Riga

   2017-07-28 - 19:33:10
Nu är vi hemma från Riga. Såg både vovvar, personrån, vackra hus och drack underbara is-kaffe med caramel och ännu bättre sushi. Och rolig shopping!
Varit hemma och vänt och är nu på väg till Falkenberg med syrran, Pata, Mange och Bobby. Vi gör retur på hundsemester vi gjorde 2013 då Bobby var 5 månader.
 
Lite bilder 
 

Vansinnesfärd till Roslagstull

   2017-07-21 - 22:02:00
I morse efter att ha vakat över lilla Sigge tog jag beslutet att vi inte kunde vänta längre om vi ville försöka få lilla Sigge att överleva! Kastade oss i bilen. Dock var inte CK Hemma på hela dagen, och LVH skulle iväg så testade djurens ö, utan framgång. Till slut skulle LVH invänta oss då vi redan var i sthlm men vi tog gemensamt beslut att Sigge akut måste till Roslagstull för vård!
Skyndade dit med honom och de gjorde allt de kunde, men han var alldeles för svag och orkade inte så de lär honom somna in. Så fruktansvärt sorgligt!
Mötte sedan upp djurambulansen som tog med Chappe till Victor på SVR för vidare hjälp. Ca 40 mil blev trippen på!
 
 
Åkte sedan hem, tomhet!
 
Varit på Jade och firat bröllopsdag x3 med familjen. Jättemysigt. Och det var då jag fick beskedet om Sigge också!
Sov gott älskade vän och Chappe, lycka till och bli nu bra i tån🐤🐿❤
 

Sigge och Chaplin (Chappe)

   2017-07-20 - 22:22:42
Fick häromdagen samtal från Stockhol. Om jag kunde bärga en liten nedkyld ekorrebebis vid Åtvidaberg. När samtalet var slut var vi redan på väg dit...Första dagen/ natten hade han frossa då han varit nedkyld anslå länge. Han bodde i min behå och fick massa värme, mat och kärlek. Än blev jättepigg men i morse när vi väckte honom för mat var det något som hänt. Vi vet inte men anar vätskebrist. Har fått i honom mycket vätskeersättning då han inte vill äta. Han kissar i alla fall nu igen med lite hjälp.
 
Och så har vi nu även då duvan Chappe som har en bruten tå, inte vill flyga och är lite allmänpåverkad.
 
Nu ska vi upp till Sthlm på lördag och då ska vi lämna över dessa raringar till olika viltinstanser så de kan få vidare hjälp. Nu när Sigge blivit dålig får vi se...vi kämpar nu för att han ska överleva så blir en vaknatt för min del.
 
 
Snutta tumme!
 
 
Kämpa nu båda två!!!!

Sov gott Lakrits & Hallon

   2017-07-14 - 07:48:58
Fick in Lakrits häromdagen, en liten kråka som hamnat på avigvägar och hade skada på näbben. "Lakrits" visade sig ha ett lillasyster, "Hallon".
Fick in dom båda igen efter att Lakrits fått fågelflugeägg på sig och Hallon gjort sig illa under vingen på taggbuskarna. Det gick bra! Men troligtvis hade Hallon gapmask vilket är dödande för fåglar och hade i gen möjlighet att få fram Axilur tillräckligt fort för att kunna rädda henne. 
Lakrits mådde super, ren, fin, mysig, hungrig å snackig. 
Igår kväll märkte jag dock att något hände, han började tappa av och blev väldigt tyst och ville inte ha maten längre.
Kände att det nog var över, och nu på morgonen fann jag även honom i lådan då han flugit vidare till de blå skyarna tillsammans med Hallon. 
Fågelungar SKA ur boet INNAN de är flygfärdiga!
Men är de skadade är det i behov av vår hjälp!
 
Sov gott mina älskade änglar!

Iller? Utter?

   2017-07-06 - 19:37:08
Har fått in...jaaa vi vet inte riktigt vad men lutar åt Iller. Den ska vidare till Skansen.
Full med loppor blev den lämnad mitt framför en hund i solen och sedan drog mamman iväg igen och kom inte tillbaka så jag tog emot den.
Mätt, bajsad, tvättad och avlusad snussar den nu skönt.
 

1 ÅR som gifta

   2017-07-02 - 10:35:00
Idag är det ett år sedan en av de lyckligaste och finaste dagarna å  mitt liv!
Nu kör vi hundra år till!
 
 
RSS 2.0