Grattis Mrs. Boomfunk

   2019-02-18 - 13:31:56
I morse gick jag över på mitt 41:a år. Natten var hemsk då jag fått influensan. Antagligen av pappa i lördags. Ska ju med jobbet till sthlm i morgon, men det blir nog inte av. Mår inte bra alls! Inte sugen på nåt heller förutom torra våfflor och dricka.

När man blir ensam!

   2019-02-16 - 20:32:19
Mange är på lite partaj, jag är hemma med vovvarna istället. Vi har varit hos mor och far en stund å käkat lite kvällsmat å hängt. Tycker det är uppriktigt jobbigt att vara utan Mange hemma. Det som e det positiva är att man duger som sovsällskap Steffe iaf:)
Förra lördagen hade vi lite partaj här, det slutade med en redig "hjärnstelhet" Pernilla, hennes kompis, Danne, syrran å Patric och vovven Levis var här.
Det var HÄR det började spåra *hahaha*
Annars är det jobb, jobb, jobb och jag trivs med livet rätt bra! Ska se om vi får upp alla larm-skyltar på huset som ska upp imorgon kanske. Vi har ju skaffat larm med kameraövervakning, brandlarm mm. nu för att skydda huset, oss och även hundar om något händer då vi ej är hemma. Den 25e ska Bobby operera bort en cysta på låret och Stefan går på magmedicin och har stått på smärtlindring då vi försöker utreda nu varför han gnäller så. Jag har klippt dom båda nu då de blir så fruktansvärt smutsiga ute. Idag var det +12° ute och det ätbara den 16 februari.
wow asså!
RSS 2.0