Välkommen astma

   2017-05-29 - 20:29:00
Jag fick en astmadiagnimos 2007 men den togs senare bort. Nu är det i alla fall bekräftat så medicin er är skrivna och ny får vi se om det blir bättre.....
 

Varmt!

   2017-05-28 - 00:29:19
Igår kom svärföräldrarna på impulsivvisit och stannade till idag. I producerade Bobbys nya pool för Hjördis vilket blev SUCESS!
Hon badade i timmar! Till slut fick vi hälla ut vattnet för att Hjördis skulle sluta!
 
Vi har grillat lite med familjen nu ikväll och myst. Mange har ju gett sig in på sitt 38e år så vi drog igång en liten fest helt enkelt.
 
 
 
 

Fenix has now left the building!

   2017-05-24 - 20:33:18
 
Flyg fri min älskade vän...flyg fri!

Djurambulans

   2017-05-21 - 18:27:59
Vi åkte i morse upp till Märsta och vid 15 mötte vi upp Djurambulansen som tog med sig Fenix till lilla vilthuset i Norrtälje för rehabilitering. Känns tomt nu efter att den lille låg mellan mina tuttar i 1 dygn. Sov 1 timme i natt!
 

Fenix!

   2017-05-21 - 00:20:00
Fick i kväll in lilla "pip". Blålila/grå, dålig andning och hjärtslag, ISKALL, stel och näbben kippande efter luft blev det akuthjälp direkt. I med honungsvatten, in i tröjan och ut i solen på altanen. Lilla Pip kvicknade till efter ett bra tag mellan mina tuttar och åt uppblött torrfoder och honungsvatten hela kvällen var 30e minut.
Äta, bajsa, vråla, sova! MEN...Pip LEVER!!! Det är ett fullkomligt MIRAKEL! Även Catarina på vilt säger detsamma. Den hade inte klarat många minuter till utan värme och mat. Den kom i en iskall kartong till oss.
Nu heter Pip Fenix då hen faktiskt i princip uppstått från det döda!
 
 
 
I morgon åker vi spontant upp till Märsta med Fenix, där möter djurambulansen sthlm upp oss och kör liten till rehab i Norrtälje.
Har haft liten i bh:n hela kvällen.
 
När Fenix kom:
 
 
Senare under kvällen:
 

Bobbys fina, röda pool

   2017-05-19 - 21:58:53
Idag har det varit 31 grader varmt ute och jag har åter igen insett att jag hatar svensk värme. Utomlands är nåt helt annat!
Bobby fick en ny, röd fin pool av mommo då hans ju blev söndertrampad av hjortarna förra året.
SUCESS!
 
Vovven Olga kom oxå och hälsade på, och Bobby blev riktigt KÄR😍
 

Just a shithot day

   2017-05-18 - 19:45:16
BLÄ!!!
Värme är för andra platser på vår jord så vi kan åka dit och njuta! Inte vara här och äckla sig!
 
 
So heat!!!
GET THE SHIT HELL OUT OF HERE!!!

Dogcamp no:2

   2017-05-17 - 21:18:36
Igår för vi upp till Stockholm igen för att idag köra filmningen på dogcamp nummer 2. Herregud vilken dag! Den här programserien kommer bli helt galen å lika sjuk😂
Bobby har även fått sin första sponsor!
Det är Valla Djurklinik som vill hjälpa Bobby med simträning för att stärka sina knän.
Nu är det ALLVAR! Föremålet är tömt och nu är det BARA TORRFODER som gäller!
 
 
 
 

Rymmarhund!

   2017-05-15 - 22:21:00
Idag hittade grannen Bobby mitt i korset på vägen nere på gatan! Hon ropade på honom...FY! Så där hos henne hittade vi honom!
 
 Morgon är det dags för en tripp till sthlm igen, hotellboende och dogcamp på onsdag med SvT. 
 
Har varit med Catthis i Linköping idag!

Morötter

   2017-05-15 - 22:18:00
Liten har börjat äta morötter i sin mat🤗
 
 
Han är jätteduktig och vi längtar till Campen i Sthlm på onsdag.
Åker upp till hotellet igen på tisdagen så vi är pigga inför Campen. Rätt trevligt att få lyxmysa med Bobby på svts bekostnad😋
I tisdags var det "hemma hos" filmning igen...
 
 
 Dags för sista synken för dagen...
 
Nya sovrummet är nära på klart men då vi inte riktigt vet hur vi vill ha det där så tar vi det lite lugnt med finliret i inredningen.
 

Min storebror

   2017-05-08 - 21:47:00
I morgon är det dags igen för inspelning!
 
Och idag väntade Bobban ivrigt på att "pappa" skulle komma hem så han fick visa sitt nya fina halsband som har samma färg som "pappas" bil
 
 
I helgen var "brorsan" och hans vänner här...skitroligt hade vi. Han cyklade från Linköping hit och hem igen dagen efter och en liten omväg på det till sin pappa för lunch...sjuk i huvudet!!! Blev ca 15 mil!

 Jag tycker om min "bror"!
 
Han är en kille min syrra var tillsammans med i tonåren och vi hängde väldigt mycket redan då. Han bodde med sin familj i huset jag sedan flyttade in i med mamma och pappa då dom köpte det och som Mange, Bobby och jag nu bor i. Han har beskyddat mig många ggr och är alltid så snäll! ..
Christian har alltid varit min storebror och världens bästa dessutom❤
Puss på det

R.I.P. Little Belle

   2017-05-06 - 19:25:34
 
VACKRA HUND!
 
http://littlebelle.org/

Grattis morfar 82 år

   2017-05-04 - 23:18:00
Morfar vi saknar dig...
 
 

Dogcamp

   2017-05-03 - 20:55:22
Allt har gått så himla bra! Sova på hotell med Bobby gick helt fantastiskt bra det också och dagen var rolig men väldigt lång! Eftersom kontraktet med SvT säger att jag inte får avslöja detaljer så skriver jag inte några mer ingående detaljer kring detta! Men nu är vi i alla fall hemma och väntar tar på att M ska komma från jobbet vid 01 i natt.
 
 

Moviestar goes wild

   2017-05-02 - 21:12:00
Tidigt i morse åkte jag och Bobby upp till Stockholm. Först fanns inte adressen för fotostudion på gpsen och sen var kortmojjen när jag skulle tanka trasig. Men vi kom dit vi skulle i alla fall. Alla vovvar var jätteduktiga, helt fantastiska faktiskt och vi konstaterade alluhopa att detta kommer bli en så sjukt rolig resa vi får göra tillsammans. Det är verkligen helt crazy emellanåt. Bobby käkade opp halva rekvisitan (entrecote), Findus ville inte vara med på bild, Isabelle var mest uttråkad och Noah gick i sin egen lilla värld lixom 😁
 
Riktigt roligt är att dom har fått med Wookiee som är Bobbys bror att komma hit på dogcampen i morgon och dom har vi träffat på här på hotellet😁
Andra gången som sågs blev som lite osams...syskonkärlek?!
Fick även ett pm på Facebook igår av en kvinna som tydligen har Bobby å Wookees pappa Bumbi.
Ögonen har Bobby ärvt, men resten..njaaaeee!
 
 
 
Vi har gått lite i omgivningarna. Hittade bla. En skogsdunge. Vi har ätit lite, och så vi kom till hotellet efter pressfoto och sedan grundlig undersökning med allt från blodtryck, urinprov till röntgen och blodprover av jättehärlig personal. Veterinären under programmet är ingen mindre än tv-soffan på tv's veterinär. Bobby var SÅ trött så vi fick vila en stund innan vi gick ut på en liten promenad.
 
 
Verkligen superbra veterinär på alla sätt! Och vilken kompetens alltså!
 
Nu ska vi försöka sova så vi är pigga och på hugget till dogcampen i morgon!  Spännande pöss från oss

Pressfotigrafering & hundcamp

   2017-05-01 - 19:19:00
I morgon drar jag och min lilla tv-stjärna Bobby iväg till Estocholmo för pressfotigrafering på Studio Gråskala, veterinärgenomgång i Upplands väsby och boende på hotell i Bromma vilket han såklart tycker ska bli jättespännande, och matte med såklart.
På onsdag blir det sen 1a inspelningsdag på Camp.
 
Vi ska åka vid 06.30 i morgon tänkte vi!
Its gonna be a hell of a day my friends!
LYCKA TILL!
TACK!
 
 
 
 
RSS 2.0