Stridsvagn

   2018-05-22 - 23:34:00
Nu har Steffe bott hos oss en tid och han har börjat landa hemma. Börjat på dagis med Bobby, blivit tätt så bra accepterad av Bobby också nu. De leker ganska mycket, första veckan var Bobby rätt skeptiskoch gick omvägar för Stefan.
Igår umgic
ja jag med Pernilla. Vi har inte gjort det på över 14 år, förr var vi ju bästa vänner från tidig ålder. Jätteroligt att ses igen och det känns som om tiden stått stilla.

Nu är Stefan här!

   2018-05-10 - 20:39:35
7 veckor och 5 dagar gammal.

Så mycket och så bra!

   2018-05-03 - 19:36:38
Just nu händer det jättemycket i våra liv. Jobbar ju för fullt och det är ju fortfarande rätt så nytt och väldigt roligt. Idag sålde vi gröna sofforna på altanen och hämtade de nya möblerna. I helgen ska golv läggas på altanen och möblerna byggas ihop. Nästa Fredag kommer Stefan till oss och Bobby blir då storebror. Sedan ska jag ha semester veckan efter och vara "mammaledig". Vi har köpt säng och filt åt honom och några leksaker. Vi har även plockat fram av Bobbys valpleksaker och hans valpkoppel. Stefan kommer bara vara 8veckor -2dagar då han kommer så han är väldigt ung. Det kommer bli jättespännande och jag hoppas verkligen att Bobby och Stefan kommer älska varandra som vi älskar våra pojkar.
I djuraffären såg vi en säng Jörgen hade velat haft. Vi har inte sett till honom och på söndag är det 4 veckor sedan han lämnade oss för naturen.
I sommar blir det förresten husets ytskikt som kommer få sig ett lyft. Altan, trapp, källartrapp etc. Behöver målas. Idag regnade det helt galet mycket men det bär jättekul att jobba, att få se ut som en slickad katt på köpet är inte mindre njutning hahaha
RSS 2.0