GOTT NYTT ÅR!

   2014-12-31 - 12:09:20
 
Vi önskar alla våra härliga läsare ett Gott Nytt År!
Kämpa på, kunde jag till slut finna livet så kommer Ni också att göea det <3
Puss Frida & Bobby
 

VELOUTE

   2014-12-29 - 18:19:00
Ja, dagen har mest ägnats åt plugg och ett bra pass på gymmet med.
Idag flyttade pappa och farfar upp i huset igen och nu hoppas jag att ett går bra. Fick en padda av mamma och pappa i julklapp. Jag valde en Samsung galaxy tab4 och jag älskar den. Vi kollade på datorer med, men eftersom jag kanske får en ny av Sony så tänkte vi det var bäst att avvakta. Jag har även fått mail från Louis Vuitton :)
 
 
Dear Ms. Knutsson,
 
Thank you for your message. It has been transmitted to the Louis Vuitton Intellectual Property Department, which will examine the reported information and take all appropriate actions.
 
The fight against counterfeiting is a long-term element of Louis Vuitton’s worldwide sustainability strategy. Preserving the creativity and the rights of designers, artists and brands is vital to their long-term survival. One of the biggest threats to that survival today is counterfeiting, whose effects go far beyond buying a cheap bag.
 
Following its respect for creativity and protection of intellectual property, Louis Vuitton has a zero tolerance policy to counterfeiting. Counterfeiting is the violation of the talent and skills of the craftsmen and the creativity of the artists to whom Louis Vuitton owes its success. The robbery of intellectual property rights undermines the investment and knowledge invested in developing the company. Counterfeiting further damages communities with uncontrolled and dangerous working conditions and abuse of human rights such as under-aged and forced labor. A high price sits behind the purchase of a fake bag.
 
Any further information you may have regarding the sale of counterfeits can be transmitted to our Intellectual Property Department by replying to this email. We thank you in advance for your conscientious efforts.
 
Best regards,
Dimitri G.
Client Services
LOUIS VUITTON
        
 
 
 

GOD JUL!

   2014-12-24 - 04:39:10
GOD JUL önskar vi alla våra läsare!
 
Frida & Bobby <3
 

SVÅRSMÄLT!

   2014-12-22 - 20:51:00
Har nog inte riktigt gått in att farmor är borta och aldrig kommer tillbaka mer. Idag var dom på begravningsbyrån och begravning med minnesstund kommer äga rum 15 januari.
Hon kommer att få en natursten på sin grav som farfar nu ska söka upp på deras tomt.
 
Tycker så synd om farfar och han är ännu kvar hos mamma och pappa. Kramar honom så ofta jag får chansen.
 
Nu är barna hemma igen, gjort en hovmästarsås, det tog. Minuter och dillen ska i på julafton. Den car alut i Mirala så mamma sa till syrran att familjens kock  ju minsann kan göra Hovmästarsås...sagt å gjort!
I morgon ska jag göra köttbullar och knäck :)
 
Mötte min Marie i stan idag...fan vad kul det var att se hennw! Jag var dock ganska trött och sliten så jag verkade nog lite väck :p
 
 
 

KAJORNA!

   2014-12-20 - 16:47:00
Har ni varit med om att då någon dör så händer något annorlunda som har med fåglar att göra?
 
Jag vet flera som varit med om jättekonstiga saker gällande fåglar och då jag hade talgoxen på besök i köket så visade det sig att det sedan var dagarna runt då Manges morfar somnade in.
 
När jag åkte mot Linköping idag för att ta farväl  av farmor så dök två kajor upp från ingenstans när jag var i skärblacka. Dom verkade så lyckliga och lekte och flög med varandra.  Jag fick akta sig för att inte köra på dom, dom hade inte tid att akta sig för min bil, och det jag tänkte var att det måste vara Farmor och Hanna som så lyckligt tumlade runt tillsammans :). på motorvägen reagerade jag på en fågelplog...den borde inte vara i Sverige så här års, och jag sa det till syrran nyss och hon hade sett plogen med.
 
Jag följde med mamma, pappa, Anders och farfar in i visningsrummet och där låg farmor så fin. 
Kramade farfar och pappa, höll henne i handen och gav henne en kyss på pannan med orden SOV GOTT FARMOR <3 Kände mig ändå stark. Har sett döda människor förr...barn på sjukhuset på Jamaica. 
Men såklart det är skillnad då det är någon som funnits med en under hela livets gång.
 
Farfar var jätteglad att Mange och jag kom igår!
Farfar bor just nu hos mamma och pappa, han ska inte vara ensam nu. 
 
 
 
 
 

VILA I FRID FARMOR <3

   2014-12-20 - 08:45:53
....sov gott!
Tack för allt...
Jag är på väg till Linköping för ett sista farväl.
 
<3

SLUTET NÄRA!

   2014-12-20 - 00:08:28
Var hos farfar med lite tårta, godis och kakor med Mange å Bobby i kväll. Farmor hade rört litegrann på sig under dagen då pappa, Anders å faffa var i Linköping och de påbörjade uppvakning.
Men vi hann bara hem efter en jättemysig fika med faffa innan mamma ringde och sa att hon var på väg och skulle hämta faffa och dom andra (pappa jobbade). För dom hade ringt och sagt att farmor är sämre igen :( 
Jag hoppas dom hinner in så dom åtminstone får ta farväl av henne :(
 
FAAAAAAN! :( 
 
 
************
Farmor kommer inte att klara sig!
Hon är lugn, andas själv, men nu är det bara en tidsfråga....:( håll utkik efter fåglar eller andra tecken!

INGEN BÄTTRING :(

   2014-12-18 - 17:24:00
Älakade farmor! <3
Fortfarande nedsövd, och det finns inte mycket hopp alls nu. :( Känns förjävligt!
 
Idag gick vårt julbord av stapeln i skolan och det fick SÅ MYCKET BERÖM av alla som kom. Bla hon som är ansvarig för utbildningarna i Östergötland, hon höll tal och sa att hon blir varm i hjärtat när hon ser vilken kvalitet det är på denna utbildning :)
 
Marina åkte m. Mig hem idag...jag tycker hon är supertrevlig å hon bor i Grytgöl. Hon är från Malmö.
Insåg att jag är bland de äldre i utbildningen...men vad gör det? :)
 
Porradise är slut å jag behöver nog avgiftninf nu tror jag :(
 
Oxtunga :p
 
 
 

DÖ INTE!

   2014-12-17 - 19:59:00
....Farmor ligger på intensiven i Linköping och har blivit akutopererad flera dagar i rad för nya blödningar. Ringde en ledsen farfar förut....min älsklingsfarfar :-(
Nu hänger det på farmor...om hon orkar kämpa mera!
NU HÅLLER VI ALLA TUMMAR Å TASSAR...KÄMPA FARMOR <3 vi älskar ju dig!
 
Min dator är paj :p därav dåligt bloggande...men nu är jag på G och startar utbildningen på allvar.  Lovar att det blir bättre när ny dator å surfplatta är på plats...LOVAR :)

KÖKSDEBUT!

   2014-12-03 - 16:24:49
 
 
Idag gick jag in i köket och jobbade tillsammans med Tim =)
Det var jättekul och jag och Jennie tog hand om all disk efteråt. Jag har ju den vanan från Saltis och PS så det var kul tyckte jag =)
Kocken Frida fixar Tzaziki
 
Dagens to do med vår meny =)
 
Dubbelpanerad kycklingilé med Ratatouille och grillad citron och rödvins -sky
Yoghurtmarinerade kycklingspett medTabboaleh och Tzaziki med Mynta
 
Det blev allt möjligt på vagnen att gå igenom och provsmaka idag lite av allt var Oxbringa med pepparrotssås, Oxrullader med gräddsås, Isterband med persiljetuvad potatis, Paella, Toast skagen, Kött i smördegsstubbar med pumpa -puré( en jättehärlig Thaitjej som gjorde dom,) Ravioli med Filadelfia -ost och spenat och blomkål med kakao -sky =) Jag orkade inte alls mycket och det är det värsta. Jag äter mindre och mindre hela tiden =S Det märktes med och med faktumet i handen så har jag minst storlek i kläder i hela klassen :O
 
Trött kock =)

TEBAX TE PLUGGET!

   2014-12-01 - 20:34:59
Jahopp, idag har jag så till sist satt mig i skolbängen igen efter att ha hållit mig därifrån i över 15 år:P Förvånande nog så var det jävligt ROLIGT =) Bobby har varit hemma och grannen Gugge var ute med honom en timme på dagen =) Hon skickade en bild och han ser ju glad och nöjd ut..lite frågande kanske <3
 
 
Just nu vill datorn inte samarbeta med mig...återkommer med bild...PUNKT!
RSS 2.0