KNULL LIV

   2009-04-29 - 19:18:06
Äh....vad fan händer egentligen????
Har lagt min fortkörning bakom mig...ja i alla fall någorlunda!

MEN

Jag har verkligen tappat livsgnistan igen!!!
Jag vet inte ens varför ju...på jobbet biter jag ihop men så fort ja kommer hem varje jävla dag så e det likadant och Idde undrar va som händer lixom...å ja vet fan inte själv...e bara less less less....vill inte hänga kvar mer fan!!!JAG VILL HA MINA RAKBLAD!!!

   2009-04-28 - 11:01:17
Jag orkar verkligen inte  mer nu....livsgnistan som fanns kvar (det lilla) försvann i dag.....

Skulle på terapi i morse och då startade inte bilen...blev skitstressad och arg över det men ill slut kom jag iväg....samma sak när jag skulle hem igen från stan efter terapin...och när den väl startade så var jag stressad till jobbet och gasade på för att hinna hem och byta om och så innna jag skulle till jobbet...och då kliver en snutjävel ut i vägen och säger att ja minsann du kör 110 på 90 väg det blir 2400 jävla fittkonor i böter!!!
Just nu känner jag bara för att skära sönder allt som finns på mig själv...ja e så besviken....jag har precis börjat jobba efter 2.5 års sjukskrivning- sliter på terapin för att klara jobbet o betala skatt å helvete- jag sliter som ett djur och när jag e stressad för bilen inte startar och jag inte vill bli sen till jobbet ....ja då går allt emot mig igen...precis som om en jävla bot kan stopa mig...jag åkte liksom 110 därifrån igen oxå...!!!

Varför ska jag kämpa och försöka så jävla hårt när jag ändå är dömd att allt SKA gå emot mig???

Just nu känner jag bar att jag vill köra bilen med mig å allt in i en bergvägg...jag orkar inte mer nu...visst jag har pengarna...men det handlar inte om dom ....det handlar om allt som sker!!!
Blattjävlarna som jag körde om och då speedade upp ...dom körde fan för fort dom med...men dom blev inte stannade .....VARFÖR????

Just nu vill jag bara DÖ!!!!


SEGIS SÖNDAG

   2009-04-26 - 18:03:57
i dag e de segt som faaan...har sovit på soffan här i Kulla...sen tog ja p syster en sväng o handlade...å så har ja dammsugit i bilen i alla fall=)
Ska ta å vårstäda den sen då jag bytt till sommardäck...eller jaaa...funderar på att lämna den till Butängens bilservice...dom både städar invändigt och tvättar den för 200 spänn...helt sjukt billigt...!!!

i morgon e det DBT...jag längtar som bara den efter mina tjejer...ja i alla fall en del av dom...som L och A...

Jag har börjat skriva om Thailand....det blir flera delar och många bilder...så jag kommer göra klart en del i daget och lägga ut=) Håll ut....:P

pussMAH SISTA

   2009-04-25 - 16:27:16
Jahapp... jag är i Kulla och det är soligt och äckelvarmt ute och jag orkar fan inte vara ute i värmen...jaha vaddå tänker typ ni alla nu hon har ju precis varit i Thailand detta e la fan ingenting å gnälla över...men JOOOO...Detta är helt FEL...jag HATAR när det ar varmt i Sverige....är man utomlands är det varmt på ett annat sätt, man får gå omkring å vara lite svettig, å lite skitig, men det får man inte här...utomlands finns alltid närhet till hav och pool och svalkande ac i var å varannat hus å hem och det är heller inget som direkt ingår i var mans boende här i äckelsverige:(
Å så fort ja gick ut så fick ja rasslande, prasslande spindelvävshelvete i huvet o de gjorde definitivt inte saken bättre....:(

Ja pallar inte ens å vara ute därför sitter jag nu här efter att ha varit ute o glott på soolen och sen skyndade in igen....fyy faaaan vad jobbigt säger jag bara!!!

Eller.....är det helt enkelt jag som blivit en bitterfitta där INGENTING duger????
Nääääh...de tror ja knappast....=)


Här e ja o systermyyyster=) Vie snyggast i heeeeeeela världen=)
SNYGGAST VA ORDET!!!=)


GIVE ME MY LIFE!!!

   2009-04-23 - 09:31:47
i dag känns det ännu så länge lite bättre....jag har upptäckt en sak....:O Att jag ha ju  missat 2 dagar av min morgonmedicin nästan på raken och i samma veva har jag ju fipplat med dom eftersom det är tidsskillnad mellan Thailand och Sverige och nu har jag tagit dom ok igen och jag mår bättre i dag....brukar ta dom som jag ska...vet inte vad som hände riktigt....:S
KANSKE kan min svacka ha med det att göra OCKSÅ.....:O???

Vem vet vem vet.....nu ska jag snart till jobbet....i går var det ok på jobbet faktiskt...=) Chefen behandlar mig annorlunda nu mot förr och jag kan hantera honom annorlunda med.

När jag o Joey var ute på morgonen kom Biggans karl som joey varit hos en vecka då jag var i Thailand...Joey blev tokig och skitglad och sen gick han baklänges och tittade efter honom då han gick långt långt bota ...sen trodde han alla som kom var HAN och så ville han INTE gå....men sen gick det bra....han e för fin min lilla gubbe=)


Nu måste jag göra mig i ordning
FUCK YOU!!!

   2009-04-22 - 09:30:01
Jag hatar allt!!!
I dag ville inte bilen starta heller först då jag skulle hem från idde...:(
Men så fippla han lite med den och nu startade den i alla fall så jag kunde ta mig hem...får se om den startar då jag ska till jobbet vid 10 med....
Ska jobba mitt första grispass i dag....har ju fått den glammiga arbetstiden månfag-fredag 10-18 ...det känns ju oxå jävligt roligt!!!
Jag sover som fan men ändå är jag så jävla trött hela tiden så ja känner mig halvt medvetslös!!!

I går fick jag ringa min terapeut för jag ville bara banka mitt eget huvud i en vägg....!!!

Life sucks sucks sucks sucks sucks sucks sucks sucks sucks sucks ....fucks!!!

Tack Candy för dina komentarer....skönt att du förstår mig i alla fall=)

ÄR LIVET SLUT NU?

   2009-04-21 - 18:04:06
Känns som om jag rejsat in i en svart vägg i 300 blås....sen ja kom hem från Thailand har ja typ grinat hela tiden...ingenting e märkbart roligt...
...inte ens faktumet att dom ringde från Säter i dag och jag ska på möte med dom den 11 maj...och att jag med det är ett steg närmare min utbildning...inte ens det känns så jävla jätteskoj just nu!!!

VEM E JAG???

JAG VILL INTE VARA HÄR

   2009-04-20 - 11:16:54
Jag pallar inte att vara hemma i Sverige...jag HATAR DET!!!!! jag vill Ta min Joey och bara dra någonstans...varsomhelst...!!!
min underbara vän ollie som har tappat all sin päls...jag föll för honom direkt och är bland
det underbaraste jag stött på....gud vilken liten härlig person


KRAFFSAR MIG PÅ SOLBRÄNNAN o FUNDERAR PÅ ATT FLY LANDET

   2009-04-19 - 18:38:03
Fan....fan...fan....vad Sverige är grått, tråkigt, stelt och bara SKIT!!!
Man kollar på tv å det snackas om euro, töntiga lagar å annat skit som bryr mig NOLL...jag har aldrig brytt mig speciellt mycket om SVERIGE och gör det inte nu heller...det är i ett annat land som min framtid ligger...det är naturligtvis inget jag insett bara för att jag varit utomlands utan det har funnits med många många år, men det är klart att det förstärks varje gång man åker utomlands ett tag....jag har fortfarande inte lagt in bilderna i datorn från resan...men då det är gjort så kommer jag berätta om den.
Just nu är jag vara seg, och har inte lyckats ta tag i en enda sak hemma...i går somnade jag typ vid mamma o pappas köksbord vid 22-tiden så jag fick ta mig hem fast jag hellre hade sovit där vid bordet....klockan var i Thailand03.00 så de e la inte konstigt man e lite ur spel lixom...ja somna innan ja la ner huvet på kudden kan jag säga....


Å förresten...ja vill ha en ROSA VESPA så de så=)
Å den ska ha plats för JOEY!!!Å så störtkruka...de måste man ha:P


Puss sålänge

HEMMA MED JETLAG

   2009-04-18 - 19:16:31

I morse landade vi åter på Arlandas gråa trista betong...borta var alla gröna palmer,prunkande blommor,  dofter av både crabfoot, avlopp och eucalyptus, hundskallen i natten och vågornas brus.......kommer att berätta om resan...lovar...men just nu mår jag bara S.K.I.T.!!!!!
Jag har vrålgrinat som fan...jag vill inte vara här....!!!
Men nu ska jag kämpa....KÄMPA!!!....jobba, sälja på marknaden som börjar åter 2 maj=), och studera (om jag nu kommer in) jag ska spara varje liten jävla krona så jag har ett kapital...!!!!

Har planer för framtiden....planer jag haft hela tiden...men som kan sättas i verket den dagen Joey lämnat mig:(

Jag älskar min Joey och vill ha honom kvar i 100 år till, men jag VET ju att det inte kommer hända....och den hemska dagen kommer jag att lämna Sverige för minst ett år...för att jobba på Samui med samui dog rescue.

underbart ställe....(på ett sätt, men skitigt och snuskigt på ett annat)


Jag har en plan...jag har ett liv.....jag har en hund som älskar mig...jag har en underbar vän som älskar mig(Marie) Jag har en man i mitt liv som älskar mig, och jag har en familj som också älskar mig...jag är NERE NERE NERE,....men jag har kanske en framtid i alla fall...!!!
Göra det jag verkligen vill....!!!

Kram


JEEPSAFARI

   2009-04-09 - 05:24:45
I gar var vi pa jeepsafari i djungeln...forst akte vi forbi lite sevardheter som vattenfall, och elephant, monkey och muai thai shower...jag fick massage av en elefant da jag lag pa marken och hon stampade pa min rygg och rumpa...samtidigt SOG hon med snabeln i mitt HUVUD jag hade fullt med elefant snor i skallen sen:)
Vi hade i alla fall varldens basta jeepchaffis han var galen och likasa ledaren fran slovakien...han kunde hipp som happ skutta ur jeepen i farten o springa fram till ett snar och plocka konstiga frukter eller jattespindlar och visa oss i bilen....
Vagen var sa javla skumpig och hoppig att alla skrek for det var som varsta berg o dalbanan uppe i bergen:) och chaffisen tog alla tankbara varsta vagarna upp o ner...in i snaren...:)
Franast var att sitta uppe pa jeepens tak ovanfor forarhytten:) Helt underbart att sitta helt fri daruppe och ducka for palmbladen och bananloven...fick dock en snigel i haret som slemmade ner mig rejalt...fan va ackligt...jag far skriva mer om detta sen...nu ska vi till chaweng o bada o sola...man far passa pa liksom...puss

LANGTAR EFTER MIN HUND

   2009-04-06 - 09:16:14
Nu langtar jag efter Joey...jag drommer om honom pa natterna och i natt da jag vaknade till tyckte jag han var i sangen och trodde jag var hemma innan hjarnan hann fatta var jag var:s
I dag ar jag ganska uttrakad....i morse regnade det men nu har det varit kanonfint precis som i gar fast nu kom en liten skur igen haha...Annars e det bra har da...i kvall ska vi val hitta pa nagot roligt ...kanske chaweng och starz show (katoyer) eller nagot annat skojsigt...fan i dag langtar jag verkligen hem alltsa...oh sa ar jag arg for att syrran o Pata tycker att JAG alltid ar problemet sa fort det ar nagot man inte ar overens om...jag e ju sjuk i huvet for jag har ju borderline sa det ar klart JAG ar den som ska fa ge mig varje gang...i dag hade vi inte bestamt nagot vad vi skulle gora men tydligen skulle vi cykla hela formiddagen det hade Pata bestamt...sa da blev jag ratt sur eftersom vi hade andra forslag, men dom akte ivag pa javla cykel..dom som aldrig cyklar hemma ens...och fick kommentaren att ja men det man bestammer dagen innan maste vi gora...hmmm...jaha nar infordes denna regel???
Samma sak varje resa...idon och jag satt aven och vantade pa dom i gar vid poolen da dom bara skulle gomma en cache och sen skulle vi luncha...vi vantade och vantade och da dom kom tillbaka sa jaaa....da hade dom ju hittat en strand att ligga o sola pa...sen skulle killarna kolla formel1 och vi hann inte luncha ...sen ville patric absolut kolla klart pa formel1 och vips var klockan 6 pa kvallen och vi hade varit skithungriga hela tiden...sa nog i helvete offrar vi en del for dom, men vad fan har vi fatt tillbaka?
i kvall ska vi i alla fall dra ivag aven om inte dom ska med...
jag fick ocksa hora att jag kanske borde gora en kedja pa varat gral i dag .....aterigen alltsa sa ar JAg problemet ...varfor skulle syrran annars ens klamma ur sig nagot sadant? Men hon trodde inte heller det skulle cyklas i dag forran Pata sa det....men men ...ord ar lag!!!
Och jag e less...for vi bor i buschen och man maste aka taxi for att ta sig nagonstans...finns inte ens song taos har:(

Saknar alla...nu ska ja ut o face the rain for att fortsatta ha trakigt!!!

Idon e bra i dag i alla fall:)
Puss

VI REGNAR FAN BORT

   2009-04-04 - 05:30:04
Det har regnat i flera dagar...i gar blev vi strandade i over en timme pa ett apotek da vagarna oversvammades dar vi var. helt sjukt...dom sma flickorna pa apoteket bad oss komma in fran under taket utanfor dar vi stod da det askade sa javla mycket att dom ocksa vart radda:s
I dag regnar det ocksa men det verkar som om det blir finare pa mandag...thailandarna sjalva sager att dom vet inte vad som har hant for detta brukar vara de varmaste manaderna och utan regn men ibland kan det da det ar extremt varmt bli dessa trolpiska stormar som nu. Men jaja...man far se om man inte flyter bort....

Skriver inte sa mycket jag vet, men det kommer mer da jag kommer hem sa ska jag beratta mer om vad som hant pa min resa. Haromdagen raddade jag en stor odla som ramlade i poolen i var tradgard:O

saknar er alla jue....


puss

SJUK

   2009-04-02 - 05:17:25

Jag har blivit dunderforkyld:( Har varit det i flera dagar nu....i gar snorklade vi och akte speedboat...det blev varsta regn och ask ovadret och ett tag var vi fan riktigt skrajsna alltsa:S inte for regnet utan for de hoga vagorna som verkligen flyttade baten i sidled nar den studsade pa vagorna:(
Men jag lever och ska snart ta morgondoppet i poolen det regnar faktiskt nu men vad gor val det man ska ju anda bli blot liksom :)

Mr. kan inte halla sig fran drickat har heller....javligt trist, men det drabbar bara han sjalv i slutanden...det jag blir arg over ar att han nekar fast det star ett moln av spritanga kring han...puss

RSS 2.0