Hejdå 2022, hej 2023

   2022-12-31 - 23:40:12
 
 
 

GOD JUL 2022

   2022-12-25 - 00:23:49
 

Nu är det jävligt nära...

   2022-12-06 - 21:21:04
...till både nervsammanbrott och genombrott!
Genombrott då jag i övermorgon legalt får ta av mig tvångsbehån å börja använda andra bh! Som jag har LÄNGTAT dessa 6 månader!
Hade tänkt baka tuttbakelser och bjuda familjen på, men mitt nära förestående sammanbrott hindrar det!
Jag har lyckats ta mig upp ur den djupaste kaffesumpen jag krälat i sista månaderna, men istället svänger psyket fruktansvärt mycket upp och ner varje dag! Ångesten fullkomligt vill slita mig i stycken och då orkar jag inget och då får jag ännu mer ångest!
Idag städade jag i alla fall klart ett rum till av ren ilska över att jag mår som jag gör till slut!
Det rummet har varit fullkomligt belamrat med kläder i högar, utväxten på vinterförvaring mm. Men nu har det blivit rensat och ordning. Nåt jag inte fattar är varför jag blir smalare och smalare! Kläderna jag köpte i somras är stora och jag FÖRSTÅR INTE! Vikten står ju rätt still och ska ju alltid dra av drygt 1kg nu i vikt då brösten väger 1030 gram. Jag har tappat en del muskler I överkroppen då jag inte fått träna den men börjat med rygg och axlar igen sedan en tid så det är lite mysko! Men men jag har la mask!😂
 
Jag har bestämt mig nu!
Jag vill lägga av med Benzon igen!
Jag vill även lägga av med morfinet även om det hjälper mig vissa dagar med framförallt händerna!
Jag har fått en ny antidepressiv som vi sätter in och tagit bort den gamla då denna används även av amärtkliniker för dess verkan på olika smärta. Jag la av med den så SNÄLLA gabapentinen som de satt mig på fulldos på smärta på US och det började klia överallt och jag fattade inte varför. Tills jag insåg det kom då jag i princip tvärt tog bort gabapentinet! Började då läsa på om det och DÅ insåg jag vilket jävla rävgift den så SNÄLLA medicinen de kastat efter mig 12 kapslar/dag verkligen är! Fyfaan på ren svenska! Ska tydligen vara svår att bli av med så fått börja igen men valde låg dos och trappar nu ut så är på 3 kapslar/ dag. Men varför kan dom inte vara ärliga? Varför berättar dom inte? Jävla läkare!
 
Jag har fått en ny kontakt på psykiatrin som är terapeut och inte en sketen sköterska efter påtryckning av hon jag gick DBT-boost hos i somras. Jag fick ju avslag då jag sökte 2 ggr själv innan! Hon är i alla fall min stående kontakt nu som jag kommer ha!
 
Såg igår att Natali Fikas (googla eller kolla insta) gjort bl.a. katedralen i Kiev i pepparkaka så jag surprisade henne lite och kontaktade tv4. Dom skulle ringa upp henne! Hon blev väldigt glad då jag berättade att dom ville komma i kontakt med henne. Hon har ju öveelevt både akut leukemi, trotsat infertilitet och fått lilla Maika och är så himla härlig. Har även fått en ny vän (Jonas Grentzelius) (googla) som är influencer och jätterar så vi hjälper varandra och bollar lite om hans nya lilla valp Barbie som visat sig ha kraftigt blåsljud på hjärtat precis som Joey hade och vi bollar lite annat med. Tycker det är skönt när man utökar nätverket med lite nya friska vindar.
Det märkliga är att alla jag klickar med är mellan 20-25 och känns som mig mentalt! Som jag sagt i alla år jag har stannat på 22. Gjorde ett sånt fånigt Tiktok-test hur gammal man är mentalt dessutom...gissa var svaret blev😂😂😂
 
Jag har en ny hobby! Det är att dra täcket över huvudet och gömma mig helt och ligga med mobilen eller bara vara! Här ligger jag just nu  och har gått i ide! Skulle helst vilja stanna till i vår, men tyvärr måste jag ju göra annat med. Idag var det dom kallast hittills i vinter -6 och jag klädde på bebisarna väl och så gav vi oss ut i spåret och det tyckte dom var jättekul. Dom sov typ i 3 timmar efter det sen. Det är så underbart att kunna gå ut utan att dom blir skitiga på ben och mage så fort man kliver ut på trappan i princip!
 
 
 
Har ju haft en ihållande Netflix-period men känner mer och mer att jag tappar det igen och koncentrationen försvinner åter igen! Inget bra tecken. Har dock telefontid med Niklas min psykläkare sedan 8 år på fredag! 
Har även bytt till nya vc I Finspång och slipper gå till dumhuvena på nya vårdcentral de byggde men bara hade pappskallar att fylla det med! Totalt inkompetenta skulle jag vilja påstå!
 
Nä nu MÅSTE jag ut ur idet för att få lite luft för annars kvävs jag! 
Men vi hörs snart igen och julen känner jag att jag skiter I I år igen mer eller mindre!
 
Puss o kram
 
 




RSS 2.0