valla i morgon och se om man kan gör någe..ännu e den inte så jättelös, kanske fnins en chans att rädda den??? jag vet inget om tandlossning egentligen på både gott å ont:( Jag påminss dock om att han faktiskt snart blir 11 år och paniken stiger i mig för varje sekund av tiden tillsammans med Joey som jag har för jag vet att med varje sekund minskar även tiden med honom!!! känner att jag kan flippa ur på grund av detta:(

Här hemma har det inte blivit mycket gjort i helgen...har ingen större lust:(
Gjorde i ordning en del i fredags kväll efter jobbet..men nu ...jag orkar verkligen inte...har inte lust att gå å jobba i morgon heller:(
Å så är jag rädd för operationen...tänk om den förändrar mitt liv till det sämre istället:S??? Ska jag sita i det??? Men det är inte bra nu heller:(

*SUCK*

kusin Malin var hemma i helgen å hon, Sara o Majja var här idag å kolla läget hos mig efter att vi fikat hos mamma å pappa...

hursomhelst om jag inte lackar ur helt den dag Joey sonar för gott och tar livet av mig trots allt så vet jag med starkare och starkare säkerhet hur jag vill att mitt liv ska se ut i framtiden...det känns HELT RÄTT!!!

nu ska jag snart kolla på Top Model...missa förra veckan:( men de e la egentligen inge å missa...eller?...:S


THAI THAI THAI....THAI MAI HAIR IFRAIN

   2009-09-16 - 16:45:18
Eller på förenklat språk...."TA MIG HÄRIFRÅN"
Jag vill inte mera...jag vill till Thailand NU!!!
Jag vill inte gå här och inte göra något viktigare än få skäll på statoil...i dag har jag varit i kontakt med facket. Men det hänger på om någon annan vågar ANONYMT berätta hur vi har det på jobbet...:( Och jag vet inte...men hon på facket sa i alla fall att hon skulle kontakta dom andra för att fråga lite ...och jag hoppas dom vågar nu bara:( Man kan inte bli av med jobbet för att man har en cp chef...men HAN kan bli det trots att han äger placet!!! FAKTISKT!!! Det finns ju tom folk som slutat där på grund av honom...

Mitt inernet e supersegt...dom håller på med det men det går ju inte fort asså:(
Dom skyller på mitt modem...men det har ju fungerat förut...konstigt då...!!!

Ska på fotmassage på thaimassagen strax...wieee...jag har en sån pinne man ska ha då till de olika punkterna och instruktioner som ja köpt i Thailand....så om det finns nån lagom kittlig aspirant så kan ja ju öva lite;)...kramVARFÖR BRYR JAG MIG?

   2009-09-15 - 18:47:57
I går fick jag veta att Ron har en 3 månader gammal dotter!
All:  Ron är den jamaican som var och besökte mig (se tidigare inlägg runt november 2007)
Jag mådde jävligt dåligt så han och Marie kom till mig, men han fick mig ändå att känna mig speciell på något sätt.
Vi hade hur mycket sex om det gick att ha på en månad och var helt besatta av varandra...MEN förra gången han kom alltså i maj 2008 så hade jag Ide och saker var inte längre som förut...allt blev skitfel och vi blv osams oah jag kastade ut honom ur mitt hem och han åkte till Norge innan han åkte hem till Jamaica.

Vi har pratat ut om det som hände och vi är på samma linje igen...och har haft kontakt i princip hela deta år igen.
Ron var ett alternativ till pappa åt min baby om jag ska ha någon och det visste han om. Detta låter nog ganska sjukt för en del...men det är inte så galet som det låter om man vet a lla detaljer men det kan jag inte skriva här nu ...orkar inte...!!! Men så kände jag att det inte riktigt var rätt att göra en baby ...och så kom Idde emellan!

Så dök en baby bild upp på Rons msn...jag frågade honom om det var hans baby och har nu fått veta att han fått en doter som nu är 3 månader gammal...med VEM...jo SILKE...den kärring som han varit tillsammans med som e tysk å bor på Jamaica. Dom gorde slut men var goda vänner redan då han var hos mig 2007, men ja kände att det skumt då hon var den som skickade pengar till honom när han behövde mer i Sverige och hon var den han ringde till på Jamaica under tiden hos mig.
tydligen har dom KNULLAT och hon blev på smällen och han ville inte ha baby men hon ville det...så blev det...och jag blev skitledsen i går när jag fick fakta lagt framför mig!!!

Jag vet egentligen inte varför????? Det är det som är så konstigt...han har all rätt att skaffa hur många negerungar han vill med VEM han vill...för han e inte en sån kille jag vill leva med i alla fall...men varför blev jag så upprörd???

Kanske faktum att han inte berättat det...att jag som vän känner mig sviken...kanske för att han betydde mycket för mig då han var här första gången?
Kanske för att jag hade planer på  att åka till Jamaica inom kort eller för att han planerat att åka hit typ nästa år kanske....känns som det kvittar och som sagt JAG VET INTE VARFÖR jag tagit detta så hårt?????
han kunde ju bara berättat det....eller???

men så är det....

BIKT

   2009-09-14 - 20:47:40

Dagens bikt

Du heter: Frida Maria Kristin Knutsson

Smeknamn:
ninemile, princess, matte ...

Låt du sörjer till när du är ledsen? There for you med damien Marley, kommer finnas på min begravning
Beronede av? Godis och Joeys doft


Vad tror folk om dig?
Jag brukar få höra att jag är lite "annorlunda". Speciell, fast inte nödvändigtvis på ett fördelaktigt sätt :/ Det bjuder jag på :)


Vad får du oftast komplimanger för? Att jag har en underbar hund och vackra ögon *gäsp*


Vad säger du för att imponera på någon? Försöker fortfarande komma på vad 17 jag ska säga...


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Okej...

Var bor du? Tellus, Sverige, Östergötland, Finspång

Trivs du där? Njaaa...sådär, man vill ju alltid någon annanstans

Äger du några Converse?
Nej, men ett gäng skatedojjor


Sprit, cider, vin eller öl? Inget av det


Brukar du bli för full? Nej jag dricker aldrig nuförtiden


Vad har du för mobiloperatör? Telia


Är du allergisk mot något? Ja, en del djur, pollen, grönsaker och frukt


Hur svarar du i mobilen? Frida eller aaah...eller yo

Vem ringde du senast? Marie


Vad sa den du senast pratade med i telefon?
  Att hon glömt mobilen hemma när hon var ute


Antal timmar sömn i natt: För få känns det som nu


Sov du ensam?
nej, Joey sov ju med mig såklart sida vid sida=)

Brukar du komma i tid? Ja absolut, jag hatar sena människor

När mår du bra? På fredagar då jag går ut från jobbet


När mår du mindre bra?
på söndag kvällarna


När blev du fotad senast?
i lördags då vi bowlade och käkade på O´learys


Hur känner du dig nu? Trött, hungrig, huvudvärk, ensam, förvirad och besviken


Vanligaste färg på dina kläder? Så mycket som möjligt


Vad tycker du om fötter?
De är bra att ha men e jobbiga när de gör ont på någe vis


Vad saknar du? Tålamod, självkänsla, dagsrutiner


Hade du en bra kväll igår?
Jao, den var ok...

Favoritdryck på morgonen? mjölk


Rakar du benen? Ja, förut epilerade jag dom men nu när jag blivit mer normal i huvet så gör det för ont för att ja ska palla de;) förut älskade jag den fysiska smärtan


När brukar du oftast gå och lägga dig? När jag är trött.Tidigare än alla andra

Är du blyg?
Kan jag vara i vissa situationer

Sysslar du med någon idrott?
Nope, inte just nu


Vill du hellre ha mejl än brev?
Så länge budskapet är värt att läsa så spelar det ingen roll.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nope, det har jag lagt av med det blir bara skit av erfarenhet

Har du spytt offentligt? Hmm...i åttan spydde ja på Ragnarssons skor på en fest i Rejmyre

Är du nöjd med ditt liv? Njaee...


Är du bortskämd? MASSA


Vad gör du i morgon? Jobbar, försöker dona lite här hemma


Vad är det värsta du vet? Snutar, djurplågare, elaka chefer, ångest, otrohet och c-vitamin brus


Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Egna eller andras? ;)


Vad längtar du till? Min operation


Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har få vänner men tighta, har dock fler nu än för några år sedan=)

Vad är det finaste du fått? Borderline diagnos


En speciell dag du minns? Då jag satte mig på planet till Jamaica helt ensam för att bo där en tid

Hur gammal är du?
31 tror jag


Du samlar på? Flip-flops, sälar


Vem ringer du när du är arg/ledsen? Marie eller min terapeut Maria


Gillar du golf? bangolf? Minigolf? vw golf? jag har ingen direkt erfarenhet av något av det...men jag är en naturbegåvning på bangolf eftersom jag är så agressiv så får jag iväg bollen skitlångt, men putta e jag sämre på .

Vilken tid gick du upp idag?
 08,45


Har du sovit i din egen säng inatt? Ja


Har du strumpor på dig nu? Ja? hello kitty strumpor;)


Är det okej att gråta? Ja absolut, men jag gör inte det ofta längre...men jag har gråtit mycket i mina dar.


När grät du senast? Vet inte


Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Ta med mig familjen på en superresa


Bär du glasögon eller linser?
Ja brillor men bara ibland, har brytningsfel


Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej


När går du upp ur sängen en helgmorgon? När jag vaknat och kramat klart vovve


Har du piercing? Hål i öronen.


Vill du gifta dig? Frågan är om någon vill gifta sig med mig?


Vill du ha barn? Kanske, men bara ett i så fall


Solar du ofta? Inte så ofta nuförtiden


Är du bra på att laga mat? NEJ


Är du flygrädd? Nej


Vad dricker du helst när du är törstig? Mjölk eller någe onyttigt sliskelislaskigt MER tex.


Vilken är din favoritglass? Piggelin och sandwich


Tror du på ett liv efter döden? Nej jag tror inte jag tror det


Tycker du om sushi?
Nää


Vad äter du helst när du ser på film?
Godis, popcorn, dip, chips, salta pinnar...


Bor dina föräldrar tillsammans?
Ja


Har du tandläkarskräck? oh nej jag älskar att gå till tandläkaren så jag har skaffat mig frikort via sjukvården så nu hittar jag på massa tand-krämpor jag inte har för att få gå dit=) Gratis e gott!


Är du morgon- eller kvällsmänniska? Morgonmänniska


Vilken ögonfärg har du?
Grön


Har du någon gång gråtit dig till sömns?
Ja


Biter du på naglarna? Nä, elelr de händer nog


Hur ofta tränar/motionerar du? För sällan

Senaste låt du hörde? Minns inte


Senaste film du såg? jumper, i brist på annat


MIN KISSE ÄR DÖV:(

   2009-09-10 - 18:07:45
I dag har dom som nu har min lilla kisse upptäckt att hon/han är DÖV:(
Antagligen därför mamman övergav den ....skönt med en förklaring som inte var värre än så, men samtidigt förstår jag gnyendet och skriken från den lilla älsklingen. Först att ligga både blind och döv ute i kylan och nästan DÖ...sen komma till oss och man plockar med den och fixar, lyfter å matar...klart den måste tycka allt är jätteotäckt ...tänk dig själv att varken höra eller se och vara relativt ny i världen dessutom:(

Min lilla lilla älskade kissemiss:( inte konstigt den tyckte det var otäckt i buren med trots varmvattenflaska och mysiga handdukar...den behövde nÅGON...den behövde MIG!!! Därför somnade den så gott när den låg på mig eller bredvid mig i min arhåla i sängen!
Jag har hemst ångest...men den har det ju bra...dom ska ta den till veterinär och gå igenom den odentligt...det känns jättetryggt och jag komer åka och hälsa på den lilla skrutten=)

Jag har varit på terapi...vi pratade om min terapi eftersom jag känner att jag har en del problem med den ...och kanske kan jag behöva en annan slags terapi, vi vet inte...vilket är bäst egentligen? Hur kan man veta???

äääh...FAN:(

Har varit i stan även med jobbet, fick åka till Menigo å hämta grillkorv i morse...de ska han i alla fall få ersätta mig för mannen...fast det var ju skönt att komma ut lite å göra någe annat=)
Har varit hos Anna-Karin och plockat och färgat ögonbrynen...hon var jätteduktig på det=) suverän faktiskt=)

Nu ska jag måla igen...är så trött på det att jag kan tjuta:(  *uääääääh*

Förresten har jag en hemlighet...ska operera mig...säger inte vad...inte ännu...förhoppningsvis redan innan jul...nej inte tuttarna...det behövs inte;)
jaa ni får se sen säger ja ju...tysta nu:P

Puss


ÄR STUDENTERNA MILJONÄRER??

   2009-09-09 - 11:43:09
Började i går att måla väggarna i hallen så smått...det blir skitfint=) är nöjd ännu så länge=)

Jag vet inte om jag fått hjärnsläpp...men vem e du nattjobbaren som lägger in kommentarer i min blogg?
Du verkar omtänksam =)
I dag har jag jobbat 3 timmar...ska på dbt terapi klockan 13 i stan. Så jag hamnade en liten sväng här framför datorn. Var ju tvungen att skörda lite på Farmville;)

Det ser ut som kriget här, men det blir bra när det är klart...absolut=)

Kissen har gått upp i vikt=) Varis hade hittat en tredje kattunge som hade lämnats i en gammal bil han har och den hade dött:(
naturen är för jävlig!!!

jag vill ju utbilda mig till djursjukvårdare...men det verkar som om man inte kan det om man inte är miljonär??!!
Jag måste alltså gå å ha praktik inom djur för att kunna söka och om jag har praktik någonstanns får jag NOLL inkomst under det halvåret...YEEAAAAYYY!!! Men hur gör folk då??? Ja fattar inte hur dom an göra nåt så prestigefyllt och svårt att kunna göra som att pluga:O????
Är alla studenter egentligen stenrika men låtsas som om dom e fattiga å lever på nudlar???

HELVETE!!!

Chefen fortsätter sin alldagliga skit å nu har vi återigen fått bannor an A-M at den diffar i kassan nästan varje dag..men vi FATTAR inte...vad ska VI göra????? vi kan inte trolla...vi gör ju så gott vi kan ju:(
Och hur kan det tex vara minus 600 en dag och sen plötsligt 500 plus dagen efter...de e ju ingenting som stämmer jue....:( Och så får vi skiten för det:(
Det finns inget logiskt i det heller...tex att någon skulle vara kass på att räkna eller så ...för det kan vara ett pass som jag jobbat med Lina likaväl som om chefen jobbat ensam med janne eller så...klart som an vi känner oss skyldiga när det inte stämmer ...men Roger då tex??????
Det är ju inte så stor koll på hur han plockar med kassan ibland faktiskt!

Nä nu ska jag klä på mig...svarta bralor och ny tröja som jag köpte i helgen med systeryster=)

Puss å kram alla

MIN KATT, JAG HAR FÖRLORAT MIN KATT=(

   2009-09-06 - 21:06:42
Min lilla kissekatt LIV har fått låmna mig...men har det nu bra...bäst!!!
Ringde en tjej utan namn i en anan dbt grupp som jag börjat ha bra kontakt med...hon har 2 katter och sa att hon kunde ta Liv eftersom jag var tvungen att göra av henne någonstanns och jag ska jobba...jävla helvetes skitjobb:(
Så jag åkte dit med henne...kysste henne och lämnade över henne och gick:(
Nu har tjejens mamma fått ta Liv...och det går tydligen väldigt bra i alla fall...MEN

...det gör så jävla ont i mitt hjärta:(
Hur kan en så liten varelse som jag dessutom inte tålde kravla så långt in i hjärtat på så kort tid?
Jag får ju hälsa på Liv ...men det gör så jävla ont i mig:(

FAN FAN FAN FAN....det var så underbar att få hjälpa den lilla...mata den ...sköta om...värma och sova tätt bredvid...

I morgon är det jobb...jag vill inte vill inte vill inte....chefen smular sönder mig...jag orkar inte ....hur ska jag klara det????
Börjar nästan gråta av bara tanken att jag inte kommer undan...jag måste gå dit:(

Jag vet inte om jag ska ringa Carina på facket??? vad ska jag göra??? orkar jag ta upp kampen för att få känna mig värdig att gå till jobbet ??? Vad ska jag göra??? Hjälp mig då någon för helvete:(

I går gick den årliga kräftskivan hos Tjalle o Marie av stapeln...men efter att ha smuttat på välkomstdrinken insåg jag att jag inte alls hade något intresse av att dricka alkohol nu heller så jag körde istället.
Det var i alla fall en skojig tillställning, med detta helt underbara gäng=)
Det plöjdes åker, skalades kräftor å snackades om både polisväsen, kossor och livet allt medans hurra ropen ekade över byn då någon lyckades fiska upp en bamsekräfta i skålen=) Det fanns 7 kg att leta igenom så ...;)
MEn jag är inte varken räk eller kräft människa i år heller trots att jag lyckades skala dom utan större problem i år...kopplade bort lite att man kokat dom levande och att dom e djur:(

Jag har ångest...ÅNGEST...funderar på att preparera mig med lugnande så det är i god verkan då jag ska jobba i morgon.Proppmätt lillkisse


Har insett i dag att jag nog ska utbilda mig till djursjukvårdare eller liknande i alla fall...det är DJUR jag ska vårda inte massa crazy people i blå nattlinnen inspärrade i en korridor (som jag då).

marie fick mig att fundera på ett å annat i går på kräftskivan...och varför inte göra det jag känner egentligen???
Varje gång ett djur kommer till mig och behöver hjälp känner jag att det är DETTA JAG VILL GÖRA!!!
Jag känner att jag ÄR NÅGON...för någon och att jag blir bekräftad tillbaka av djuret.
Att känna att jag gör något som är viktigt...både för mig och de djur som kommmer till mig.

Ska börja leta utbildningar nu ....hoppas jag hittar någon snabbt så jag kan hinna söka direkt till våren...

KATTUNGEN LIV

   2009-09-04 - 21:51:08
I dag kom Varis in på jobbet och visade en bild i mobilen på en kattunge som han hade låg på trappen hemma.
En av hans vilda katter hade fått 2 ungar men bara tagit till sig en och denna hade nog legat hela natten ensam trodde han och det var inte mycket liv i den!
jag sa bara TA HIT KATTUNGEN!!!
Den är något dygn gammal bara...
Så han åkte och hämtade den...vi gömde den på jobbet och kunderna hjälpte till att ha den då dom satt vid fikabordet...när chefen kom ringde Chricka som precis avslutat sitt kattuppdrag o dragit och sa att NU KOMMER CHEFEN!!!
Malin som var ledig åkte och köpte mjölkersättning. Kissen var iskall och rörde sig knappt och vi hade värmt ett korvbröd och lindat in med den i handduken för att den skulle få upp värmen.
ingen trodde den skulle klara sig..:(
malin kom med maten och den fick sitt första mål som den till allas förvåning och lycka smaskade i sig med glädje=)
nu har jag denna lilla varelse hemma...har varit hos mamma å pappa och vi har matat den tillsammans och Joey har blivit storebror igen;) Men nu ingen mås utan katt ja...jaja föremålen växlar..han e superintresserad i alla fall...:P

Här kommer lite bilder...ja har inte tid för den lille ska ha mat...jag kallar den LIV!!!

I morgon FÅR den åka till linköpings djurhem om jag vill ämna den där deras ordförande ska ta hand om den i sitt hem i så falll...nu kommer bilder......de väger för övrigt 100 gram:P
Jag känner lite att jag inte riiiktigt tål den :( Men det är smällar man får ta när man håller på med sån här business...djuren är mer värda än att jag mår dåligt av lite sketen allergi!
kram


GUD VARFÖR KISSAR DU???

   2009-09-03 - 20:35:03
Om jag trodde på gud så hade jag helt troligt börjat fundera på om han led av inkontinens...guuuud va det regnar hela tiden...hur roligt e det??:(
Har jobbat, varit på terapi och ett varv till min nya superduper store som ja älskar...BOLAGRET...aaaahhh..klingar ju som ljuv musik i öronen...BOOLAAAGREEET ....BOOOLAAAGREEEET...heminredning för hela jäkla slanten och underbara grejer i massor!!!


De e bara några saker av allt det fina underbara trivsamma...öööhhh...smickrande ting de har på BOOOLAAAAGRET...åååh...BOLAGRET...där vill jag BO=)


http://www.bolagret.se/

PADDAN ESKIL

   2009-09-02 - 06:56:14

hahahahaha hahahahahah herreguuuuuud vi mötte vääärsta stora PADDAn ute i mörkret när vi skulle kissa gonatt i går kväll....Joey va skiträdd för den men prinsessa som man är så var jag ju tvungen å flytta på fanskapet annars hade han ju dött...så han fick åka rosa croc......hahahaha vilken spejsad åktur...nu fick han nå å skvallra om me paddbrudarna i busken ... =)

För övrigt var chefen på sitt vanliga glada humör i går...jag e rädd att göra nåt alls...allt man gör e ju ändå FEL!!!
FEL FEL FEL !!!

Jag läser ALLA kommentarer som jag får...och folk e så söta:) Blir så himla glad när det trillat in en kommentar från någon=) Så skriv på :P

Joey, min lilla svans ligger såklart i korgen bredvid datorn nu...han följer mig som en liten skugga. Han har ju olika korgar här i vårt slott och han vandrar mellan dom beroende på var matte e jue=)

Han e i alla fall världens morgontröttaste vovve....jag LOVAR!!! Han är mycket värre än mig...jag är ju morgonpigg!

Jao nu ska jag i alla fall se om jag får med mig lillskrutten ut ...ska bara jobba 3 timmar sen e det ju terapi så jag slipper aset i dag ....YEEEEAY!!!
Joey som för övrigt snarkar ljudligt nu ska vara hos moffa eftersom dagis e på kryssning å roar sig;) **najs**

Kastar in en bild på min morgontrötta sambo...visst e han en hejdundrans vacker varelse???:)

EN DAG SOM ALLA ANDRA DAGAR!

   2009-09-01 - 08:17:20
Godmorgon allihopa....
I gå hade vi inventering på jobbet...chefen var där  hela dagen fast han var ledig.
Sprang runt en liten snärta antagligen från Statoil, har ingen aning för hon presenterade sig inte för nån av oss lågklassmänniskor i personalen...!!!
Jag fick stå i kassan hela dagen...fick ingen rast på hela dagen heller...så man var ju lite småhungrig när dagen var slut!
Jag fick inte vara med att inventera...bara stå i kassa som sagt...visst det gör mig ingenting, men man kan ju erbjuda det i alla fall ...men det är klart jag klarar väl inte av det ...känns i alla fall konstigt att alla andra i personalen skulle vara med på inventeringen men inte jag!!!
Men jag är van van van van van ....jag tänker sluta snarast på detta jävla jobb...nu har jag fått nog...men det finns ju inga andra:(
Jag vill just nu ha ett jobb där jag har mitt eget rum, eget skrivbord, egen fotoram, egen kaffekopp...(fast ja dricker inte kaffe, men ändå) eget liv lixom....kunna få ansvara över mina arbetsuppgifter på egen hand...ja e inte dum i huvet lixom...jag har för helvete jobbat som väktare...säger inte det någe alls eller:S

Nä ja e less...ja vill dra härifrån...helst sitta på ett svampigt solkigt kontor i Bangkok;)


bangkok airport office:)RSS 2.0