Nytändning

   2022-01-25 - 20:53:10
Jag har fått testa en centratstimula igen för första gången på över 10 år. Har haft den något år. Intuniv! Svårt att säga hur pass mycket nytta den gjorde. Vi har i alla fall valt att för en tid sedan sätta in Strattera igen på prov för att se vad som händer. Sist testade jag ju ALLA centralstimula som fanns, även Metamina på licens. Så här långt kan jag nog säga att jag även denna gång blivit mer "stissig" tyvärr! Jag är mer rastlös, men piggare! Nu ikväll sprang jag milen på cardio för första gången sedan jag gick med gipsad hand i september/oktober. Handen tar rn jävla tid att läka, men nu gick det bra! Läktiden kommer vara uppåt ett år innan den bör vara så bra som den kommer bli.
Sen ska andra handen opereras och nu kanske även foten för min förkalkade hälsena...det går bra nu! 😂🙏🏻
 
Ska på lite nya anställningsintervjuer å sånt nästa vecka, jag har ju redan ett jobb klart, men vill gärna ha lite alternativ innan jag tackar ja! Jag var på utbildning på Transport idag, dom är det drag i jämfört med Vision som inte gör ett jävla skit förutom att sitta å smaka chefen mellan benen!
 
Minns ni jag skrev på en bok? Jag har inte skrivit sen 2009 när jag var på semester med familjen i Norge, men jag börjar känna att det är läge att skriva på den så den kommer iväg till nåt förlag nångång. 
 
Vad händer annars då...Steffebeffe lämnade vi hos J o P i lördags då vi var på julgransplundring. Men han var inte riktigt bra visade det sig så igår mötte vi upp J så han fick komma hem och få rätt mediciner. Han hade jätteont i sin mage och fick inte i sig något. Idag mår han bra igen! Han fick även vätskeersättning!
 
Livet knatar på, jag är glad för varje dag jag mår bra! Väskan till sjukan är fortfarande packad sen i somras, törs verkligen inte packa upp den, då kommer det hända nåt!
 
 
Nä nu ska jag ligga här i soffan med min skakiga, slutkörda kropp efter den här milen och ladda inför träningen imorrn och sprutor i nacke och bäcken🥰
 
 
Love u guys ❤

Lat

   2022-01-19 - 06:41:00
Hallojsan bojsan!
Varit vaken sedan exakt 03:00 "pip" av nån weird anledning. Eller att vakna mitt i natten är ingen nyhet för mig dessvärre. Legat och plöjt massa avsnitt av solsidan som jag egentligen aldrig riktigt supergillat tidigare, men det får ner när man kan sträckglo i brist på annat.
Ligger å väntar på att dra till gymmet om nån timme!
Sen blir det lite lokalbedövningsprutor här å var i den här lata kroppen som blir 44 år om någon månad sisådär.
 
Annars går livet lite på lågvarv just nu, jag ville inte vara kvar på jobbet jag har nu så det är löst och har annat på G. Men känner ingen superpanik över situationen!  Ingen arbetsplats kan egentligen vara sämre än denna ur väldigt många aspekter, de flesta faktiskt 😂!
 
Jag började ju förresten med ADHD-meds Intuniv för något år sedan. Oklart om den gjort någon större skillnad. 😏
Bytte den för några veckor sedan till Strattera som jag hade för 10 år sedan och fan fick DAMP av istället (testade allt, även metamina på licens) jag är ju piggare, men istället vet jag inte var jag ska göra av all energi nu när jag inte gör så mkt så det blir lite jobbigt. Jag är inte stissig som sist jag hade det, men ja vet fan! Jag är ganska anti mot att man ska medicinera allt och inget i dagens läge och kommer på sikt ta bort precis allting på prov!
 
I förrgår förresten så skulle vi ta en promenad jag å pojkarna, tänkte att vi hamnar väl i slottsparken som alltid då dom får bestämma. Bobby brukar vara den som tar kommandot! Plötsligt viker Stefan av över vägen åt ett heeeelt annat håll och traskar
med väldigt bestämda tassar åt helt andra hållet. Jag undrar lite var vi ska ändå tills vi står framför Catharknas dörr i hennes trapphus😂 frågan är HUR han visste hur man ska gå för att komma dit, jag tror vi gått dit 2 ggr och då senast i somras. Bobby hängde också bara med precis som om dom bestämt att dom skulle gå till C och käka frulle😂
När vi ringde på hennes dörr var hon inte hemma, med två förväntansfulla, glatt gläfsande vovvar utanför hennes dörr som lydnaden efter hennes pigga steg inifrån lägenheten så fick jag lov att ringa henne och hon var på väg hem så hon var snart på plats. Vilken lycka!❤ Men man slutar aldrig att förundras.
 
I lördags hade M lite killväll med grill o bastu så jag gömde mig hemma hos mamma å pappa med djuren till ganska sent för att sedan åka hem och ligga i soffan och höra grabbarnas diskussion om huruvida jorden är platt eller ej😂😂😂
 
Nä vafan hörrni!!!! 
Nu får ja grisa mig upp ur soffan å ta en dusch så ja väcker upp kroppen å knoppen lite (ja innan gymmet med) 🤣
 
Harrääää...
 
 
 
 

Språk/language

   2022-01-12 - 23:27:12
Då jag har många läsare utomlands så undrar jag vilket språk just DU föredrar att jag skriver på?
Vill ni vara gulliga och skriva i kommentarerna vad just du känner. ❤
 
Since I have a lot of readers from all around the world I would like to ask what language YOU prefer I Will write in?
Please leave a comment about it. ❤
 
 
 
 
 

2021 i sin helhet och glans

   2022-01-12 - 01:03:19
Januari: det var en stillastående månad där jag presenterade min 30kg viktminskning på 1.5 år.
Allt var en ganska tråkig månad faktiskt!
 


Februari: Fyllde 43 år, saknade 2020-års februari då vi tillbringade tiden i Mexico.
Vi renoverade hallarna.
Fotade en del härliga vintertider i snön.
 
Mars: Bobby fyllde 8 år och Stefan 5 år!
Det firades med enhörningtema på kalaset i år efter deras önskemål.
 
Vårat företag startades upp officiellt och uppdragen började rulla in.
Jag började jobba igen efter 5 månaders sjukskrivning.
Vi införskaffade robotdammsugaren "Berit" och Bobby blev akut hängig men repade på sig.

April: klippte av mig håret, tränade vidare på gymmet. Påbörjade min kontakt på hand och plastikmottagningen för hjälp med mina händer.
Det var 8 år sedan jag förlorade min bästa vän Joey!
 


Maj: började egentligen med en fruktansvärd smärta likt den vanliga krampen jag fått i magen sedan 2011 men denna gången övergick det till en annan konstig känsla. Blev ambulans med blåljus mitt i natten in till akuten och röntgen visade invagination som är en typ av tarmvred som jag alltså hade gått med sen 2011. Det blev akut operation!
 
 
Innan det var jag och M på en mysig weekend där vi fick ett av de bästa rum jag bott I på hotell i Sverige. Det vi fick var hotellets bästa rum.

Juni: Mange började ligga ute i jobb med företaget och jag var ensam hemma med djuren. Det gick såklarr absolut bättre än jag trodde. Vår älskade lilla Stefan blev akut sjuk med blodiga diarréer och blev inlagd på Valla. Det var blod överallt! Men deras skicklighet och 2 dygn senare qå fick vi hämta hem vår älskade lillebror igen i mycket bättre skick.
Jag mådde inget bra på jobbet och dom fortsatte pressa mig. Företaget blomstrade! 
 


Juli: Vi firade 5 årig fröllopsdag på restaurang Santorini och jag fick en nästan identisk bukett som min brudbukett av min fina Magnus. Blev en tripp till akuten igen!
 


Augusti: ambulansen fortsatte att få komma 4 ggr under augusti. Det var verkligen stopp och tarmvred 2 ggr av dom men de kan lösa upp sig självt så det hände. kaos! Lärt mig känna igen hur ett riktigt tarmvred känns nu och hur kroppen reagerar tyvärr. Men det behövdes ingen operation, det löste upp dig självt.
Jag beslutade mig för att nu är det nog med diskrimineringslagen, trakasserier och särbehandling på Norrköpings kommun och la min uppsägning på chefens bord. Det är det bästa jag har gjort. Sedan tog jag retreat hemma resten av sommaren! Började som entrevärd på IFL-matcherna för att bl.a ha koll så klacken skötte sig. Fick stå vid curva Nordahl hela tiden där det är som tuffast då de tycker min mentalitet passar där. Det jobbet som jag gör där kommer fortsätta parallellt med att stå på krogarna. Det är mer en hobby som jag mår bra av och som är roligt och verkligen ger mig något.
 


September: Föll dit för självskador!
Opererade handen i slutet av månaden.
Började ett nytt jobb jag kände var ok som mellanlandning.


Oktober: gick gipsad och var sjukskriven Fick byta gipset till ett mindre, det bar bekvämare.
Stod på IFK-HAMMARBY matchen och det var härligt drag!
 


November: Den 12e var det 19 år sedan jag, mamma och gudmor Helene vä tade spänt på att min älskade Joey skulle landa med flyget från Spanien! Och där kom han!!! Den vackraste av dom alla och han var den bästa! Han fyller fortfarande hela mitt hjärta och jag saknar honom varje jävla sekund i mitt liv. Det är så smärtsamt!
 


December: Jag beslutade mig för att inte vara kvar på jobbet och såg till att bli uppsagd! Jag har annat på G så är inte speciellt orolig över det. Blev sjukskriven då jag verkligen inte orkade pressen mer. Arbetsplatsen var sjuk!
Orkade inte fira jul, orkade inte julpynta! Sket i allting!
 
 
Jobbet!
1. För att öppna grinden å komma in till kontoret ringer man ett nummer som är kopplat till ditt eget nummer så man kommer in. Jag har hemligt nummer sedan 20 år och det slutade med att jag fick köpa ett jävla la kontantkort och ta en skitlur hemma att ha dom "nyckel". Chefen ville inte ersätta den lilla summan det ändå kostade mig att ena ta mig in för att kunna jobba!
2. Man började kl. 9 och skulle vara på rull med bilen då...MEN dom var ju då generösa förstår ni att vi fick vara inne till 9.15 och komma in 20.45 dvs en kvart morgon och en kväll. Det ansåg hon att dom BJÖD PÅ 6-8 timmar/månad??😂 vaddå det var ju fortfarande arbetstid!
3. De satt alltid och övervakade oss med gps från Södertälje.
En dag fick jag dra iväg på jouren när jag hade sen lunch pga. mycket jobb och förlorade en del av min rast. Då fick jag höra att bilen varit vid ko toret den och den tiden så det täckte min rast. Bara att jag mer än hälften av den tiden städade och dammsög arbetstiden men det drog hon på min tid.
4. Arbetsskor fick jag leta efter på fritiden, men fick minsann inte göra allt på arbetstid fick jag till svar då jag frågade.
5. Fick veta att har man en diagnos som min ADHD som jag nämnde för henne så var det inte relevant och I princip inte ok att ha om man arbetar hos dom.
6. Då jag frågade om friskvårdqbidrqget och om jag kunde använda det och få det på faktura så gällde inte bidraget för mig för jag var inte fast anställd än!😂 saken är att om det erbjuds på jobbet så måste det erbjudas ALLA oavsett anställningsform annars ska resterande skatta för det. Har tom. Ringt skatteverket och kollat det.

7. Droppen var då jag innan jul först var i Linköping och Ljungsbro och på väg hem till Norrköping ringer jouren och jag åker till Katrineholm. Löser ärendet och åker till Norrköping, på vägen får jag veta att 4 ärenden ligger och väntar i Norrköping men måste ta min andra del av min rast också då klockan redan var 19.
Så fort jag kom till Norrköping ringer jouren igen som nu bytt person i luren. Hon säger jag dka åka till Katrineholm som jag precis kom ifrån och då jag sa att jag inte kommer hinna började hon fräsa att jag visst hinner, det tar minsann bara 45 min enkel väg. Då jag sa jag har 4 ärenden här med så hade hon redan börjat vråla och avbryta mig och vrålade att jag skulle åka å kastade på luren. Jag fortsatte med mitt och åkte hem. Sjukskrev mig och anmälde mig som sjuk nästa arbetspass. 2 timmar efter jag skulle börja ringer chefen och SKRIKER helt GALEN i luren utan att presentera sig eller någonting -VARFÖÖÖR ÄR DU INTE PÅ JOBBEEEET FÖÖÖÖR! Jag är sjuk och du behöver inte vråla sa jag och att jag skickat att jag är sjuk! Hon sa jag inte gjort det så fick skicka bevis på hennes mail att jag gjort det med bild. DÄR OCH DÅ bestämde jag mig för att aldrig sätta min fot där igen!!!

Det bolaget är lika oseriöst som man hört om privata parkeringsbolag då jag jobbat kommunalt! Fruktansvärt. Det är mer som skett denna tid men skiter I att ens skriva mer.
 
 
                                                🖕🖕


Nu är det ett nytt år 2022 och det finns framtidsplaner på olika plan.

Det var i alla fall en sammanfattning av vad som hände 2021

Önskar Er alla ett fint kommande år! ❤

Välkommen 2022

   2022-01-01 - 00:54:52
Jahopp då var det ett nytt år igen!
Ci firade ä en julafton idag då livet varit lite annorlunda i år. Sist det hände var när jag bodde på Jamaica och inte var i Sverige under julen.
 
Haft det mysigt med familjen idag, men fick börja 2022 med firande med Bobby och Stefan på toaletten där Stefan kände sig iaf. Lite tryggare!
Förbannade fyrverkerier jag tamigfan spyr på skiten!
 
 
Kommer lite av årets smällkarsmeller närmsta dagarna och vet ni vad...Jag är så ofantligt lycklig att jag kommit nu lyckats komma ifrån det förbannade jobbet😍
Gott nytt år på Er




RSS 2.0