COCKSUCKERS

   2008-10-20 - 15:17:39

Jag e så jävla less på all skit nu...japp nu är det så här...läkaren, min terapeut och försäkringskassan har tillsammans bestämt att jag inte bör gå tllbaka till jobbet...utan dom tycker det är bättre att jag går frän min fasta anställning jag haft i flera år till att vara arbetslös och arbetsträna någon annanstans för att sedan FÖRHOPPNINGSVIS få jobb på annan plats och låta arbetsgivaren jag har säga upp min fasta anställning...ööööhhhhh.....????

Man får INTE arbetsträna på sin nuvarande arbetsplats för att SE om man klarar av att komma tillbaka...nejnej neeeej...om man ska arbetsträna på sitt jobb så MÅSTE man sedan komma igång på allvar där...man får inte då känna att detta inte går...för då blir jag av med min sjukersättning. Min sjukskrivning kommer också att dras in i januari 2009

Jaaaaa svenska samhället tycker det är bättre att en till jävla helvetes människa går på åtgärd...ja varsegod....ta för er bara jag kan skita i att jobba alls då och bo i en pappkartong på Östermalm...men det får jag väl inte heller i det här jävla fittlandet...nejnejnej!!!

Såå ska nu träffa min oooeeerhööööööööööört kompetenta nya handläggare på den så smarta och förtroendeingivande försäkringskassan på torsdag 10.00 PUNKT!!!

Funderar på å lägga ner DBTn...ja hela skiten...vänta på att dom drar in min ersättning så jag kan få gå på soc....hurraaayyyy...längtar som fan!!!

Era jävla as...låt människor vara ifred för helvete...anledningen att jag inte skulle klara mitt jobb är ju för helvete chefen!!

Jag säger inte att jag INTE VILL jobba för det VILL JAG!!!
Men se vilka smarta alternativ dom kommit fram med....man blir ju mäkta imponerad...!!! hade INTE kunnat göra detta bättre själv ...haleluja!!!!!




cocksuckers!!!!




Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0