Mange 40 år

   2019-05-23 - 21:43:00
GRATTIS min stjärna på 40 årsdagen. Redan för 1.5 vecka sedan rövade jag bort min ovetande man till Grekland tillsammans med Catharina å Lotten för en veckas mys och firande.
Stefan som hade fått lunginflammation blev kvar på djursjukhuset 2 nätter men nu efter 2 veckor med antibiotika och andra mediciner mår han mycket bättre. Återbesök i morgon!

Stefan jättesjuk

   2019-05-08 - 16:35:50
Stefan har haft frossa i ca. 2 veckor och kräkts emellanåt. Den 2/5 var vi på Valla med honom men man hittade inget mer än en liten bestämd vovve full med drama och morrande som hade en lite spänd mage så vi åkte hem med 3 sorters magmediciner. Han har varit bättre 3 dagar, i förrgår trodde vi han var tillbaka då det var full rulle men... ...i morse kom han ner å kaskadkräktes och hade 39.7° i temp. (Hund 39°max) vi slängde oss till Valla och där hade den gått upp till 40.3°. Blodprover togs och man trodde först att det ev. Var Anaplasma efter en fästing han hade precisinnan allt började. Men det syntes inte på provet, det som syntes var att han har för mycket vita blodkroppar bara så nån infektion eller inflammation är det ju. Han blev inlagd på djursjukhuset och har nu röntgats utan att man hittat nåt mer än ev. En lunga som är lite tätare dvs. Ev lunginflammation. Han får nu dropp då han var uttorkad, antibiotika och magmedicin. Nu håller vi tummar och tassar att han blir frisk fort och får må bra!

Kirurgisk studie

   2019-05-03 - 10:08:32
Halloj alla, idag har jag varit hos en jättehärlig professor på kirurgen. Det vi kom fram till är att jag antagligen kommer vara med i en kirurgisk studie i vinter där man går in och korrigerar min gastric bypass samt gör en "fortsättning" på den gamla operationen med ny teknik. Skräckblandad förtjusning, men kan jag rädda ETT djur från djurförsök så ställer jag upp! Förhoppningsvis skulle den nya operationen ge mig bättre livskvalitet fysiskt. Igår var vi på Valla med Stefan då han tidigare i veckan var dålig. Han skakade och frös, ville inte äta och bara som samt kräktes lite. Han verkar dock bra igen, och fick en del mediciner till magen då man ej hittade nåt speciellt som vanligt.




RSS 2.0