GOTT NYTT ÅR

   2009-12-31 - 09:25:25


VARFÖR JUST JAG???

   2009-12-29 - 13:03:32
Usch...känner mig nedstämd igen...var ju ett tag sen nu...man får ju smak på det "normala" å så smack så sitter man där igen och ingenting är roligt och man vill bara lägga sig i sängen och dra täcket över huvudet:(
har fått hem mitt jävla badkar med men insåg att kranen måste bytas fö att passa så nu har jag varken dusch eller badkar eller nåt tills jag fått tag i en rörmokare som kan ordna detta åt mig...å ja blir bara så jävla MATT på allt...det är bara STRUL hla tiden:(

I går fyllde Idde 39 hurra hurra...och fast jag insett att jag inte vill ha någon man så sitter jag här nu i alla fall i vintermörkret och önskar jag hade någon som bara fanns här och höll om mig och Joey!!!

Jag å Lisa ska i alla fall åka på semester...det lutar åt Kap Verde:)

Fan helvete.satan!!!!
Vad fan e vad?????



??????????????????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????
?????????????????????????????
???????????????????????
?????????????????
???????????
????????
?????
???
??
?








ONT I MAGEN

   2009-12-25 - 22:32:17

My god vilken jul:S
I går smakade jag lite väl bra på julmaten för att ha blivit opererad för 2 veckor sedan (shit e det inte mer:O)
Fick rätt ont i magen och befarade dumping...men klarade mig åter igen...fast jag har varit smått illamående två dagar nu:( Ont i magen till och från och har sovit JÄTTEMYCKET både i går och i dag:S
Just nu e läget under kontroll...jävla jul:(





GOD JUL

   2009-12-24 - 06:16:03



    















DET BOR ETT TROLL I MIN SÄNG!!!

   2009-12-23 - 12:48:24


HJÄLP JAG BARA VÄNTAR PÅ ATT BLI UPPÄTEN!!!







Å så lite bilder på årets julbak=)




Å SÅ DET VI ALLA VÄNTAT PÅ....ÅRETS TOMTE UPPLAGA:)


SJUK I MAGEN

   2009-12-19 - 09:54:51
Nä inte jag ...men JOEY:(


I går natt fick han gå ut 2 gånger och hade ont i magen...det fortsatte på dagen, men han blev bättre...men han ville inte ha mat:(
å så i natt var det dags igen ...men denna gång ville han kräkas och äta gräs...och hur lätt är det då det är 10 minus och 2 dm snö att hitta gräs??:(
Som tur är vet hans matte ett knep...att man kan hitta lite fruset gräs vid garageväggen....visade honom några så gnistrande tofsar där vid väggen ovh han satt å åt på isglass-stråna i en halvtimma innan han kräktes lite och sen skulle han gå in. Jag tog med en tofs med gräs in och den slukade han varenda strå av när vi kommit in i köket...sen skulle han ut igen direkt....*suck* inte fan har hans matte vett att klä på sig nå vettigt heller...hoppade i de strategiskt placerade brallorna ipå golvet i hallen och slet åt sig fleecetröjan i farten å så UUUUUUUT!!!!! FORT SKA DET JU GÅ MED....å Joey måste tycka det tar flera år att åka hissen ner å han trampar å gnäller å gnyr:(
Men han skulle bara käka lite mer gräs och kissa på massa olika platser sen skulle han gå in igen:)
Sen kom han och sov tryckt mot mattes kropp resten av natten för att sen vakna VRÅLHUNGRIG!!!!
Hade tänkt ge honom skonkost typ ris och fisk eller så...men han brukar ju själv känna av när han kan äta faktiskt så han fick en burk mat i alla fall...den slukade han glupskt...och nu sover han igen!
Lilla skrutt!!!:(

I går kväll fick jag i alla fall till några gäng med trilling nötter=)
Ska iväg till mamma å pappa å baka snart=) kanske blir något julgodis i dag med vem vet=)

Pusstackhej från en trött 

      

JULSNASK

   2009-12-18 - 17:25:36






I natt fick jag gå ut flera gånger med en liten vovve som hade ont i sin lilla mage...han har fortfarande det....*suck* hoppas det går över ...min stackars lilla älskade vovve!!!!

I dag har vi städat här lite jag och Joey....slagit några julklappar som vi inte ens ska ha egentligen ...(har ju lagt av med julklappar ja)
Funderar på å göra lite julgodis...har lite projekt på gång:) Roligt att kunna göra lite sånt...även om jag inte får äta så mycket själv...eller ja får och får??? Man får väl se om jag tål någe...men jag har ju testat med choklad från min HELLO KITTY kalender...det har gått bra...men snacka om att ens godisvanor ändrats dastiskt asså:O


Näääh mot godisfabriken=) WEEEIIII=)










MEN BARA 3 KILO:(

   2009-12-17 - 11:52:57
jag har bara gått ner 3 kilo på en vecka:(
Jag är lite besviken...men det är klart...jag vet inte vad jag kunde förvänta mig så....hur mycket gick ni andra ner första veckan???? finns det proteintabletter istället för pulver...jag får nämnligen inte i mig det...det GÅR INTE:...fick i mig kalciumtabletten i går i alla fall...duktigt va=)
I dag ska jag på individualterapi och så ska jag fixa julklapp till Joey ....sen håller jag på att städa i köket i dag ...jag har börjat lägga upp allt lite nu inför julen=)
jag har köpt lite bak och godis grejer med som jag kan greja med sen...men jag lär ju inte få smaka så mycket själv direkt...men kul att bjuda på i alla fall:).....kanske???!!!

I dag är Charlotte på operation...tänker på henne hela tiden och på hur långt jag faktiskt kommit denna vecka....hon är ju på noll lixom...!!!
För en vecka sen åg jag där med mrfin...helt drogad, kunde inte kissa...inte prata rent...bara slurpa i mig dropp med venerna hahahaha...sjukt!!!

Nä alla ge mig inspiration snälla....:(

Kram kram



OPERATIONEN

   2009-12-15 - 16:18:07

ok...kom till inskrivning på onsdagen och träffade en tjej som jag hängde lite med. Fick lite småpanik när mamma åkte oh jag kände mig helt ensam men tjejen var jättebra att snacka med så vi pratade lite om det å sedan var allt bättre...
Vi fick varsitt rum på patienthotellet första natten eftersom avdelnigen var full.jag fick till stor LYCKA veta att jag skulle vara klar för op. redan 06.30 på morgonen.
Tog xanor på kvällen, var lite hispig...så på morgonen så var jag ganska flummig...lite mer än vanligt på en xanor så kanske kroppen skyddade mig på sitt sätt också?!
Gick till avdelningen och fick någe morfinpreparat och lite annat skit som var så äckligt att jag nästan fick upp det igen...sen la jag mig på min säng och bara väntade på att åka till op...med snygg operations skjorta och stödstrumpor på mig:)
Sen minns jag inte mycket...vet at jag låg i en säng på op. att en läkare kommer och skriver på min mage...sen är det plötsligt min tur och i dimman åker jag in och jag tror jag var å kissade innan:S men jag minns inte riktigt:O
Får lägga mig på operationsbordet...får en snygg grön mössa på mig, minns hur allt går i en ryslig fart...ekg, pluppar i pannan för att mäta hur djup min narkos var,kanyler sätts i mina händer  och så säger någon att ja nu har vi börjat ge dig narkosmedel och så får jag en mask öer ansiktet som det går ganska tungt att andas i....sen är allt SVART!!!
Vaknar till av att någon pratar med mig och pratar om att kissa...jag fattar noll...får ett bäcken inpetat under mig å ja tänker no way!!! hör något om mycket i blåsan och blir tappad.
Sen minns jag inget igen...hamnar på avdelningen...får mer morfin...folk fipplar med droppet...
Jag bara ÄR...det är en galla på avdelningen hon verkade ganska pigg, hon hade kommit in med amulans natten innan. på kvällen komer en tjej in i sängen bredvid mig...också GPS :) YEEAYYY!!!
sent på kvällen kommer det in en spätta som härjar som fan...hon slamrar, tappar saker, smäller i dörrarna, och rantar omkring hela tiden....ringer på röda pluppen...har inte kunnat kissa så bra...känns som ja e superkissnödig...men varje gång kommer bara lite...en jättesöt sköterska kommer in och gör en bladder scan på mig...typ helt fylld blåsa...hon satte kateter och tog bort min toma dropp påse...vaknar till att hon är inne och tömmer den en gång, får öronproppar sen sover jag några timmar.

ett två ett två upp på tååå....på morgonen kommer en jätteklämmig liten sjukgymnast och ska härja med mig...hon tar mig på promenad i korridoren och får mig att vicka larvigt på tårna;)
Hon tjatar även på mig att blåsa i min blås som tränar lungorna och får bort slem så man unviker lunginflammation.
Blir kompis med tjejen bredvid och sedan är det VI ända till utsktivningen :)

Tiden gick till att få i sig vätska och sova i princp....å att ja o min nyfunna vän ojjade oss åta våra uppsvälda magar ...vi funderade lite på om vi egentligen hamnat på en fertilitetsklinik hahahaha......

Fick komma hem i lördags...och sedan dess har jag fått i mig någorlunda av det jag ska men inte superbra...jag kan inte äta redda soppor nu ....jag får kväljningar av bara tanken...mycket beror på att jag såg vad de gjorde varma soppor av på avdelningen....:S dom tog en färdigrät me körr, potatis å sås å körde i mixern helt enkelt...fy fan va äckligt!!!!!

Får mest i mig youghurt och har naggat på lite barnmat...haha man e verkligen en baby igen:O

har problem med kalciumtabletterna som e svinstora och ska tuggas och järntabletterna för de luktar as....men annas får jag i mig alla piller och även sprutan varje da mot blodproppar:)

Såren ser bra ut...inga inflammationer eller så....ett av dom gör lite ondare men är lite större med...men det ser bra ut...ska ta stygnen på måndag:) Sen ska jag preparera ärren med cicatrix och tejp:) så dom blir riktigt snygga:)

kul att man fann några nya vänner på avdelningen faktiskt=) Och underbart att jag har de här som kämpar med mig:)

I dag hade jag gått ner typ 3 kg:)



Love all of ya=)




JAG LEVER

   2009-12-13 - 13:43:14
Hej allihopa...ska fatta mig kort eftersom jag är på väg in i duschen!
Operationen har gått bra, inga komplikationer...kom hem i går men är ganska trött och ligger mest och sover eller kollar på film...eller äter äcklig soppa som jag redan e dyngtrött på:(
Är så sjukt sugen på en torr macka med bara smör på!!!!!!!
Det e allt bra konstigt...mitt luktsinne har förändrats....min favvotvål som ja bara ÄLSKAT som jag har på toan...luktas så jävla äckligt nu efter op. att jag nästan får kväljningar:S
I princip luktar iofs det mesta äckligt:S
Jag kommer berätta om operationen och sjukhusdagarna snart, men inte just nu känner jag....men tack för alla inlägg och allt fint stöd=)
puss på er sålänge:D






SURGERY DAY COMING UP

   2009-12-08 - 06:56:29

I kväll kommer jag att åka upp till mormor och morfar i typ Södertälje...i morgon kl 13.00 ska jag vara på Danderyd och på torsdag är det operation=)
Nu ska jag snart åka på terapi...ska äen till min alldeles egen dietist kl. 14.00.
Jag kommer hålla er uppdaterade så gott jag kan men om ni inte hör något mer på några dagar så vet ni var jag är...och om jag aldrig mer skriver här....ja då vet ni att jag aldrig vaknade ur narkosen...men då har jag istället fått FRID och är på en bättre plats utan kamp hela tiden:)

Älskar er mina gull:)
Ta hand om er så hörs vi:D






MOT LIVET

   2009-12-05 - 12:22:17
Har kontaktat några tjejer på deras bloggar och fått så positiva gensvar om operationen av dom....jag har ju blivit lite rädd såhär nära inpå när operationan snart är är...så jag känner att jag måste suga i mig allt positivt...OCH negativt som finns just nu=)


I morse var pappa, jag och joey och tvättade våra bilar....(Joey kollade mest på inifrån bilen:O)
Det var faktiskt roligt att göra något med min pappa ...det händer inte så ofta:(

Jag ska städa lite här hemma nu ...sen ska jag ocj Joey åka med "mosse" hem till Kulla och vara där...vi ska ju på julbord i morrn...huhu sista rycket lixom;)

kanske återkommer senare.....

Tack alla för fina kommentarer:)

Å min nya tjej på jobbet J...nu ska han knipas åt ...facket vet alldeles för mycket för att han ska komma undan!!!!
saknar dig på jobbet....jag hoppas du får stanna för gott jue:)

puss på er allihopa....å ja menar verkligen ALLA       . . .aj löve jo





EXTREME MAKEOVER

   2009-12-04 - 21:01:09



Först vill jag bara påpeka för er allihopa att är det inte så att min blogg ändrar karaktär mer och mer ju längre tid jag bloggar???
Alla inlägg handlar inte längre om kampen att över huvudtaget orka hålla mig själv levande...utan mer om andra saker som fyller mitt liv också=) Och mina svackor är inte lika långdragna och djupa:) Är det BARA JAG som lagt märke till det????



Nu kommer före och efter bild på mina tänder i mitt första steg mot min extreme makeover:)

 






Har inte så himla mycket att säga i dag...mer än att jag häromdagen kontaktade facket igen och att det nu är igång!!!! Jag tänker inte låta min chef trampa sönder mig!!!
kanske är han rädd för mig för att jag är starkare än han innerst inne???!!!!

Ska i alla fall ha möte med facket i januari...blir säkert av med jobbet på kuppen eller någe...men de skiter ja i...då startar ja eget så får kusin malin komma hit å jobba  åt mig;)

Nähäpp...nu ska jag å Joey snart krypa ner i sängen...i morgon 08.00 ska jag, Joey å pappa till mitt jobb å tvätta våra bilar serrö:D

fryser som en klubbad gnu gö jag med:)
å så har ja fått rosa text på mitt inlägg...fråga mig inte hur det gått till...för jag har faktiskt ingen aning:O

Puss mina hjärtan=)



STOCKHOLM

   2009-12-03 - 20:29:05
I dag har jag varit i Stockholm och eftersom Frida nu skaffat "gpsen patrik" så hittar hon överallt:D
var hos mr. londoner å blekte tänderna igen...var där i lördags med Miss li..men körde en omgång till i dag för att komma åt hollywood smajlet=)

i dag stötte jag på två duvor som berörde mig på drottninggatan...den första hade tråd virad runt hela ena boten men den var för alert så jag fick inte fat på den...(man vill ju vara lite diskret va:P)
men så mötte jag duvan dennis som inte alls var pigg...det slutade med att jag fick tag i honom och höll honom med min klädpåse runt honom så han skulle hållas varm. Ringde och fick tag i viltvårdaren i stockholms stad. han kom med sin jeep upp på gatan och hämtade duvan Dennis.....jag tror kanske inte att han klarar sig, men jag har i alla fall gjort något för honom.
Han var lite blodig och hade ett igenmurat öga...stackars liten...folk som såg mig klappade mig på axeln och sa att det borde finnas flera som jag:)

jag kan ju inte bara gå förbi när jag ser ett djur som faktiskt behöver just MIG!!! Alla som bara år vidare utan at titta...utan att hjälpa...!!! FAR Å FLYG!!!!!

Sen fortsatte jag i alla fall min shopping runda...för att sedan åka hem och stanna hos AK på en timmes ansiktsbehandling:) SKÖÖÖNT=)

Naturligtvis blev jag uppraggad av en utlänning på Hötorget med...vad annars...*suck*



Duvan dennis


traffic jam




Miss Li i lördags


Höhöhöhöhö...kolla vita gaddarna:P


i går var Joey på tassarnas trim och spa och blev fin ...mamma och jag var på IKEA under tiden och så hälsade vi på syrran på hennes jobb=)
Sen blev lilljossan så här snygg=) men lite frusen:S


Lite andra bilder kanske:)

Mitt badkar jag väntar på..
.
Vill ha





RSS 2.0