KISS/LAMMKÖTT

   2014-05-31 - 22:14:08
Skulle ta en kissrunda och då satt Niclas i porten bredvid och hans polare och grillade på gården och drack vin och hade det mysigt så jag slog mig ner med Bobby och  min Baccardi Razz som jag dratt upp för att fira mitt 5 siffriga belopp som damp ner på kontot bara sådär utan förvarning i går från ett försäkringsbolag pga. min utmattningsdepression jag fick 2011=) Det var supertrevligt...men börjar inse att ja fan e GAMMAL HAHAHAHA de var 29/31 år gamla, igår blev jag uppraggad av en som var 13 år yngre på marknaden i Finspång och Emrah är 9 år yngre än mig. Försäkringspengarna och skatten som kommer komma sitter finfint kan jag lova...och det räcker till bra många turkietresor framöver;)
 
Proteinbrekkie
Turkisk 2.5% yoghurt, banan, nektarin och pumpakärnor
 
 
Var på gymmet i morse och fick till ett superbra pass åter igen=) Men har beslutat mig att i morgon behöver jag ju faktiskt inte ställa klockan på 7 för att träna och sen vara rastlös till max resten av dagen. Nu har jag i alla fall kopplat min sista veckas konstiga mående....har ju hoppat över mensen med p pillrena nån extra månad och idag kom den...eller ja....jag brukar ju ha det i en 1 dag typ så hoppas det blir bättre igen nu. Men så SKÖNT att kunna koppla ihop och fatta varför jag mått som jag mått sista veckan.
Helt enkelt PMS, fast lite fel tidpunkt och eftersom jag känt av lite mer av det sista 2 månaderna med så ska jag se om vi kan öka cipralexen som ju faktiskt gett mig ett liv utan att behöva leva i en berg och dalbana=)
 
Bobby fick en boll idag av mommo, den var hel med luft i 7 minuter=)
MAKALÖST!!! =)
 
 
God natt folks <3
 
 

TO RULE THE WORLD!

   2014-05-29 - 21:20:53
Sov ju hela dagen igår, min kropp sa ifrån. Vaknade lika trött i morse, men tog två koffeintabletter och en magnesium och stack till gymmet 07.30.
 
Efter 30 minuter på crossen började jag bli yr, må illa och kände att nä nu ger jag fan i detta! MEN Jag kämpade vidare eftersom jag visste att belöningen var en halvtimme bort, dvs. styrketräningen.
Till slut blev det ett av de bästa passen hittills under denna träningsperiod och jag lämnade gymmet mer än nöjd, men med skakig kropp. Hem och åt en proteinrik frukost och tog ett bad. Sedan sov jag några timmar igen. Bobby och jag gick på långpromenad i solskenet, inte jättevarmt, men helt ok!
 
 
Det är så underbart när man börjar känna och se resultatet av sitt slit =) Det är mycket kvar ännu, men jag är en bra bit på väg kan jag lova. Jag lagar hälsosam mat också.
 
Nu på kvällen var jag och Bobby ute och lekte lite och då kom grannen M och hans kompis och gick förbi, vi snackade alla 4 en bra stund och Bobby visade dom sina trick och dom blev mäkta imponerade;)
 
Har kollat en mindre kul film "mig äger ingen" tragisk....inte speciellt bra heller, men man fastnade lite i den.
i morgon ska jag ha vilodag igen tror jag. Jag tränar nog på lördag, då ska jag tvätta också.
på söndag ska bli fint väder och i morgon är ju Finsponga marken så jag kanske tar Bobby och går ett varv på förmiddagen om vädret är ok, det ska ju bli regn frampå dagen:(
 
Känner mig splittrad just  nu....står med en fot i Sverige och en i Turkiet.
Turkiet är inte världens bästa land...finns mycket jag som person inte stödjer...men det finns någon där som jag bryr mig om väldigt mycket och som vissa har väldigt svårt att förstå.
Jag äger inte Emrah, han gör precis vad han vill där nere...men han ÄR INTE strandraggartypen, det är verkligen s och det kan jag säga utan att sväva i det blå utan vara realistisk och faktiskt se på fakta. jag träffade på snuskiga strandragg med ska ni veta, men dissade dom totalt.
nu väntar jag på att Em ska komma hem från jobbet så vi kan snacka en stund innan sovdags.
 
Lotsa lotsa love for u all <3
 
 

HUVUDVÄRK, TRÄNING, OCH HUVUDVÄRK!

   2014-05-27 - 18:01:42
Träningen rullar på...likaså kosten! Fatta att Frida lagar mat, steker kött, kokar ris...u name it HAHAHAH shit asså!!!
 
Har haft ont i huvudet nu 2 dagar så jag har vilat mycket efter träningen i går och idag. Nu har i alla fall Bobby och jag kommit hem efter en promenad=)
 
 
Märker att jag börjar tighta till mig igen, skönt! Känns på kläderna=)
 
Igår var vi i stugan en sväng på kvällen och Bobby å mamma passade på att leka i lekstugan;)
 
Idag när vi hade handlat fick Bobby bära plånboken....den hamnade på ett något UDDA ställe denna gång, men fan vad jag skrattade =D Undrar vad han tänkte göra med den senare ja;)
 
På bus i moffa och mommos rabatt=)
 
 
 

KÄNSLAN AV ETT VÄNTRUM....

   2014-05-24 - 22:08:00
 
Bara längtar, väntar och längtar!!!
 
 
I dag tog jag med mig Bobby och Catthis till Skiren och Bobby badade och plaskade i dag med. Till och med jag var i och blaskade lite, men det är ju så snuskig botten...blääääh! Tur det finns flipflops=)
 
Började faktiskt städa balkongen idag äntligen=)
Tänker inte ha så mycket blommor i år...
 
Sen rensade jag frysen på 3 kassar gammalt käk, synd man inte kan skicka det till Etiopien eller något:(
 
På balkongen fick jag ihop 4 kassar skräp, inte illa det heller!
 
Har abstinens idag...jag har haft en träningsfri dag, den första på en vecka faktiskt...:S
Det har varit skitjobbigt, men nu är det kväll så jag firade med en Baileys för jag har i alla fall ätit hälsosamt i dag med...det går jättebra med kost och träning nu och jag har ju minskat 5 kg sen jag började på allvar för nån månad sedan eller två=)
 
 

BUSINESSWOMAN, TO BE OR NOT TO BE?

   2014-05-23 - 20:34:34
 
 
                                             I dag har jag varit på ett första möte med ägarna till en verksamhet som jag förhoppningsvis kommer att överta framöver. Håller på och kollar årsredovisningar och ska kolla om företagslån med banken på måndag mm.
 
Tanken är att jag ensam kommer stå som ägare och även kunna ha en anställd på 50%.
om Emrah kommer hit så kan han gå SFI samtidigt som han även jobbar i butiken och det med detta blir en "familybusiness" där bådas löner ju faktiskt går till samma hushåll =)
 
Om man inte vågar satsa ....då har man inget att vinna....!!!
Inredningen är redan under skapande i min hjärna...limegrönt och vitt=) Verksamheten kommer även att byta namn men det är inte klart ännu=)
 
Jag hoppas på ok och bra siffror från alla håll nu så att jag kan bli egen företagare innan året är slut:)
 
För övrigt så har jag tränat, ätit bra och allt har funkat kanon även idag!
varit hos studievägledaren med, men en egen business ligger varmare om hjärtat.
Det har alltid varit en dröm!
 
 
 
 

SJUKHUSVÄRLDEN!

   2014-05-22 - 22:07:31
I dag började jag på Vrinnevi klockan 07,50 med coloskopi som inte visade ett smack nu heller. Läkaren var samma som förra gången och han skrev ut nåt medel man kan ta som är snällt mot magen.
I väntrummet fick jag snacka med mig själv...:S
 
 
Sen fortsatte jag på US i Linköping för att göra en nervundersökning i händer och fötter på neurofysiologiska kliniken.
 
Egentligen fick jag inte köra bil efter första sjukhusbesöket...på hela dagen, men det gjorde jag ju ändå. Fick rätt mycket smärtmedicin. Fick ligga kvar och inte ens gå därifrån eftersom en del patienter ramlat ihop när de kommit utanför dörrarna.
Så där låg jag...
 
 
Väntrummet i Linköping var lika "uppiggande", hittade en soffa i ett hörn å somnade, när jag vaknade var det typ 5 andra som satt på stolarna i väntrummet HAHAHAHA
 
Sen åkte jag hem till Catthis och fick köttfärssås och spagetti och fick veta att min käre hund satt i sig en tallrik havregrynsgröt med hallonsylt och mjölk och varit väldigt NOGA med att tillbehören var med på gröten å såg ut som Catharinas...han e ju fläpp i kolan min älskling=) <3
Sen hade han jagat hennes sko och maskrosfrön i vinden, ätit korv och sen åt han även den mat vi åt=)
 
Dagen har varit lång och idag skulle jag ju ha vilodag, men vid 19-tiden var jag ändå på plats för 1 timmes fettförbränning...:S fan måste ju vila NÅN DAG...annars tar ju kroppen bara stryk till slut..men jag är inte död än i alla fall=)
I morgon ska jag å träffa 2 killar som driver ett företag som jag funderar på att ta över, så kanske, kanske blir jag businesswoman =)
 
MÅSTE lägga upp bilder på min Turkiska prins med...han är så jävla VACKER!!!
 
 
 
 

ALL INCLUSIVE BRÄNNER FETT!

   2014-05-21 - 16:34:00
 
 
 
Helt seriöst är jag i chocktillstånd...efter allt som jag å Catthis proppade i oss under veckan i Turkiet var jag lite orolig över hur mycket jag skulle ha gått upp, eller om jag skulle lyckas hålla min vikt som jag hade innan resan i alla fall...i dag kom domen...dietisten: Frida du har gått ner 2 kg!!!! VA??? Hur fan är det möjligt? :)
Dessutom är det BARA fettmassa som försvunnit och har även ökat litegrann i muskelmassa, det är ju hur sjukt som helst. Men antagligen är det att vi åt väldigt regelbundet mm. som åstadkommit detta=)
 
Just nu går jag på "fleet" i morgon bitti ska jag till coloskopi igen och leta efter blödningen så jag har inte ätit sen igår och då åt jag väldigt lite och tränade väldigt mycket som jag skrev då. Nu får jag bara dricka klara drycker ända fram till 8 i morgon då undersökningen är...jag hoppas dom hittar nåt nu, men är väl knappast troligt...kan bara konstatera att magen mår bättre utomlands....det sa Catharina att hennes gjorde med=)
På två bilder ser man hur vi lunchar i snackbaren vid stranden....då är det före och efterbild och då ser man ju hur mycket man faktiskt lämnade av det man  plockade åt sig med...:S
 
Ute är grisvarmt och jag ligger i sängen med fläkten på och täcket och ska kolla på lite film...vad göra när man kör "fleet" lixom:( Sen ska jag ju vidare till Linköping för nervundersökning i morgon...blir en lång dag och härliga Catthis ska ha Bobby och har lovat spagetti och köttfärssås när jag kommer hem igen=) <3 Underbara kvinna=)
 
Tog en hel del frossarbilder i Turkiet....bjuder på några av dom...då fattar ni att jag inte kan smälta min viktnedgång...=)
 
FÖRE
 
EFTER
 
 
 

TRÄNING x 2

   2014-05-21 - 00:24:00
Körde fettförbränning både i morse och nu på kvällen en timme varje gång.
varierade mig dock lite och tog löpbandet i kväll istället för crossen. Varit på möten i stan (Hade den grå Bench-jackan på mig och några tanter på en bänk sa till varandra -den där jackan var snygg, när jag gick förbi=)) och nu har jag suttit och pratat med Emrah några timmar <3
Han ska göra sin slut-tenta nu snart på universitetet och vi konstaterade att om jag skulle komma innan det är klart skulle han inte kunna plugga en endaste natt:P (INTE BRA)
 
Jag har hittat en business som jag ska träffa de nuvarande ägarna på fredag. Då får vi se om det kan vara något för mig att ta över...hoppas för ett eget är ju det jag drömt om hela livet egentligen.
 
Spännande=)
 
Nä nu ska vi krypa ner i kojen och nanna lite innan klockan ringer för träning vid 7. Sedan ska jag fasta ett dygn på bara vatten typ inför nästa coloskopi på torsdag då jag för övrigt även ska till Linköping och göra en undersökning av mina nerver.
 
Turkisk ungkarlslya =)
 
Najtinajt <3

BILDER FRÅN TURKIET

   2014-05-19 - 21:45:08
Jag kommer i alla fall så långt att jag lägger upp lite bilder=) Här är det annars träning som gäller...MASSOR av träning och fokus på kost. På fredag ska jag till en studievägledare och vi ska se över utbildningar jag kan tänkas vilja gå. Blir ju något inom PT, kost och hälsa. Kör jag på distans på en utbildning i Sthlm så kan jag säkert bo hos Lotten & Lasse på Riddargatan de gånger man har sammankomster i studierna.
 
Turkiet då...några ord innan bilderna. Första dagarna hade vi massivt regn. sedan hade vi underbart väder. Vi passade på att utforska massa kuliga saker de regniga dagarna. Mycket och god mat, men har nog hållit min vikt trots det...på kvällarna satt vi i baren och sippade på gratisdrinkar så jag vet inte hur måna Sex on the beach och Blue Hawaii jag klämt i mig. En flaska irish Cream eller 2 har jag nog tryckt i mig också=)
Första kvällen var både C och jag så jävla trötta efter resan och lulliga på drinkarna att vi låg och apflabbade i sängarna åt allting...ord som "all inclusive och atatyrk" var skitroligt och om vi båda höll käften blev det också lika roligt...undrar vad våra grannar bredvid tänkte om oss ja;)
 
varit på Turkiska Ullared...coolt:) Finns även din sko HAHAHAHAHA-
Shoppat allt från turkiskt te till silversmycken, mycket "det onda ögat" och Fatimas hand också så nu har jag beskydd här:P
 
Nä nu kör vi bilderna hörrni ...kram
älskar mina 3 BENCH jackor=) Å nääää ja brände mig inte alls i solen HAHAHAHAHHA
 
 
 
 
 

DEN SOM VÄNTAR...

   2014-05-18 - 21:29:12
Orkar fortfarande inte sammanfatta turkietresan...men det kommer vartefter med mer bilder och om vaf vi pysslade med ...
 
Saknar mitt <3  Hur VACKER får man vara utan att det blir olagligt?
Känner mig lite nere...mer än jag gjort på vääääldigt länge. Jag funderar på om jag ska åka ner till Turkiet någon månad. hundvakt har jag ju vilket känns otroligt bra!
Saknar att sitta på <3 scooter och känna hans närhet, doft...känna hans lena hud och vakna bredvid den vackraste människa jag vet!

TÛRKYIE

   2014-05-16 - 21:40:01
Kommer uppdatera senare vad som hänt under min tid i Turkiet...kan bara säga att Frida är förälskad...!!!
EMRAH <3
vi ses snart igen=)
 
 

RESFEBER.SE

   2014-05-05 - 11:54:00
Va JAG NÄÄÄH!!!! :S
 
Mest nojsig över att lämna bort min älskling i morgon!
Och vet ni vad.....MOBILEN HAR KOMMIT!!!! Så ska hämta den då jag ska in till stan nu i em. och så lämnar jag in den i Linköping i morgon och lämnar Bobby hos Lönna samtidigt, tar en lunch med syrran och har Catthis med mig för att inte grina ihjäl mig när jag lämnar honom:(
Sen hämta mobilen, hem och sova några timmar för att sedan dra iväg vid 1-tiden  på natten mot Arlanda.
 
OUFF!!!
 
 
Fallen i Manavgat
 

LEKA RÖVARE ÄR KUL!

   2014-05-04 - 22:36:58
Har varit hos Bobbys och Joeys gudmor med sambo hela kvällen och haft jättemysigt=)
Bobby fick en blå pipande buffel från Gran Canaria som han härjade runt med. Vi gick på långpromenad, fikade gott och så dampade min lille kille rätt friskt;) Han tyckte det var så ROLIGT att komma hem till dom att han var helt galen! nu är han totalt utmattad:P
 
I morse fick jag ett infall och messade min älskade Maria som jag inte haft kontakt med på en tid av en del anledningar. Vi är ju de bästa av vänner och kommer alltid vara det...vi hittar ALLTID tillbaka till varandra!
Hon berättade vad hon varit med om senaste halvåret och det gjorde mig helt illamående....hur i helvete kan en människa drabbas av något så fullkomligt vidrigt? Av respekt för min vän kommer jag naturligtvis inte ta upp några detaljer!
 
Har haft en träningsfri dag idag, känts ok ändå men i morgon är det tillbaka till verkligheten som gäller...nu är det sista rycket, men träningskläderna är såklart nerpackade i resväskan inför semestern=)
 
I morgon hoppas jag verkligen att Mediamarkt lyckas skaka fram min mobil så jag kan åka till Linköping och få displayen bytt...börjar bli smått irriterad så Mediamarkts chef i Norrköping har nu själv tagit på sig ärendet med min telefon och vi hade ett långt samtal i fredags. Han är oerhört trevlig och empatisk, och nu får vi se om de lyckas skaka fram mobilen i tid innan jag reser natten till onsdag.
 
Kommer lämna Finspång runt 01.00 natten till onsdag för att vara uppe i god tid  på Arlanda, härligt att gudmor Heléne varit i Turkiet och även Side och kunde ge mig både tips och härliga ord=)
 
å så sist men inte minst GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA MORFAR OCH ÄVEN VÄRLDENS BÄSTA "BROR" Stort grattis till er båda!
 




RSS 2.0