MAMMA <3

   2015-08-30 - 23:19:18
Min älskade mamma har det jättejobbigt just nu och jag har rått henne att se till att bli inlagd i morgon när hon ska till sjukhuset. Då får hon åtminstone någon som tar hand om henne dygnet runt. Hon har varit så duktig här i helgen...Jag älskar min mamma! 
 
Månen är fantastisk!
 
 

IKEA <3 IKEA

   2015-08-23 - 08:52:39
Var med familjen tajkon på IKEA igår, handlade en massa bra grejer:) 
Idag ska min lägenhet städas ur...blä, men skönt när det är klart :) 
Ikväll blir det Hjortkvarn och glass med hela underbara familjen så nu får vi kämpa på duktigt under dagen.
 
Kommit på den brillianta idén att ha min slutpraktik på Jamrock som är en jamaicansk/ karibisk restaurang i Stockholm. vi ska höras vidare om det jag och ägaren på Jamrock :)
 
Har massa ångest över... Jaa det är min mamma som blivit sjuk!!!!! Jag älskar min mamma och utan henne stannar mitt hjärta! Hon förtjänar inte detta:(
 
Nä, nu upp och iväg...puss på er...

CELLGFTER & STRÅLNING?

   2015-08-21 - 08:22:17
Pratade med min familjemedlem som drabbats av en svår sjukdom igår. Nu väntar strålning, cellgifter och en lång kamp för oss alla. Jag är så lycklig att jag har Mange vid min sida...bättre kille kan man inte ha <3 
 
Bebisfabriken har inte gett några resultat ännu har det visat sig, men ingen panik...känns ju ännu mer angeläget nu att få ett barn när sådana här olägenheter knackat på våra dörrar...

NEDÅTJACK!

   2015-08-20 - 17:42:10
Känner mig frustrerad, ledsen, nere, omotiverad, besviken och arg! 
Livet är bra orättvist...när jag väl kommit på fötter efter ett helt liv med gravt psykisk ohälsa och njuter av livet så drabbas min älskade närmsta släkting av en äcklig jävla sjukdom..!!! 
 
KÄMPA!!! UTAN DIG STANNAR MIN VÄRLD!!!

FUCK YOU CANCER!

   2015-08-19 - 17:36:31
Vilken jävla dag!!! Försov mig, ingen motivation i skolan, bråkat med hyresvärden som anser man kan leva utan tvättmöjligheter mm. Och förmodat cancerbesked hos en i familjen som står mig närmast! Dessutom en mäklare som tyckte jag ska måla om i lägenheten för att dölja den..
Allt från köksluckor (grå till beige), väggar mm. 
 
FUCK LIFE!!!!

FARMOR

   2015-08-18 - 21:23:49
Jag tänker mycket på farmor just nu...så jag tog ett varv iförd nattlinne och Mysbyxor till graven i eftermiddag. Ängeln hade gått sönder, så den tog jag med mig och la en sten från mig och Bobby. Saknar henne faktiskt! Satt och pratade med henne en stund..om allt mellan himmel och jord. 
 
 
Annars då...jo plugget rullar på efter att jag var hemma sjuk en hel vecka. Håller på med ett rollspel och har en stor middag på steakhouse "Vistfrid" på torsdag så vi preppar för fullt J och jag.
 
Hemma har det börjat hända mer och mer varje dag som faktiskt syns. Och nu har jag kontaktat mäklare som ska få sälja lägenheten. Samma som värderade den i mars.
Bobby och jag gick på promenad förut och han släpade sedvanligt på sitt ben. Han ville dock gå hem rätt fort. Man märker att han stortrivs att bo på landet i alla fall.
 
 
Varit hos handkirurgen i Linköping idag, operation avvaktar vi med eftersom besväret gått tillbaka just nu.
Mötte denna filur där...
 
 
 
Kram

FÄRG OCH FORM

   2015-08-15 - 23:35:58
Blir bara lite bilder från vårat nya hem som tar mer form för var dag som går :) Jag har varit hemma sjuk hela veckan, så på måndag ska det bli underbart att komma till skolan igen...YES!
 

JYCKEN SOM LÅSTE BILEN...

   2015-08-12 - 23:13:00
...Ja ni läste RÄTT!!!
Hämtade ut pengar i automaten i Finspång i lördags och hade Volvon. När jag är 3 steg från bilen hör jag *shonk* VA?? Låstes bilen?????? JAPP, å Bobby tittar förnöjt ut genom rutan med tassen på låsknappen! 
Nyckeln...I bilen, mobilen likaså. Och reservnyckeln hade jag hämtat i lägenheten och även den låg i bilen HAHAHA!!!  räddningstjänsten, frissan på håret, och assistanskåren fick rycka ut å hjälpa till på olika sätt. Det gick bra och Bobby kom ut... Och kostade 1500 spänn den rackarn!!! 
 
Sen harde vi grillkväll med familj och grannar.
 
 
 
Ligger för övrigt hemma och är sjuk...har gjort det hela veckan. Idag trimmade Bobby och samtidigt var jag på smärtutredning i Linköping. Bla. Känner jag ingen kyla under en av mina fötter...
 
Pusshaj

EXHAUSTED

   2015-08-04 - 08:39:22
Varit totalt ur balans några dagar, men efter en god natts sömn och inga barn i huset så mår mycket bättre idag. Älskar ju mina ungar, men jag har inte egna barn och ftån att ha hatat barn...verkligen HATAT, till att flytta in tillsammans med är ett väldigt stort steg i mitt liv. Att man lämnar godispapper, sprider sina saker, inte torkar upp kladd och spill, kommer rusande med tallriken å river i kastrullerna innan maten ens är färdig, äter upp allt extra så fort man köper hem något, lämnar lamporna tända, blöta handdukar i högar, skitiga kläder likaså, inte klarar att sova i egen säng mm. Alltså mitt liv har nästan raserats pga. Detta under de senaste dagarna! (tillsammans med all annan skit).
 
Min konstanta trötthet håller dessutom i sig...
Vi börjar i alla fall med mamma och pappas hjälp att komma i ordning med en del hemma. Och att somna med.kossorna utanför fönstret och vakna till kajorna kackel i trädet utanför lyfter mycket just nu.
 
Hämtade blommorna i lägenheten igår på vägen hem, började också plantera om dom, ska fortsätta i kväll tror jag. Drömde jag var i USA inatt, det var udda)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0