BARA VÄNTAT I 15 ÅR PÅ DETTA!!!

   2011-10-25 - 19:30:16
Igår ringde en från psyk och meddelade mig att NÄSTA VECKA kommer jag få påbörja min omfattande neurologiska utredning....=D TACK!!!Jag har väntat FEMTON ÅR på denna utredning pga en radda omständigheter ...men NU e det äntligen dags=) Jag ska på möte med dom på torsdag em. för att få veta upplägget mm.

Idag köpte jag en mjuuuuk å jättefluffig dyna till Joey i tidig födelsedagspresent=) Har fått veta att i stället för att köpa en "saccobädd" till honom så är huvudsaken att han har det lite tjockare och mjukare n'r han ligger om han har lite ont i leder å så =) Nu fick han denna FINA redan idag för att kunna använda den från första sund=)
Den e så mjuk så den går att knöla ner i vilken hundkorg som helst om man vill det =) Han har dock inte riktigt velat prova den ännu:S


Matte själv unnade sig ett UNDERSTÄLL (Med risk för att bli pensionärsförklarad) Å så såg jag en svinfin ljuskrona som nog skulle passa att ha på  min balkong både vinter och ....jaah inte lika mycket vinter=)



Najsa va=) Har inte bestämt mig om ljuskronan e lika najs med sin prislapp på 299 spänn dock....inte än...men jaaah jag anar vart detta kommer sluta:S


Igår somnade jag till mitt nya "favvoprogram" Mitt stora feta syrianska bröllop...:S å jag som väntat en hel vecka sen förra delen:S Men de finns på tv3 play ;)
Jag fick för mig att det var redan 20.00 men då var det ensam mamma söker eller va fan de heter ...insåg då att jag skulle vara tvungen å hålla mig vaken till å börja med en heeeel timme till:S å det gick ju....men sen ....jaaaah just de!!:S

Idag hade vi ett alldeles SPECIELLT födelsedagsbarn på jobbet =D Det är J som blir 40 år idag och jag, J och J började hennes morgon med att sjunga då hon klev ur hissen till köket=)
(vad många J de JJJJJobbar på mitt JJJobb förresten:P) Sen blev det snyggo-Barbie tårta som B hade fixat=)

Hoppas hennes dag e helt underbar och vi ska fira henne på PS på lördag med en stor fest=)
jag och Joey la oss redan 18,00 i kväll...var dan ska detta sluta???;)

Puss på er alla mina stjärnor=)

MIN ROSA MUSSILINI=)

   2011-10-22 - 21:15:09



I dag har jag varit å glammat mig lite i stora staden med min fina Malin=)
Det blev en hel del BH- taffsande, lite shopping, massa skratt å så stod min egen chaufför och väntade på mig hela tiden för att ta mig mot nya äventyr=)

JOEY han mår faktiskt bara bra just nu=) Han har i kväll ätit pannkaka, köttbullar å fisk:) MATVRAAAAK=)=)


Råkade halka in å köpa en ny mobil IGEN...den förra blev ju hela 3 månader innan den nu är skrotfärdig...nu blev det en Samsung Galaxy S+ (har ju tidigare ägt en Galaxy S, den har UTGÅTT:S Och nu finns alltså Galaxy S Plus=)) Den fanns dock bara i vitt...men jag köpte 2 nya baksidor med direkt eftersom jag VET att den blir skit snart:S Tog även en sån skitförsäkring som jag predikar för andra att INTE ta .....men jaaah...om jag nu tappar den i backen så betalar jag 500 spänn så löser det sig=) GRRRREAT!!!


DAGARNA PASSERAR!

   2011-10-19 - 20:21:24
Så var det då ONSDAG igen!!!
Dagarna har varit såååååå GRÅ och rätt så regniga:( Igår var det som om vi glömt tända lamporna på jobbet och J i diskens söta kommentar var -OOOHJ VA MÖÖÖÖRKT DE E ....HAR SOLEN SLOCKNAT ELLER VAD??? å jag kunde bara skratta.....shiiit va söööt han e =)=)=) Alltid GLAD, sprider något slags LUGN omkring sig =)

Fick veta nyss att jag e bjuden på J med stort J´s 40-års fest som ska hållas på jobbet=D Det ska bli så himla ROLIGT och jag är så GLAD att hon frågade mig=) SJÄLVKLART KOMMER JAG!!!

Joey verkar i alla fall trivas hos nya dagmatten och hennes illbattingar till vovvar=) Idag mötte de tydligen mamma i P-garaget i centrum:P
Han mår ganska bra tycker jag=) Nu ligger han och snarkar under en filt på golvet=) I förrgår satt jag å stortjöt för att han inte åt och inte var sugen på att göra annat än SOVA!!! men till slut då jag mutat honom med hundmat på sked där han låg i hundkorgen så fick han smak på de...och på makaronerna han hade och sen köttbullarna jag försökt truga i han innan=)
I går hade jag med mig köttfärssås hem från jobbet...han kände lukten från boxen i väskan och var redigt sugen redan i hissen=) Han mumsade glatt i sig en stor tallrik med makaroner och köttfärssås=)
Idag tog jag med min lunch hem...den bestod idag av smaskig fisk och ris=) Och det fick han med smaka och det var så himla smaskigt att han kom å ville ha mer sen när hans tallrik var tom=) KLART han fick det=)=)=)

Jag har kämpat med en sån här.....i snart en vecka tror jag=) Dom e faktiskt dödligt smaskiga...men ja e inte så himla inne på chips nuförtiden:S

Var förbi Mimmis Visthus idag =) Jag ska ev. hänga upp och ha en "utställning" i deras restauranglokal i Knäppingsborg under en månad så nu har jag börjat göra plans för det oxå=) Så himla mysigt där och mimmi her self var jättego=)
Mer om detta kommer senare såklart=)

Nehepp nu sängen då=)
Puss å slask

KALASHUNDEN

   2011-10-16 - 15:52:33

IDAG SKRIVER JAG I MATTES BLOGG...SNART FYLLER JAG 13 ÅR OCH JAG SKA HA ETT STORT KALAS FÖR MIN SLÄKT!




JAG TYCKER VÄLDIGT MYCKET OM MAT!!!=)
PUSS JOEY


KÄRLEKEN TILL EN HUND!

   2011-10-15 - 22:35:59



                                                               




SE DÖDEN I VITÖGAT OCH INSE ATT DU ÄR DÖDLIG MÄNNISKA FÖR HELVETE!!!

   2011-10-14 - 19:46:08








Jag har knappt sovit alls i natt trots att jag tog Stilnoct:( Till slut åkte jag upp till mamma och pappa efter att ha meddelat jobbet att jag var TVUNGEN att ta hand  om DET VIKTIGASTE I MITT LIV!!! jobbet är VIKTIGT och betyder MASSOR för mig...MEN JOEY är ALLT!!! Utan honom hade jag inte ens haft ett jobb...då hade jag varit DÖD för länge länge sedan....Han var dålig i morse när jag kom upp till mamma och pappa där Josse sov i natt eftersom jag egentligen skulle jobbat....:( Han hade inte druckit något under natten heller och både mamma och papa hade vakat över honom till och från hela natten:)

Jag ringde till Valla och fick en tid hos Oskar vid 10.30 tiden! Mamma tog ledigt från jobbet och jag låg med min älskade inlindad i två tjocka filtar och han frös så han skakade på golvet:( hans bedjande blick -HJÄLP MIG, VARFÖR MÅR JAG SÅÅHÄR!!! MATTE JAG ÄR RÄDD!!! =(
Hans insjunkna kropp ...precis så som jag vet att ett döende djur känns i kroppen....SLUT!!!

Han tog farväl av "moffa" innan vi åkte och jag var så trött så jag sov i bilen lite till och från...Joey låg i mitt knä, inlindad i sina filtar och jag märkte hur han började få upp värmen lite igen emellanåt.

När vi kom till Linköping så hämtade vi syster som följde med till djurakuten och då hade Joey blivit mycket PIGGARE!!! inte helt ok, men STOR skillnad! =)

Vi fick komma in och träffa Oskar nästan direkt och dom hade noterat på hans papper att jag ev. skulle ta beslutet att låta Joey somna in från mig!
Oskar kände igenom Josse och hans tanke om det hela är att:

joey har ju alltid haft problem med tänderna till och från...haft infektioner mm. Nu trodde han att eftersom han reagerade på hur han undersökte Joey så har han antagligen fått en BÖLD eller liknande i en tandrot i sin vänstra överkäke...han luktar mer i munnen nu så det är ju v''ldigt troligt det är något ...det fattar ju vem som helst!!:( Tonsillerna var väldigt förstorade men annars så var hans puls, och hjärtljud med det fina blåset och allt precis som vanligt!
Allt handlade om att väga för och emot...skulle vi lägga in honom med dropp och riskera att han iNTE skulle repa sig för att han inte ville vara där utan oss nära och kära...? ELLER...skulle han må sämre av att komma hem och kanske inte få i sig vätska eller mat?=(

Nu fick han med sig en riktigt agressiv antibiotikakur samt nya Previcox som är smärtstillande och antiflammatoriskt som han ju haft tidigare.
Rådet var nu att ge honom "FJÄSKMAT" med extra vätska i, hålla honom i lugn miljö och höra av mig under helgen till deras jour om någon hände...Han sa att som han var då han kom in så ansåg han inte det fanns någon anledning att låta honom lämna livet...och det höll jag ju med om...vi är dock överrens om att inte hålla honom vid liv för MIN SKULL om den dagen kommer...som Oskar sa det är trots allt ett liv...JOEYS LIV...och vi måste RESPEKTERA DET!!!









Nu har Joey ätit, varit ute med "Moffa", lekt lite...ätit mer...både sin medicin och köttbullar, burkmat och korv med vatten på:P Snacka om KORVSOPPA VAH?=) Han slukade alltihopa och nu ligger vi i sängen och vilar ...

Själv kan jag ju bara informeeeera de inblandade i storyn med min blå tånagel att jag FORTFARANDE inte vet vad jag gjort för att den ska bli så...men att eftersom den börjat vara lös i några veckor så var jag nu på eftermiddagen och fick den borttagen...dom SLET för fan bort den:S Jag tål MYCKET....men detta var inte skoj:S Men skit i en jävla TÅ!!! Joey är fokus nummer ETT!!! Vi ahr fått så otroligt mycket fint stöd via Face Book i dag så det är inte klokt...





 




Nu ska vi sova strax....KRAM!!!

JAH BLESS!!!


SKA DET SLUTA SÅ HÄR?

   2011-10-13 - 21:31:39
Idag när jag varit på Thaimassagen för att få en timmes najsig ansiktsbehandling så visar det sig att Joey inte alls mår bra:( Han är hos mamma och pappa för han skulle sova där i natt...jag åkte dock dit direkt efter behandlingen för att se hur det var med honom! Vi lyckades få honom med ut till slut och sen fick vi i honom lite mat...men han har konstiga ryckningar i huvudet och blicken i hans ögon är en blick jag aldrig sett förut:( Jag håller på att förlora min älskade och det finns ingenting i världen jag kan göra åt det:(((



Orkar inte skriva mer just nu....=(

"SOCIALIST" ?

   2011-10-08 - 21:09:54




I dag har jag varit på ett löjligt bra humör hela dagen=) Dessutom har jag känt mig så sjukt SOCIAL!!! Vet inte när jag var så här senast----HERREGUD lixom...tog med pappi å Joey på promenad...och hade kameran med mig för första gången på länge=) Det blev en hel massa spännande saker på minneskortet=)

Det känns som om jag är NYKÄR fast jag inte e de.....har ju inte ens nån å vara de i:P *HAHAHAH*
jag låter bilderna tala för sig själva idag ok=)






VÅGA VARA ROSA=)

   2011-10-03 - 22:16:46

 




Nu är ROSA BANDET på tapeten igen, och fler och fler företag tar fram varor i denna UNDERBARA FÄRG=) Jag bara MÅSTE visa lite favoriter=) (tack Idde för tipset=))


CLAES OHLSON

                 


ICA



LINDEX


APOTEKET



MEKONOMEN




 



LITE ANDRA ROSA BANDET PRYLAR FRÅN OLIKA LEVERANTÖRER=)
 





ANSTÄLLD PÅ RIKTIGT!

   2011-10-01 - 22:12:07


Tänkte jag ska ta å avslöja VAR jag nu arbetar för Er=)
Älskar verkligen vår mysiga uteservering som är en stor balkong på andra våningen med underbar utsikt=)



Men kika gärna in hemsidan med=)

MEN HÖRRNI.....!!! FATTA HÖJDENB AV LYCKA ÖVER ATT ÄGA EN ROSA SPARKDRÄKT=)=)=)=)




MEH LUV YAH





RSS 2.0