Wet week

   2018-08-31 - 20:01:15
Den här veckan har det regnat rätt mycket, vi har flyttat på jobbet och Bobby slet bort en klo i lördags så han är lite ledsen i ögat än. Sista 2 dagarna har jag känt mig sjukt nere, haft rätt mkt ångest och ingenting har varit roligare än nåt annat. Tom. Varit inne på att byta jobb! Jobbet i sig är jättebra, roligt och så, men vissa andra faktorer stör väldigt mycket. Något har dykt upp av intresse för framtiden, ev. Får Mange jobba med det om det blir nåt tills vidare, och jag isf. Hoppar på lite längre fram. Det handlar alltså om "eget" som dykt upp nu lägligt tills M ska sluta där han är nu då det går dåligt för företaget. Droppen på moset ikväll var iaf när försäkringsbolaget till hundägaren till den hund som bet Stefan bara vill ersätta med drygt 2000kr för händelsen. Jag har överklagat. De anser jag borde vetat om riskerna att lämna dom hos dagmatte...Hur i helvete då? Hur fan skulle jag veta att hon tänkte ta dit andra hundar samtidigt? Nä jag ger mig fan inte! Å så vill jag hoppa fallskärm!!!

JAG KAN FLYGA

   2018-08-26 - 19:46:14

Filippinerna

   2018-08-18 - 22:50:54
Nu är det bestämt, vinterns resa kommer gå till Filippinerna. Närmare bestämt Boracay som nu är stängt för miljösanering men ska öppna igen 26 oktober. Bu eller bä?

Stefan inlagd på djursjukhuset

   2018-08-03 - 18:49:00
På lunchen idag ringde dagmatte, jag hörde direkt att nåt hade hänt och hon bad mig komma och titta på Stefan. Han hade umgåtts med 2 amstaff (tror jag det var) och då de blivit osams om en godisbit högg en av dom tag i Stefans huvud. Då jag kom dit (kastade mig i bilen) så har Steffe jätteont och dreglet forsar runt hans mun. Jag tog honom och åkte ner till närmsta veterinär, Evidensia. När jag stövlade in med honom tog de in honom direkt och 3 personer tog hand om oss. Han fick Metadon och de bad oss åka in till valla i Linköping då de kanske behövde skiktröntga hans huvud. Vi åkte in direkt och nu är han kvar där, inlagd. De vill ha koll så inte hans hjärna sväller för isåfall är risken stor att han börjar krampa också. Veterinären på Valla -Men Stefan, du är ju HÖG:) Vår lilla älskade buse, måtte han bli bra fort. Han var så ledsen! Bulor, smärta och vad det ser ut som nu en kraftig hjärnskakning. Hundägaren är jätteledsen och tar på sig allt!

Hot hot hot

   2018-08-01 - 21:17:34
Förlåt att jag inte bloggat på nästan en månad. Värmen tar kål på mig ( jag lär inte vara den enda) Har haft lite semester, varit hemma med ont i ryggen, haft typ 20 igelkottar på Viltjouren, målat altan, röjt i rabatter, å SVETTATS sista veckorna. Man orkar ju inte ett skit efter jobbet och jag har känt att jag varit på väg att få panikångest 2ggr över att man inte kan ta vägen någonstans för att slippa undan värmen. Vi har varit i Falsterbo på årets hundsemester det var roligt, men var lite p
ms-ilsken!
RSS 2.0