God Jul

   2021-12-24 - 08:27:00
 
I år i princip skiter vi i julen!
Hundarna har ju givetvis fått sin gran, men själva skippar vi faktiskt den vanliga!
Energin räcker inte till!
 
Ha en fin jul nu allihopa!🎅

Jobbar

   2021-12-17 - 09:41:09
Hallojsan fina ni! 
Jag vet att ni är ganska många som undrar varför jag aldrig bloggar, anledningen är att jag jobbar 12- timmars pass hela tiden och blir helt slut mina lediga dagar.
 
Jag bytte ju jobb från Norrköpkngs kommun där den avsaknaden psykosociala frånvaron gjorde mig sjuk i flera år. Nu är jag istället på ett privat bolag. Det skiljer sig absolut från att arbeta med gatumark och är inte alls lika roligt, men har ev. ett annat arbete på gång. Lite längre bort, men kan helt klart vara värt pendlingstiden. Har även ett annat jobb som jag faktiskt får om jag vill ha det, men frågan är vad de kan ge i lön, det spelar stor roll då jag inte tä ker gå ner!
Jag kommer återkomma till detta i senare inlägg.
Jag säger såhär...sitter ledningen och kollar på gps var man jobbar (vilket man såklart knte får) så är arbetsplatsen ganska oseriös i mina ögon. Grinden in till området där kontoret ligger måste man dessutom ringa till och då öppnas den automatiskt. Jag har dolt nummer sedan jag hade skyddad identitet för många, många år sedan. Och hur är det då tror ni?
Jo Frida fick gå och köpa ett jävla kontantkort tantkort som en 14-åring med nummer som de kunde lägga in. Bossen sa det var en självkostnad och betalar det alltså inte. Liten Kostnad, men principen! Jag betalar alltså nu för att ens komma in och ut på min arbetsplats! Dessutom fick jag INTE köpa arbetsskor på arbetstid utan fick ta min lediga tid att kånka runt i butiker för att köpa dkor till jobbet! Men ni hör ju...!
Kände redan efter några veckor att jag inte trivdes. Dessutom jobbar jag ensam i hels stan, samt Tranås, Katrineholm.,  Linköping och Ljungsbro och man åker bil i 12 timmar utan att ha några kollegor att prata med och det ger alldeles för mycket tid att grubbla. Mellan  14-17 varje pass så kommer en fruktansvärd ångest/dödsångest över mig där jag får katastroftankqr att jag ska förlora mina nära och kära! Det är jättejobbigt verkligen!
 
Igår efter jobbet mötte jag i alla fall upp syrran och Pata för att kolla in musikhjälpen en snabbis då de är i Norrköping I år. 
 
 
 
 
Det var verkligen jättemysigt!
Vill även visa en annan sak en annan väldigt vacker sak i Norrköping...kolla
 
Fint va?!
Norrköping är väldigt bra på att utsmycka stan, men Linköpi gs julgran slår det mesta...
 
Fast vet ni en sak...Jag ska jobba 12- timmars hela julhelgen och när jag kommer hem så jobbar Mange natt så vi ses typ till nyår så egentligen är jag bitter och skiter I julen totalt i år! 😒
 
Rätt tråkigt inlägg, men så är livet just nu!
 
Kastar in en bild på hur jag såg ut 2018 vs.nu, sjukt va?! 
Man får tycka var man vill, men jag trivs! ❤
 
 
 
Nä nu ska jag städa minsann, minsann!
Men vi hörs snart, lovar!
😘

Kn**a med bevakning

   2021-12-07 - 20:19:08

Här står vi å rensar kläder i garderoberna i sovrummet och driver med varandra...
Jag vrålar
-Men ge mig ett redigt kn**l då så kanske jag blir snäll!

...utan att veta att jag av misstag tryckt på kontaktlarmet och att vi har medhörning från Securitas 😂
Plötsligt står en väktare på trappen när mange öppnar i bar överkropp!

Jag tror dom får något att snacka om vid fikat imorrn iaf!
Fyfan va jag har skrattat!
😂😂😂





RSS 2.0