ALKOHOL ÄR JÄVULENS PÅFUND!

   2014-08-31 - 22:01:00
Jahapp, igår blev det utgång på nån rock-kväll på Joans...Mervi skulle ju kommit med mig ut, men ÅTER IGEN skedde EXAKT samma sak sen sist...jag sa till en polare att asså jag undrar vad för sjukhusstory hon kommer med denna gång eftersom det hände sist med. Hon gick inte att få tag i och sen var hon med en dotter på sjukan. Till slut fick jag ett mess att hennes dotters nyfödda bebis slutat andas och att de var på sjukan...Jaja tråkigt OM det nu skulle va så, men NEEEH å att det skulle komma en sjukhus-story igen ....ja började fan asgarva!!
Nä istället kom Jonte, mange och Tessan hit och hade lite förfest och sedan drog vi ner. Det var såå himla roligt att träffa dom allihopa =)
 
Jag å Jonte...å guuuud vad jag skrattar åt denna underbara människa där sprudlar energin över =)
 
 
Naked truth!
 
Jahapp dagen efter kvällen före...mått bra som vanligt, men känner att jag börjar kunna klara mig UTAN alkohol...nu är min partajartid nog driven mot sitt slut så det så=)
 
Mina BENCH- jackor från Turkiet (har 5 tror jag) har redan börjat bli för stora:( FAN! men än så länge ¨så funkar det =)
Jahapp! vad har vi här då? jo en viss liten herre i detta hushåll har med mycket möda och precision lyckats klämma in ett ben, en snuttefilt och en strumpa UNDER min skänk i sovrummet..HAHAHAHA =)
 
Sovit mycket i dag. Klockan ringde vid 07 men jag bara NÄÄÄÄ, ja orkade inte =) Å Bobbert var lika trött han=)
 

 GONATT <3

FREDAGSRULL!

   2014-08-29 - 17:04:27
Har fått tillbaka mitt glasögonfodral från TB, varit med catthis på lite galej, tränat och fixat lite här hemma.
jag har varit på systemet med...bubbligt rosévin för hela slanten så det kommer slå hårt i morrn;)
 
Jag vill pierca mig igen. men frågan är om jag ska ha en dermal anchor igen, eller en vanlig liwer lip o´piercing alternativt näsan??
Vad tycker DU?
 
Har faktiskt fått ganska ordning här hemma nu, skönt=) torkade golven å la på mattor häromdagen=) Ingen jävla tvätt ligger framme eller nåt sånt=) Varit på Viberga och handlat med Catthis med=)
 
Har en sjuhelvetes abstinens i dag med...helt skakig ....GRYMMA VÄRLD!!! :(
 
Sen ska jag se om "arresten" och lite filtar går in i förrådet här nere...och så ska jag köra upp krukor jag inte använder just nu till mamma å pappa=)
Kommer hit en vän, (jaja ett ex, men man kan väl vara vänner)
Han har fått klara instruktioner om vad som gäller!
 Vi ska nog ut å käka å lite så...chilla och ta det lugnt
HÄPP!

MARKET!

   2014-08-28 - 21:32:00
Jag och C var på marknaden i Vibjörnsparken idag med...jag sålde mycket, men väldigt billigt så det blev typ hälften mot förra veckan. Eftersom jag haft inbrott 2 ggr i mitt förråd i "gula Pakistan" så ska C och jag innan den 6 september gå igenom det som är kvar där. Ta med det jag vill sälja på en stor loppis som kommer vara i samband med en mässa här i Finspång.
Vi ska alltså gå igenom det jag vill sälja, kasta en del, och det som blir kvar efter marknadens slut kommer vi hiva åt fanders =) Det förrådet ska sägas upp!!!
 
En grej som jag är förundrad över är en familj som brukar shoppa på marknaden. Alla är svarthåriga, men killen som kanske är 6 år har en kritvit blekning i luggen. Sen har dom en liten parvel i vagn med som OCKSÅ har en likadan blekning...udda men kul=) Får väl köra Magenta på Bobby;)
 
Undrar om man kan byta alla kläder mot den där underbara parveln=)
 
Goa kunder
 
Min älskade Joeys vagn ska bort nu!
 

Grävhögen, bara kasta sig in och simma runt=)
 

VÄNNER=)

   2014-08-27 - 20:13:00
I morse lämnade jag Kian på storservice för nätta 5300 spänn (gött mos) :S
Sedan tog jag lånebilen å drog hem till Märvi=) Underbara kvinna, vi har verkligen kommit varandra nära och på lördag så kommer hon hit så ska vi gå ut i Finspång =) Ska bli så himla roligt=) Vi har så mycket gemensamt! =)
Bobby har varit hos Catthis hela dagen. Sen var jag på ett möte i stan vid 13-tiden och jag hade glömt (trodde jag) min Stesolid...den låg under botten i väskan fast jag kolla där typ 4 ggr:( Så jag var skakig och grann som fan asså
:( Hittade dom när jag kom hem att dom fan var med i väskan...FAN!!!
 
Nu tvättar vi det sista och i morgon är det marknadsdags igen...får se om det går å få in nåt på kläderna man har kvar...funderar på å slita med lite impulsrens från garderoberna i morrn bitti =)
 
Annars då....mjaaah, har väl ställt ett ultimatum (ett litet sådant) på en person jag tycker mycket om! Nu får vi se...trivs i mitt rosa hår gör jag i alla fall...funderar på att gå å göra en ny piercing faktiskt...storprojektet med tatuering ligger ändå längre fram i planen tror jag=) Och jag saknar min dermal anchore:(
Nä nu e de PINK-time och jag ska strax slänga in det sista i torken i tvättstugan...Ett konstaterande vi gjorde idag jag och Märvi...hur mycket mera harmonisk jag blivit sen "råttan" försvann ur mitt liv. Och Märvi sa ju det med att hos henne har "råttan" inget att hämta. Tydligen hade hon försökt snacka skit om mig i telen den sista gången dom snackade...men jag vet var Märvi står och hon är en underbar vän som jag har daglig kontakt med=) "Råttan" ville säga att Märvi inte visste ett skit om mig (negativt sett) Men som vi konstaterade "Råttan" å Dahlborn skulle ju passa varann så jääääävla bra ihop!!! HAHAHAHAHAHA
t
 
Underbara vän! <3
 
Vänta nu ......WTF is that? :O

 
 
 
 

RASTLÖSHETEN DÖDAR!

   2014-08-26 - 13:55:00
Ligger å väntar på att de ska ringa från psyk så jag kan få mer mediciner utskrivna innan mitt frikort på apoteket går ut i övermorgon. Precis varit på en rätt lång promenad med Bobby. Tror ni jag minns att använda brillorna då? HAHA NÄPP just de!!! Dom har redan varit försvunna en gång...HAHA dom låg i tvättkorgen;)
 
Varit ganska depp på det mesta idag faktiskt om jag ska vara ärlig. Fick i alla fall ihop ett träningspass idag som gick över förväntan. Jag blir ju sån...är jag ledsen så orkar jag inte ta tag i det jag pysslar med utan som igår då drog jag hem mitt i träningspasset och tårarna bara rann:(
Tycker väldigt mycket om en person, men det känns som om jag blir feltolkad hela tiden:(  JA,  häromkvällen på Hugos vände jag mig nog bort när han kom fram till oss...det tolkade han som om jag inte ville prata med honom...i själva verket ville jag inte han skulle se att jag faktiskt mådde SKIT:( För en vecka sen hade vi skitmysigt. Gick på bio och umgicks. Men sedan är det som om hela skiten stannat av...han har nämnt ordet DRAMA...vilket får mig att fnissa lite...för just DRAMA är ju det jag HATAR och undviker. Man blir ledsen när man inte blir förstådd...kanske är jag inte tillräckligt tydlig? Jag vet inte?
 
Stod förresten och kollade in 2 geocachare igår, dom blev skapligt utskällda av en viss hund som undra va sjutton dom två gjorde i VÅR skog;)
 
 
GLASÖGONORMEN
 
TIDIG TRÄNINGSMORGON!

Undrar om det är 40-års krisen som börjat redan?:S Näää:) Men jag kände bara ....nu gör  jag nåt drastiskt å så gjorde jag det!

SKITLIV!!!

   2014-08-25 - 22:08:00
Känns som om allting går emot mig...någon jag tycker väldigt mycket om har dessutom blivit jättekonstig ...=(
Känns skitjobbigt, för personen verkar ha uppfattat helt fel angående min personlighet...Varit nedstämd hela dagen...tränade i morse, men plötsligt fick jag sån jävla ångest över "honom" att jag var tvungen att åka hem :(
 
Har gjort en smådrastisk grej...och dessutom officiellt blivit glasögonorm idag!
 

WHY?

   2014-08-24 - 23:22:00
Har sovit nästan hela dagen idag.
Var på sommarrocken i går på Hugos och innan det var Catthis och jag inne i stan och kollade in cruisingen på Kungsgatan. Många fina bilar, men "bullen" var finast av dom alla <3
 
"BULLEN"
 
Lite andra bilar...
 

Känner mig splittrad:(
JÄVLIGT SPLITTRAD!!!
Jag FATTAR JU INTE?
 
 
Måste nog ta lite skit å sova på ...tankarna går på alldeles för höga varv just nu.
Jag är i alla fall glad att Bobby ligger här tryckt mot min kropp och andas fridfullt...Det är nog den kärleken jag kommer få leva med tills döden kommer å tar en...kärleken från ett djur!
 
Förtjänar väl inte mer...?
 
Träffade JK för första gången på 20 irl på sommarrocken! För första gången kände jag inte det obehag jag alltid känt efter det han utsatte mig för då vi var tillsammans.
Jag tillät honom att sätta sig bredvid mig, och han sa förlåt hur många gånger som helst. Jag visade ärr på benet som jag fick då han kastade mig på mitt bord hemma på Hårstorp och det märktes på honom att han blev illa berörd...vi beslutade att sluta fred. Jag kan acceptera det han utsatte mig för, men aldrig förlåta! Det går inte...KAN INTE!
 
Vi beslutade att vi ska ha kontakt och vi lär prata med om detta som de vuxna människor vi faktiskt är idag.
han hade tydligen fått höra att jag ville döda hans yngsta son...HAHAHAHA JAG BARA -VA???? Jag visste inte ens om han hade söner eller döttrar eller någonting...undrar var folk får alla såna där vrålskumma grejer ifrån. han hade i alla fall inte trott på det sa han...HAHAHAHA jaa vad säger man?!
 
Saknar Benny, har stängt ner fb igen nu ...det är upp till honom att visa om han är intresserad eller inte...han vet mycket väl var jag finns!
<3
 
Känner mig ensam...!
Funderar på att lägga i magentaslingor i håret i morgon...eller kanske gammelrosa, men de tror jag inte blir lika bra eftersom mitt hår är lite guldigt...
Vet inte om jag ska köra bara någon enstaka slinga eller ombre som på bilden....(längder/toppar)
 

GRUISINGVÄDER?

   2014-08-23 - 16:34:40
HAHA , jaa vad ska man säga? Det är visning av gamla bilar och cruising i stan idag. Först skulle vi cruisa, men sen sket vi i det Tessan och jag. Catthis och jag funderade på att åka in och kolla lite i alla fall, men NÄÄÄH! jag kan verkligen INTE förstå en enda människa som idag skulle ge sig ut FRIVILLIGT över huvudtaget!!! Regna marken är idag med och det passar ju in med tanke på vädret  vi har här :O)
 

jag pallade inte å åka till gymmet i morse ens...utan både jag och Bobby har legat som två tjocka korvar i sängen hela dagen =)
Men i morgon, då finns fan inga undanflykter mer...då är det bara att man pallrar sig dit vid 7-8 tiden och är lite plikttrogen! Så här får jag inte hålla på. Har smakat på tal om ingenting..".ballerina mousse" och dom varken ser ut eller är goda :(
 
 
Så vad händer då en dag som denna, när man inte ens kan ta sig utanför dörren utan att se ut som en siameskatt som trillat i toan? Tjaaaaaah, kanske borde tagit mig till gymmet trots allt, men det är för sent nu, jag är en morgontränare thats it! har kollat en film, och är väl inte omöjligt att det blir nån mer...jääävligt tråkigt har vi i alla fall jag å lillskrutt!
 
Vi ligger här som 2 böcklingar och glor på varandra, å på datorn...den har börjat bete sig jävligt märkligt nu med HEHEHEH när man ska öppna å stänga skärmen så märker man att skärmen lixom sitter lös på ena sifan å jag får nog försöka vara lite försiktig om den ifall jag ska klara mig till framåt vintern med att skaffa en ny lap.
Jaha....undrar om de kommer hända NÅT kul idag överhuvud taget? verkar ju slutat vräka ner piss från skyarna för stunden, men det lär nog komma mer! Jag vill GÖRA NÅT :(
Nähäpp, man kanske skulle ta sig ett surt S och leta upp en film till. Den förra var egentligen rätt så kass. Kan säga att FB-abstinensen inte är så farlig som jag trodde den kanske skulle bli! Det känns dock ganska ensamt, men det får fan vara så! Nu är det semester från denna jävulens Community en gång för alla!!!
 
Jahapp....å nu då?
Längtar lite till nya jobbet=) Och det som är så bra är ju att det är jobb och ingen sketen praktik =) Sååå,  jag kommer bli vårdare på ett behandlingshem för flickor om allting går som det ska=)
Ska bli jättespännande =)
 
Nä, dags att rota bland filmerna på "Swefilm" nu...hoppas jag hittar nåt som åtminstone är värt att sova till HAHAHAHA!!! Ja vi får se, kanske, kanske tar jag Cattis å Bobby med in t ill stan sen i alla fall ett varv, det verkar ju ha lättat lite just nu i alla fall....äh, Sverige in a nutshell!!!
 
CHAO!

HEJ DÅ BOKNYLLE!

   2014-08-23 - 15:53:00
Nu har jag åter stängt ner min FB, jag tycker det är så mycket drama och jag vill helt enkelt ha semester därifrån nu ett tag!
 
Igår har jag varit på anställningsintervju på ett behandlingshem och ska börja provjobba redan på tisdag nästa vecka det kändes väldigt bra=) jag kände igen mig själv COMPLETE i vad han berättade om klienterna på hemmet.
Jag tror detta skulle passa mig perfekt...dels för att jag har alla år av terapier, diagnoser och mediciner och en massa annat som stämde det med på mig. Och jag tror även att jag själv kommer kunna ha nytta av detta jobb och verkligen få leva ut=) Dagmatte har jag fixat med. En jättesöt liten kvinna som bor här nere i samma hus hade sagt till Rita då jag var i Turkiet att hon hade ju kunnat ta Bobby :) Så hon blev jätteglad att jag frågade så på tisdag blir det lite nytt för Bobbsan med som ska på "dagis"
 
Annars har jag inte gjort så jättemycket, I går var jag och C. på loppisen i Vibjörnsparken det gick medelbra, men sålde mycket i alla fall...hade 10 sopsäckar med kläder (satsade på BARA kläder)
 
 
Kolla syrran "MINIMONSTER"
 
Äter pizza bakom moffas rygg=)
 
Hund försvinner in under bord, hund låter, hund kommer ut med sin springtunnel runt halsen HAHAHAHA
 
Mossemys
 
 
Lite "Benny.bilder"
 
Daily shape, inte tränat på 2 dagar, så nu längtar jag faktiskt till i morrn bitti DÅ ska jag fan dit=)
 
PMS.pluffset svämmar över åt alla håll,,,,men det är ju bara vätska så det försvinner snart=)
 

JAG ÄR BILDAD

   2014-08-17 - 22:22:38
 
=)
 

EFFEKTIVITETEN FLÖDAR=)

   2014-08-15 - 18:40:00
Håller på å tvättar, har även varit i stan ett varv bland allt jävla folk som hopar sig nu när det är Augustifest.
Bobby gick med ett varv, sedan hade jag möte så då fick han vara i P-garaget. och sen drog jag till "Smarteyes" då jag börja fundera på varför ja alltid har huvudvärk, och sista veckorna tycker att jag inte ser vad jag läser och det har varit skitfrustrerande. Det visade sig i alla fall att på de 3 åren som har gått sen jag var där sist så har det hänt STORA grejer med mina ögon :( Så nu har  jag beställt ett par nya svart/blåskimrande (reflekterar lite sådär). tråkigt att mina andra brillor inte kan användas, men man måste väl kunna byta glas i dom hos en annan optiker om man vill framöver. men här får man ju välja å vräka bland tusentals bågar så jag koncentrerade mig på bara några stycken. Annars hade jag stått kvar där än med beslutsångest ;)
 
Bobby är så DUKTIG! Ibland får han ju åka fram korta sträckor med mig och det gjorde han i dag då vi åkte hem. Jaaa jag glömde faktiskt helt enkelt bort att sätta honom i buren bak eftersom han var lös då jag gjorde mina ärenden.
 
 
 
I Finspång va de minsann regn!
 
Dessa "glajjer"
 
blev det=)
 

BAMSEN!

   2014-08-14 - 17:05:00
BAMSEN!
Idag har jag tränat igen...börjar komma igång nu igen efter träningsuppehållet =)
Sen var jag å Bobby på långpromenad innan jag skulle till Behandlingsteamet för att hämta mediciner och prata lite med min superbra kontakt jag har där. Fick dock veta att den utredning jag nu ska göra för att se om jag får ha körkortet kvar pga mina diagnoser kommer kosta mig 6000-8000kr men jag går ju för helvete inte ens på mediciner eller nåt....blir riktigt jävla irriterad!!!
 
Snacka om att sparka på dom redan ligger ner i detta jävla skitland!!!
 
Bobby å jag har varit å köpt Piggelin å lite annat och nu har ICA hårstorp fått in vita nektariner. Jag köpte det på Maxi häromdagen. Går inte beskriva i jämförelse hur GODA dom är=)
 
Vi stannade till på Torsdagsloppisen och Bobby föll för en GIGANTISK gossevovve och jag för en helt ny jacka. LITE liten, men det är snart fixat...jag krymper ju=)
Kan säga att Bobby gjorde SUCCE på marknaden där han kom kämpandes å släpandes på BAMSEN som vi nu döpt hans nya kompis till=) Han har lyckats få upp Bamsen i sängen, men jag vill gärna tvätta honom då jag ska tvätta i morrn kväll. Han går bananas på den om och om igen=) han ÄLSKAR BAMSEN!! <3
 
 
Eftersom jag är medlem i Trädgårdstomtarnas befrielsefront så har vi tomtenappat denna varelse i Kulla=)
Han fick gå på "hamam" och fått lite snyggare kläder och han är supernögd sa han=)
 
Kollat in industrierna =)
 
"Hamam"
 
 
Makeover=) Visst blev han faktiskt VÄLDIGT fin?=)
 
Igår kväll försvann lilllskiten ut på balkongen å kom tillbaka med den bruna, runda kudden. NEJ! sa jag den ska vara där ute och så la jag tillbaka den. 2 sekunder senare samma visa.
Sen lixom försvann han, han brukar ju alltid komma och gosa mamma innan sovdags, men kikade ut och såg denna underbara varelse på balkongen. Joey satte inte en tass där frivilligt och absolut aldrig ensam, men skönt att Bobby känner sig trygg trots att han inte ser mig när han ligger där ute =)
 
BAMSEN
 
Nya jackan, den sitter liiite tight, men det jobbar jag ju på så jag är INTE ett dugg orolig för den saken=)
Den bara skrek ju Princess om den...så va tvungen köpa den=)
 

RAGNAR/SELMA?

   2014-08-10 - 21:44:53
Har varit å bärgat en igelkottsunge som heter Ragnar...(eh ja, jag har inte fått chansen att kolla in vad hen e för nåt;)) I morrn ska jag och C ta en tur till Katrineholm med raringen=)
 
Igår var Chattis och jag på Joans. vi hade förfest hos henne å blev helt galet hjärnstela. Men fan så kul vi hade=)
 

IM BACK IN 2014 =)

   2014-08-08 - 19:27:00
I dag kom äntligen killen som fixade mitt kylskåp. har ju varit utan i typ 10 dagar så nu åkte jag å handlade lite med.
Men man är ju inte sugen på nåt...så det blir mest blåbärssoppa, Pauluns musli, mackor å lite sånt.
 
En sak jag stör mig lite på men som egentligen inte rör mig i ryggen eftersom jag vet att det är falskt är att "råttan" uppenbarligen fortfarande håller på å snackar skit om att jag trackar henne...har aldrig gjort och skulle aldrig i helvete lägga energi på henne igen! men då folk skriver att jag ska lämna henne ifred I GÅR och "hon" för mig varit död i flera veckor och jag inte svarat på mess eller i telefon för att hon inte är värd det!!! Hon har ju redan bevisat för hela min familj att hon är en jävla mytoman som ringt min mamma och sagt att jag trackar henne...min mamma har med egna ögon fått se min teletrafik ut och in i både samtal och mess och det är ju bara att konstatera att det ju faktiskt är HON och hennes jävla bulvaner som är som gamar runt en skithög på mig. i ett av messen hon skrivit undrar hon varför jag vill förstöra hennes liv.....Catharina började asgarva och sa att det gör jag inte alls det, jag behöver inte det för att förstöra sitt liv, det klarar hon av så bra själv! =)
 
Det finns absolut INGENTING där jag trackat råttan...och det kommer hon få ta fram sina teletrafik listor på ...men det undviker hon nog helst, eftersom hon vet att hon ljuger...hon har ljugit min mamma rakt upp i ansiktet! varje gång någon hör av sig kontaktar jag min utredande polis och han får allt material. Sen finns det ju jävligt enkla sätt att snoka reda på var en IP adress kommer ifrån...å den som skriver kommentarer delar med sig av sin IP samtidigt...HAHAHAHAHA BUSTED!!!
 
Jag tror bruden har eller håller på att hamna i en psykos, eller har gjort...på riktigt och det är rätt synd om henne faktiskt...man ser hur sjuk hon verkligen är och man märker hur mycket energi jag har själv nu när jag klaffsat bort henne som en stor slajmboll ur mitt liv!!!
 
 
Tragiska människa!!!
 
THE END!
 
Tänk att jag på nytt fått mina känslor i kroppen att spira=)
Träffat den underbaraste man som finns! Jag älskar att han inte är för på, utan tar det lugnt ...vi lär känna varandra sen får man se var det leder...men jag längtar faktiskt lite efter honom :/ Men vi ses antagligen i morgon kväll i alla fall=) LÄNGTAR <3
 
 
 
Den här synen vaknade jag till vid 3 i natt....jag höll på att dö av garv =)
Han är för jävla skön....och han charmar alla...tom i Stockholm ju...där det finns massor med hundar så är det jättemånga som frågat om honmo och sagt att han är helt fantastisk med sina ögon och allt=)
Han är en TRYGG hund, det märks så väl på honom! <3
 
 
Vi börjar få lite mer ordning på balkongen nu och vi låg där och bara myste förut =)
 
 
Mecka, mecka kylskåp=) Jättespännande=)
 
<3 är och kollar på nån bil vart det nu var någonstans så han kommer la hem me nån gammal jänkare eller nåt ;) HAHAHAHA
Själv tog jag en recoveryday från gymmet men har hållit igång fan hela dagen. Först långpromenad, sen bryggan med Catthis, hem och vila lite, tog ett bad, kollade på film och sov lite innan elnissen kom=)
Och även på kylen kommer jag tom gå PLUS pengamässigt tack vare Mieles fantastiska service=) CRED!!!
varit och handlat lite, men blev mest hundmat, hämtade lite mat jag hade i kylen hos mamma å pappa och åkte hem. Nu ska jag snoka lite....puss på Er

MOLLE!

   2014-08-07 - 19:33:43
I dag fick mitt <3 ta sitt livs svåraste beslut...att låta Molle få somna in. 13 1/2 år gammal Jag och Bobby tände ljus för Molle. Det svåra är att jag inte vet hur  jag kan stötta <3 Jag har sagt att jag FINNS...Han tog rätt beslut. Han gjorde det av kärlek till Molle.
Jag VET hur det är att mista sin allra bästa vän och det gör så in i helvete ONT!
Man säger att tiden läker alla sår, det är inte sant...
 
MOLLE

Sov gott älskade hund!

FRAMFÖR MINA FÖTTER...

   2014-08-06 - 23:02:31
Jag har rest land å rike runt. Träffat killar på andra sidan jorden, tagit med en jamaican till Sverige, krälat för en turk...å så har han egentligen funnits framför fötterna på mig i alla år.
 
Har haft en supermysig dag/kväll med 3 timmars snack och fika på Åbergs och sedan drog vi hem å rastade våra kreatur och sen drog vi på bio. Filmen var inte så mycket att hänga i granen, tyckte ingen av oss. Men fan vad mysigt det var att bara sitta och mysa och hålla honom i handen=)
Känner att här finns det någonting att bygga på om vi vill det! Jag har inte bråttom...kommer lära känna honom. Ta ett steg i taget...vara wisemind och inte bara styras av känslorna för då kan det barka iväg och man trasslar in sig i något man sedan inser inte var så bra...att man inte passar ihop etc. Men just nu känns allt jättebra=)
 
Längtar redan efter honom ...något måste det väl betyda?!
 
 
 
 
 

HAPPY PRIDE 2014

   2014-08-04 - 23:02:00
Så var årets upplaga av Pride parade avklarad då=) i år var det 80.000 personer med i tåget jämfört med förra året då det var 60.000 =)
 
Och mitt i allt detta lyckades jag och Ylva finna varandra, tack vare sms om var jag befann mig. Stod precis vid Stureplan och hade nissarna i kranen som åkte runt å kommenterade hela tiden...de åkte å glodde in i folks fönster å va dösköna=) De fick igång alla människor att skrika KOM UT KOM UT...men det kom inte ut nån på balkongen....så kommenterade de vad de såg, ja de var skitroliga=)
Bobby var med på Pride och han är SUVERÄN!!! Han klarar tamigfan allting med BRAVUR=) Han var med i folkhavet och på kvällen var han med på Strandbryggan och gjorde sitt första krogbesök. Han charmade ALLA och de ville komma fram och hälsa på honom...även på stan kom det fram folk hela tiden=)
 
 
ICA-reklam nissarna
 
JONAS HALLBERG, direkt från LA
 
Duktig pridevovve
 
Catthis och Lotten
 
Vi fick rosa glitter på oss i ansiktet av en kille i tåget=)
 
Tycker denna bild är så otroligt vacker=)
 
DÄCKAD!!!
 
VACKER BILD, är såååå nöjd med denna bild=)
 
KOM UT KOM UT!!!
 
Moet
 
Kroghäng=) han fick dock inte dansa...de hade inte dansgolv på bryggan....men annars var Bobby såååå välkommen in=)
 
Happy pride =)
 
Här vart det stopp, märkte killen var trött och ville hem å sova..
 
Catthis å jag med Moet champagne på Strandbryggan
 
Så här ser man ut efter en dag på stan!
 
Grand hotel
 
Bobby fick sig en drink han med=)
 
ÄLSKADE YLVA <3 Vi hade inte setts på 15 år då vi slutade på trädgårdsutbildningen=)
 
Hemma på Riddargatan
 
Prideplopp? =)
 
Nya gps-en. Den andra snodde dom ju...men denna var fan skitbra=)
 
Bobby har efterfest efter krogbesöket på hamnbryggan...regnvatten MUMS!
 
Råka köpa en liten bil=)
 
Bobby fick en flagga, minne från hans första pride;)
 
Oscarskyrkan
 
Underbara djur <3
 
Köpte mig en liten båt ja:P
 
Mötte en "Labradoodle"  8v gammal gillade mitt ben, tydligen nån ny ras i Sverige
 
 
Idag åkte jag , Bobby och Catthis och kollade läget i Kulla såg bra ut=)
Passade på att åka ner till den lilla stranden vid Boren och var i och tog ett dopp. Men det började åska så in i bomben så vi blev inte långvariga. Vi åkte till Brunneby och handlade lite istället=)
 
Natten till i går vaknade jag av världens regn och åska i Stockholm mitt i natten....det var så MYSIGT!




RSS 2.0