8 TANDTROLL FATTIGARE!

   2011-11-30 - 21:50:23
Idag lämnade jag Joey på Valla 07,30 på morgonen! Med oss hade vi dagmatte och en av hennes små vovvar...
Jag tog ju beslutet att ge en sövning chansen att fixa till Joeys onda mun en gång för alla så han slipper ha mer ont och dessutom slippa infektioner som riskerar att vandra vidare i kroppen, och att behöva stå på antibiotika en massa hela tiden:(
Till sist ringde så ON från Valla och meddelade att Joey nu till slut höll på att vakna! Allt hade gått bra, han hade varit lite i obalans i början av sövningen, men det hade rätat ut sig=) Jag kunde komma till 16,45 och ON skulle stanna kvar tills vi kom fast han slutade innan det!
Så kom vi dit och min lilla älskling hade vaknat till ganska bra...om han inte skulle vaknat tillräckligt så skulle han antagligen fått stanna på observation i natt! Dom har opererat bort ÅTTA av hans tänder och verkligen tagit nere i rötterna på dom. Så nu har dom sytt honom i munnen en massa och han är så ynklig och trött!Förresten så fick jag med mitt bolltäcke hem idag...det har en smått konstigt lugnande inverkan på mig so far!!!
Man har även lagt till en Ritalindos även på kvällen nu för att jämna ut ångestnivån om möjligt!

Nu ska vi sova...ska ge Joey morfinliknande preparat 23,00 så jag får ställa klockan om jag somnar innan dess! Natt natt alla=)KNARK

   2011-11-24 - 19:18:14

Så var man igång igen...måste hålla mig flytande och har fått ge mig på xanoren igen...halvbra men jaja...det lindrar smärtan för stunden och jag somnar dessutom av den så jag skippar stilnocten nu!
I morgon ska jag på återkoppling på Neuropsyk...men har detta varit förgäves till slut ändå? Jag vet faktiskt inte och kan inte garantera att jag klarar mig till jul...jag vet inte var jag ska ta vägen!!! Det känns som om jag är döende och jag MÅSTE för fan börja ta in hur mycket sysselsättningen jag haft sen i juli gjort SKADA!!!:( Jag har nästan fnyst lite när man ser orden utbrändhet, gått in i väggen etc. i tidningar genom åren....MEN NU FATTAR JAG EXAKT vad de har menat!!! Jag har aldrig känt såhär, min kropp har aldrig varit så trött, full med värk, spänd, skakig, och i så FYSISKT DÅLIG KONDITION!!! Jag kämpade!!! Men jag hörde talas om exakt detta scenario som nu drabbat mig där redan innan jag började hos dom i juli...ville dock inte riktigt lyssna:( MEN kan säga en sak.....vilken jävla skön känsla det är att kunna se tillbaka på den dagbok jag har som jag skrivit ner lite i senaste året...Alla tecken har egentligen funnits från dag ett!!! magkänslan hade rätt IGEN och jag blir så jäkla rädd varje gång.....HUR FAN KAN DET ENS VARA SÅ???
Jag har börjat landa...stressen har lagt sig, men det sliter i min kropp från alla håll!!! Jag har skrikande bett om hjälp på neuropsyk och nu får vi se vad som sker i morgon och sedan följer ju vårdplanering mm. De anser att jag inte ska jobba något nu på ett tag utan istället landa i min "nya" diagnos och försöka acceptera, anpassa och även se vilka slags stöd jag kommer att vara i behov av! MEN jag kämpar varje timme med att hålla huvudet ovanför ytan och inte tappa greppet och följa impulserna och känslornas vilja...!!! I så fall hade jag senaste tiden skurit mig, skadat mig på andra sätt, drogat ner mig totalt på alla mediciner jag hade hittat (Men jag har ju rensat ur massa massa å har inte så mycket kvar)=) Jag hade även rymt härifrån med Joey, men av hänsyn till honom så stannar jag kvar här just nu!

Jag har fått erbjudandet att lägga ut mitt silver hos M-smed under hela december ....känner jag ju inte har så mycket godbitar kvar eftersom det mesta varit beställningar...men ska försöka vara lite kreativ någon av de närmsta dagarna...men ja vete fan hur det ska gå till asså:( JAG ÄR SÅ MATT!!! å Ingenting e ju kul:(
Foxer och jag håller på att jobba fram loggan i alla fall nu ...och den ska vara klar närmsta dagarna. Sen ska jag regga den på reg. pat. verket! Vilka underbara vänner man har ändå=) Fick även en ny finsk bekantskap på köpet igår...shit va mycket gemensamt vi har då lixom:P COOLT!!!

Nu ska jag snart sova...ont överallt och längtar till neuropsyk-mötet i morgon bitti!

PoKOch jag vill bara säga en sak förresten.......HAN SER DIG!!!!!!!!!

NU KAN JAG SKYMTA SKUGGAN AV TÅGET:(

   2011-11-22 - 21:59:12

Senaste dagarna har hela livet stannat upp och jag har börjat tappa gnistan igen...egentligen i ett rasande tempo :(
Från att inte göra någonting till att bli totalt överkörd av hänsynslösa människor några månader till TOTAL TYSTNAD åter igen!!! Och sen undrar folk vad man menar när man säger att ens liv är en bergådahlbana???:(

Tappat suget igen...INGENTING är kul...Det har börjat om från början och jag sover inte utan stilnoct nu igen:(
I dag då klockan blivit ca. 18,30 så trodde jag verkligen att jag skulle DÖ om jag inte gjorde något FORT! Så jag å Joey åkte till C. en liten stund och ventilerade oss:(
Ångesten har slagit tillbaka med ÄNNU MER KRAFT och nu i kväll har jag förutom cellgift #2 även gett mig på xanoren igen för första gången sedan i våras/tidig sommar:( Cellgiftet gör att ja mår smått illa just nu:(
jag är totalt uttråkad, frustrerad, har värk, ÅNGEST, och så de jävla HOPPLÖSHETSKÄNSLORNA:( TOMHET!!!
på neuropsyk såg de förändringen direkt då jag kom dit igår...idag har varit ännu värre! Jag lyckades dock få ner en arbetsprofil som jag skickade till dom...jag tror den blev bra! MEN jag börjar verklgen känna att jag inte har någon anledning att stanna kvar här mycket längre!!! Jag ger mitt sista hopp åt att utredningen kan leda till någonting...annars kommer detta vara mitt sista november...mitt sista lidande!!!
Börjat tänka så mycket på Alfta och Må Bra gården igen...varför jag inte var värd att satsa några kronor på tidigare...FÖR ATT SLIPPA MITT LIDANDE!!! FATTAR NI INGENTING????????
Jag känner mer och mer att det är för sent att göra någonting och att mitt liv är förstört sedan många år!

Jag orkar inte ha tv´n på
Jag tänkte prova att se en film, men orkade inte ens fixa fram en
Jag orkar inte ha musik på ens i bakgrunden
Jag klarar inte att öppna första sidan på min nya bok som Jan Jörnmark skrivit fast jag verkligen VILL bläddra i den:(
Jag har ingen lust att designa silversmycken:(
...Så vad i heeelveeete gör jag då???? jaaaa...?! Idag gick jag å Joey en promenad!!! Försökt fixa lite och lyckades plocka upp hälften av den rena tvätten sedan i söndags, dammsuga och färga ögonbrynen...men det är allt!!!
Folk snackar om advent, jul och mysiga brasor å söta julbockar....MEN jag bara ÄR!!!!!
Jag verkligen BARA ÄR!!!!! FAST INGENTING!!!!:(

Jag är RÄDD så in i döden att mista Joey....har fått en tid i slutet av november då de vill söva honom och kolla över alla dåliga tänder en gång för alla och se om de ska dra ut några eller göra något annat för honom...om detta får hålla på så kan en infektion till slut vandra vidare till hjärtat vilket skulle innebära slutet för min älskade josselosse:(
Det går dock INTE på försäkringen utan kommer landa på vad veterinären trodde mellan 6000-8000 kr och jag vet inte vad jag ska göra:( VAD FAN SKA JAG GÖRA????

Skräckslaget ser jag siluhetten av det svarta ångande tåget komma rasande mot mig ännu en gång...Ska jag bara stå här?
DÖDA MIG!!!


KING OF UE

   2011-11-17 - 22:10:52
Idag har jag haft en bra dag=) Morgonen började med att jag å Josselosse segade oss runt sjösvängen i kylan, för att sen krypa ner i sängvärmen igen=)
Sen kom E på neuropsyk teamet å hälsade på hemma hos oss=) I LIKE HER A LOT!!!
Gjorde köttfärssås å makaroner;) Joey var med å hejjade på=)

I kväll plockade jag upp älsklingssysteryster å träffade JAN JÖRNMARK...the KING OF URBAN EXPLORATIONS=)
Han kände igen mig direkt då vi kom dit å kom fram å kramades=) AAAAAAH=)=)=)
ETT MÖTE JAG INTE GLÖMMER!!! Hoppas på att få göra ett projekt tillsammans med honom i framtiden=)

Kollade på "mitt liv är en torktumlare" igår...å började STORBÖLA när en kvinna i 45-50 års åldern berättar om känslan andra inte kan förstå...att vilja bli 5 år och kasta sig på golvet å tjuta för att man inte hittar nyckeln:S  OJ!!!
Puss alla godingar=)

U DIDNT WIN!!!

   2011-11-16 - 20:15:07
Jag ville bara säga det!!!

Har hållit på å kontaktat massa places idag...har börjat nysta fram en hel jävla massa grejer som mer än väl bekräftar massa saker jag haft i mitt huvud! Är så TRÖTT, konstant ont i huvudet, chockad över ALLVARET i det som faktiskt hänt mig ...Herreminfuckingjävlasatansgud!!!SÅ TRASIG!

   2011-11-15 - 18:29:05

Jag försöker SMÄLTA vad detta gjort med mig:( Ta in vad folk omkring säger till mig...varför jag vill sova konstant och har ONT I VARJE DEL AV MIN KROPP:(

Tydligen kan det bli så här efter att man stoppat det som trasar sönder en...kroppen försöker samla kraft igen:(

Vill i alla fall inte skriva om mig idag ....ska skriva om Joeys födelsedagskalas=)
Han hade jättekul och åt massa köttfärs å korv=D Hans 3 tjejer kom med hans dagmatte och även alla andra som älskar honom=)

Matte däckade (pic by Fredrik)


ÄLSKAR DIG JOEY!!!

Själv ligger jag nu här med långtids-EKG och ska snart mosa i mig lite cellgift....GONATT=)


HELA GREJEN VAR ETT FÖRUTSÄGBART SKÄMT!!!

   2011-11-14 - 17:37:28
OK nu kläcker jag det!!! Någon sa detta till mig redan INNAN jag gick på arbetsträningen dvs 3 månaders GRATIS slavgöra på den arbetsplats jag för en månad sedan blev anställd på! ...och nu SLUTAT PÅ=) Jag skulle ha en sk. ANPASSAD anställning där min arbetsgivare fick hela 80% av lönen (cirkus) tillbaka av staten!!!

Redan INNAN jag blev anställd så sa jag att fy fan jag kommer vara utsliten redan INNAN jag ens blir anställd med lön här ...kanske är det just vad de är ute efter!!! med facit i handen....ja säger inget!!!
GRATIS ÄR I ALLA FALL JÄVLIGT GOTT=)
Att börja knega 06,00 på morgonen och inte FÅ HA RAST förrän 13,45 och man då slutar 14,00 är inte ens LAGLIGT!!!! men en del fattar inte ens vanliga svenska arbetslagar!!! Anpassad anställning??? Ingen i övriga personalen omkring mig blev informerad om detta, jag fick inte ens ta en 5 min. paus under arbetsdagen för då var frida FÖRSVUNNEN....trots att jag meddelade att jag vat tvungen att "LANDA" en stund och skulle komma tillbaka några minuter senare...det är ju just DETTA som ersättningen till arbetsgivaren ska täcka....och MER däetill som jag faktiskt aldrig fick en chans att ens tänka tanken på:S

Började må jättedåligt för några veckor sedan och har under hela denna period blivit sjukt stressad att jobba, jobba, jobba.....detta är FÖRSTA gången jag ens valde att testa en arbetsplats med bidrag efter att ha låtit dom koda mig på AF. Jag kan ta bort koden NÄR JAG VILL!!! Jag har aldrig förut haft större prooblem att skaffa jobb...UTAN KODNING och detta gav mig en VÄLDIGT OTÄCK bild av hur samhället fungerar!
Ju mer jag pressades på trots att erbetsgivaren SÅG mitt mående försämras och hur hela jävla JAG backade i utvecklingen i jobbet på ALLA PLAN så ...körkörkörkörkör!!!!! Nu är jag alltså UTMATTAD!!! Och uppsagd med massa bullshit som anledningar som tom AF sa efter mötet att de där var bara bortförklaringar....;)

Arbetsgivaren sa förra veckan till mig att jag inte kunde släppa alla mina vänner utanför jobbet och hänga upp min fritid på mina arbetskamrater????? VAAAA?????!!!!! JAG BLEV BJUDEN PÅ EN 40-års fest...FÖRLÅT, hade jag VETAT att jag inte SKULLE GÅTT PÅ DEN som alla andra så kunde någon sagt det kanske??? VAKNA!!!
Å jag har väl för fan ALLA mina VÄNNER utanför jobbets ram ...ööööh HALLÅ va fan tror en del???
Mycket skitsnack i alla fall från alla håll...JAG STÖDJER INTE DETTA BARNSLIGA BETEENDE!!!

Sista dagarna har jag orkat vara vaken 2 timmar, sen behövt sova minst 1 timme innan jag orkade vara vaken 2 timmar till...sen har dagarna varit så!!!:( Hela jag är UPPÅNER -förresten så undrar jag hur man tänker om man säger till någon som jobbar på anpassade villkor på jobbet att TÄNK PÅ NÅGOT ANNAT när reumatiska händer gör sig påminda och man lägger ner kniven 2 min. framför sig på bänken (ja inte ens det) VADDÅ TÄNKA PÅ NÅGE ANNAT????? Första reaktionen blir att slå en hammare över alla som inte vet hur reumatism känns händer några vändor....sen kan vi lugnt sätta oss å DISKUTERA SAKEN IHOP lixom...!!! LARV!!!

Äh nog om de där skämtet!!!
Tänker inte nämna någe om kalajset vi hade här igår i detta inlägg....de e inte värt att ens nämnas i samma blogg som detta spektakel jag just skrivit lite om.....LITE sa jag!!!...........MEN...HAN? ser dig....what goes around comes around=)


varit på rema i dag på US, så nu ska jag börja med cellgift i morgon och tre månader framåt för att se om det blir någon skillnad med allt!!! *SUCK*

Fick mitt sjukintyg idag. Står jag är under utredning på NP där och även hur min arbetsplats är OHÅLLBAR FÖR MIG pga. hur jag drivits på!
Mina siuicidala framförsikter, hur LEDSEN jag är, hur TRÖTT jag är!!! blablabla...jaja...fick veta att jag har i princip kalciumbrist, hade senaste provtagningen förra veckan ett blodsocker på över 11:S MY GOD lixom...och i morgon ska jag hämta mitt långtids-EKG i stan! Ska bli remitterad till arbetsterapeut och sjukgymnast i stan med för reumatismen...varit på utredningen idag igen...fy fan säger jag ...DEN DÖDAR MIG!!! :S Men det är OTROLIGT att de på papper det man upplever EXAKT likadant i livet....när de återberättar...:S

Äh nu fick ja denna låt på hjärnan....den va hot då ja kom hem från Jamaica....:P LYSSNA Å BEGRUNDA FÖR HELVETE, JAG LÅTER DEN FÅ AVSLUTA SKITEN Å MISSÄREN PÅ GÖKBOET!!!!oj hittade just detta...det är från SVERIGES REGERINGS HEMSIDA!!!

Utvecklingsanställning

Utvecklingsanställning syftar till att ge individen möjlighet att pröva och utveckla sin arbetsförmåga genom arbete och utvecklingsinsatser. En utvecklingsanställning kan pågå i 12 månader, med möjlighet till förlängning.

TJENA MITTBENA...som sagt finns en del som missuppfattat detta lite smått:)


Tjaaaaah=)

ÄLSKADE HÅRBOLL, NU ÄR DU 13 ÅR=)

   2011-11-12 - 21:16:05SJUKSKRIVEN MED SYMPTOM PÅ UTMATTNING!

   2011-11-10 - 18:20:24
Jahapp...Nu har jag varit på utredningen två dagar i rad men istället för det blev det mer oroligt än innan till å med!
Jobbet är inblandat och jag tänker inte nämna mer om det just nu...inga positiva grejer dock!
I dag fick jag veta på utredningen då vi testade arbetsminnet att jag blir avsevärt sämre då det handlar om att växla mellan olika saker snabbt...och det är EXAKT DET JAG HAR PROBLEM EMD I ARBETSLIVET har jag ju insett på senare dar!!! Kändes så jävla konstigt att få se det på papper framför sig rätt som det var!!!!

Visar tydligen symptom på utmattning och är nu helt sjukskriven åtminstone november ut! Det som är så ledsamt är att detta nu skett för att vissa saker inte följts som de ska:(((
Folk har börjat bete sig skitkonstigt och jag misstänker att vissa personer säger saker som inte stämmer etc. jag trodde jag hade vänner där...men jag hade tydligen helt FEL:(

I morgon ska min utställning starta, men jag kommer nog inte få upp min konst förrän lördag=) Fast det gör inget!

Mina händer å armar är fortfarande i ganska dåligt skick...men har inte kunnat använda skenorna på jobbet för jag vill inte verka för handikappad...jag har jobbat sjuk, trasig och nere...och vad får man....!!!? *SUCK* Uppenbart vad som var i görningen hela tiden!!!

ÄH SKITSAMMA!!! Ibland har jag känt att folk verkligen sett mig som SJUK i huvudet bara för jag prövade att ta vägen via bidrags anställning:S Jag har aldrig använt mig av en sådan anställning förut utan har alltid hittat mina jobb själv och har jobbaat sedan jag var ca. 15 år till och från....Men nu har jag känt man haft en konstig inställning....:S

Nu ska ja sova...mammi har varit på utredningen idag med ...fast på en egen del ..inte tillsammans med mig. Sen skred vi genom några butiker i sakta mak i Ingelsta för att sen åka hem...jag målade lite på en tavla och mamma skulle på någe grejs å kolla in sin nya arbetskamrat Mr. Biskop i nån kyrka...;)

Nattnatt på er mina vackra stjärnor......=)


MIN PANNÅ å JAG

   2011-11-07 - 21:45:13

Idag har jag fått en mer eller mindre "kollaps" nu har allting bara tagit STOPP!!!
Jag orkar fan inte längre...allt jag gör är bara FEL FEL FEL och efter att ha storbölat av mig på psyk så åkte jag å inhandlade den STÖRSTA pannån jag kunde hitta...dessutom den SISTA mitt framför näsan på en kille....dom skulle inte få in flera på minst 3 månader nu sa dom:S
Har målat lite...KÄNSLOR!!! Men bara en liten än så länge...den blev så här...men ska fortsättas på när det känns dags igen!

Annars ...jaaaah...??? Ont i händerna men nu är det bara en vecka kvar till jag ska vara på US i Linköping å REMA där! Jag har ju dessutom mina skenor på handlederna nu både dag och natt eftersom jag fan e farlig för mig själv å mina nerver i armarna:S

Jag har blivit så jävla KÄR i massa boots nu i höst=) ja visar några av favoriterna nu dåh...kolla kolla kolla kollaaaa säger ja ju!!!! Kolla här nurå=)Timberland "crystal mountain"Helly Hansen "W Equipe"


Dockers "Rot"
Dessa Marco Tozzi är dock dom som fått flytta hem till mig i höst....SO FAR=)Avslutar hela härrrrligheten med en helt underbar klänning!!!


Näääh Nattnatt nu!!


UTREDNINGEN AV MITT JAG...

   2011-11-05 - 13:44:19
...VEM? DU? JAG? ok ...JAG!!!!

Efter 15 minuter tillsammans med E som är med och ska genomföra min utredning på NEUROPSYK behövde mindre än 15 minuter för att konstateta och meddela mig att JA du HAR DEFINITIVT ADHD!!! Men det är ju inte klart i och med detta...på onsdag börjar utredningen mer effektivt=) Man ska även gräva i varför vad JAG UPPLEVER fått mer och mer symptom på att jag faktiskt har ADHD med åren. Det är ett underligt frågetecken även för dessa som är professionella!

Jag har mycket tankar som att TÄNK OM någon hade lyssnat på min MAMMA redan på 80-talet....då hon anade tex. ADHD problematik, TÄNK OM min DBT Terapeut M hade LYSSNAT på mig och framförallt min MAMMA då vi bad om att få mig uppsatt på väntelistan för neuropsyk. utredning. Hon sa att NEJ DET BEHÖVS MINSANN INTE FÖR DET FINNS INGA SOM HELST TECKEN PÅ ATT FRIDA SKULLE HA ADHD!!!

ADD Är i alla fall redan uteslutet....det är ADHD! Men utredningen kan ju visa kombinationer av något mera och jag tycker det ska bli så himla intressant, skönt och underbart att FÅ VETA!!! Efter alla år!!!
Antagligen har jag inte ens BORDERLINE, det kan vara grejer som hänger ihop klockrent med en kombination av ADHD och något annat, eller så kan jag ju ha BORDERLINE och ADHD tex. WOW, hårt arbete väntar framöver!

Förra lördagen var jag på J´s 40-års fest på PS=) Det var faktiskt jättekul=) Jag firade det hela med a tt dricka 2 cm skumpa i ett glas och även en halv cider;I Jag som e NYKTERIST NORMALT *HEHE* Nu e jag väl inte det längre då...men jag blev inte onykter trots att jag inte druckit på 5 år, går på narkotika-klassade läkemedel OCH är Gastric Bypass Opad och man med detta tydligen ska klara en helkväll på två glas vin och VARA BERUSAD på detta!!! Hur gallan påverkar detta vet jag inte, men är ju opad för inte så värst länge desan även där!=)
Mamma å pappa hade med Joey till Kulla under lördagen men då de åkte hem så tog de vägen över linköping till Norrköping och hämtade mig och min bil "just in case"=) Dom är så SNÄLLA och underbara mina föräldrar=)

Nu är det klart---den 11 november 2011 kommer min utställning att börja i Norrköping. Det blev ju ganska kort varsel nu så nu blev det ganska intensivt arbete någon vecka...men jag har underbara människor omkring mig som gör vad de kan för att hjälpa mig få allt att klaffa=) NI ÄR GULD VÄRDA!!!!

jahapp DESSUTOM har mina fingrar och händer börjat värka igen pga. reumatismen...ont i nacke, axlar, rygg osv. och jag har vaknat om morgnarna med händer och underarmar som jag inte kunnat känna:( De har SOVIT (tänk er känslan då en fot somnar REJÄLT) Händerna har känts som pirrande, värkande KLUMPAR och jag var hos Mikkel på Ryggakuten i torsdags för jag tänkte att nu e det nå jävla nerver eller vener som ligger i kläm...jag har inte kunnat prata i telefon eller hålla i ratten i bilen med framför allt vänster hand men även höger ...det har börjat pirra och göra ont så fort jag höjt armen:(
Mikkel frågade om jag gör något särskilt med tex. mina handleder...jag sa att jaaah jag "krullar ihop" dom när jag sover...för det har jag gjort i alla tider precis som min mamma och min syster:P
Han sa ok ....Jahapp...då är det nog det som börjar ta ut sin rätt nu....:S I kombination med andra problem:(
Så nu har jag börjat använda mina handleds-skydd igen när jag sover, när jag är vaken...men kan inte ha dom på jobbet pga. att jag blir helt handikappad för sjutton och sen kan man nog inte ha dessa på i ett storkök...om miljö å hälsa kommer....:S Jaah vad gör man??

Nu har jag å Joey i alla fall varit ute på en långis i det GRÅA höstvädret och snart kommer syster å P och vi ska geocacha lite här i krokarna bara och sen äta hos mammi ...pappi jobbar dock:(

Lägger in lite bildet från allt sen senaste veckan...=)


GJORDE ETT PERSONLIGT ARMBAND TILL JESSICA I PRESENT FRÅN MIG OCH JOEY PÅ LÖRDAGMORGONEN=)


PACKAT TILL EN FIN VÄN OCH KOLLEGA!
FESTEN BLEV STORSLAGEN=)


JAG E "TAVELANSVARIG" PÅ JOBBET ÄVEN UTANFÖR ARBETSTID;)

JAG


PÅ VÄG HEM EFTER EN UNDERBART ROLIG KVÄLL I HÄRLIGT SÄLLSKAP=)


IBLAND KAN MAN FÅ EN EXTRA FIN RAGGMUNK PÅ JOBBET OM MAN HAR TUR...HEMLIG BEUNDRARE FRIDA? NEJ KNAPPAST:P...MEN ÄNDÅ!!!=D


KRÅKORNA GILLAR FAKTISKT FRÖN UTANFÖR AGRO=)


ÄLSKLINGEN SUSSAR LITE PÅ "TAVERNAN"


JAG HAR VARIT VUXEN SOM FAN SISTA VECKAN OCH BÅDE HANDLAT GLASS I GLASSBILEN FÖR FÖRSTA GÅNGEN SJÄLV OCH KÖPT EN ASK AFTER EIGHT PÅ RUSTA....HERREGUUUUUD!!!! :P

SE JOEY SOM FREDAGSMYSER I TVÄTTSTUGAN MED ENTUSIASM...:P HÄR----> 


LÖRDAGSSLAPP PÅ "TAVERNAN! MED MIN ÄLSKADE JOSSELOSSE=)


JAG HAR VARIT YR, DARRIG, INGEN MATLUST, TRÖTT, SLITEN OCH HÅGLÖS IGEN OCH NU HAR DE TAGIT MASSA NYA PROVER PÅ SJUKAN SAMT SÅ HAR JAG FÅTT REMISS FÖR LÅNGTIDS-EKG, JAG HAR FÅTT SMÄRTOR I BRÖSTET MED:(


CIAO!!!


RSS 2.0