VI FIXAR VI!

   2014-02-27 - 20:51:07
Idag började jag på jobbet runt 3-tiden. Hämtade M och J och for in till kontorab för att sätta ihop ett komplett kontor och sedan vidare till MM för hårfönar till omklädningsrummen samt plattång.
Tog en fika på erpresso house och köpte tröjor till jobbet.
 
Handlade mat idag, som ju går i en helt ny riktning mot innan. Håller mig även utan både laktos och gluten så mycket jag kan just nu.
 
 
 
 Bobbys svans är bättre och han har kragen på sig på nätterna, på dagarna är han jätteduktig ändå trots att han vid ett tillfälle gnällde, klagade å gnisslade tänder. Men det gick över när jag tvättat och smörjt såret :-)
Nu i kväll har han varit med "moffa" så han slapp vara ensam. Det verkar som det hade gått bra. Han skulle tydligen upp och sitta med "moffa" i fåtöljen å trängas :)
Nu ska jag sova, i morgon full fart på jobbet igen i för lördagen då det smäller till lite extra:)
 
Nattnatt <3

LITEN KILLE MED OND SVANS!

   2014-02-26 - 19:47:00
I går kväll när jag sovit några timmar vaknade jag igen av att Bobbsan härjade runt bredvid mig. Hade märkt han var lite "naggig" på sin svans, men kliade sig lite här å var igår så jag kollade om han hade loppor, men det fanns inga :) började känna på svansen och han verkade lite öm i övre svansdelen, några cm. Från svansroten men kände ingen direkt svullnad. 
Tog en liten lampa och kikade lite för han var riktigt "naggig" på svansen nu och då såg jag typ sårskorpor som han slaskat på som hängde i pälsen! Gick upp, ställde lillen i duschen och tvättade svansen och sedan rotade jag fram halskrage och "viatop" som är klådstillande/antibakteriell gel för djur.
 
 
Tvättade ordentligt med alsollösning och hade på gel och krage, MEN då fick jag sanningen i ansiktet att hans nos är bra mycket längre än vad Joeys var och han nådde precis så han kunde fortsätta "nagganagga" på svansen :( då la jag ett omslag med alsollösning och bandage dessutom över natten.
 
Var på fortsatt utbildning på jobbet i morse. Plockade upp chefen vid 8 och Bobby fick vara med eftersom det skulle bli en kort dag för mig på jobbet och jag skskulle fixa större krage, samt kolla om det var nåt med analkörtlarna hos Maria på Arken.
 
Åkte till smådjurskliniken, fixade större krage, sen till Arken där Maria och Linda konstaterade att det var violkörteln som var inflammerad. Tydligen (hrm hrm) så har de en körtel just där på svansen som KAN bråka ibland. Speciellt på schäfrar.
 dom smorde på lite salva och jag tog bort det tillfälliga bandaget och nu har såret börjat se bättre ut. Så nu...hålla rent och torrt, smörja med gel,  å krage på när han inte är under uppsikt. Så ska det nog bli bra för mitt  lilla hjärta. 
 
Varit hos Catharina å gjort hennes naglar, å fikat. Och så åkte vi och gjorde mammas naglar också. 
Bara mina egna jag inte orkar ge mig på :S
 
I morgon blir det en ledig dag innan sista förberedelserna på fredag inför lördagens medlemsöppning. 
Och så ska jag sätta mig och lägga in scheman etc. I datasystemet.
 
Nu ska vi försöka sova, ska prova att rätta in lite nya fräscha kanaler på tvn ...gäller ju att passa på så länge man har en extra "parabol" vandrandes här hemma. Han har kommit till ro nu med i alla fall :)
 
 
 
 
 

DURACELL!

   2014-02-25 - 19:30:00
Japp som en duracellkanin har dagen varit för min del.
Utbildning, marknadsföring, mm mm. Å så vår "modell-lunch" där denna veckan har stora inslag av bönor och pumpafrön:)testat på lite varuprover på proteinbars har vi oxå hunnit med:) 
Var hemma på lunchen å rastade våra hundar och Bobby har varit superduktig:)
 
 
När hjärnan var full av det nya datasystemet och magen full på proteinbars så åkte mamma och jag en snabbis på bokrea där temat blev...ja gissa ;)
 
 
Nu har vi ätit lite igen och ska sova :) I morgon är de klockan 8 som gäller och fortsatt utbildning:-)
Sov gott mina <3
 

JAG LYFTER BERG!

   2014-02-24 - 17:49:08
I dag stack jag ner till jobbet vid 11-tiden för att smygstarta lite. Kan bara säga att nu efter min första dag på nya jobbet så känner jag att jag äntligen hittat hem igen i arbetslivet!
Man kan ju säga att det var där mina arbetsdrömmar även startade (förutom drömmen om att bli "silversmed", vilket jag ju redan uppfyllt) jag satte igång och gjorde ett schema för 3 receptionister och fick ihop ett rullande 3-veckors schema som kommer löpa runt, runt och fick till det himla bra faktiskt=)
Kan ju säga att min roll som administrativ chef på Missing People i Östergötland gett mig mycket mer än jag trodde som jag kan använda i mitt nya arbete.
Jag hade en rundvisning på bygget och satt och kollade upp en massa tidningar på internet som jag i morgon kommer att välja bland och ringa upp för att ordna med prenumerationer till jobbet.
 
Nu är det en månads prov (börjar officiellt 3e mars) och efter det blir det en provanställning. Kände då jag kom hem att jag glömt vilken skillnad det gör när man är aktiv och har ett jobb att gå till som man tycker om. Bobby hade klarat sig jättebra de 5 timmarna han var hemma själv och blev superglad då jag kom hem. Han är så rolig, han hoppas å skuttar å vill busa, men säger lixom inte ett ord =) Sen var det ju kissa och mat som hägrade=)
 
I morgon kommer all receptionsutrustning och ska installeras och vi ska ha utbildning på det dessutom. Det kommer nog bli mycket givande =)
 
De som är intresserade av vad/Var jag jobbar får ta kontakt med mig privat, lämna en kommentar bara och lämna mailadress etc. så kontaktar jag dig. 
(håller det lite hemligt tills vidare, kommer släppa det inom några månader.
 
Nu ligger vi och vilar oss litegrann, dagen har gått väldigt fort, men varit mycket lärorik och rolig=)
 
Sitter faktiskt och kikar lite på relevanta kurser och utbildningar inom området för mitt jobb. Jag vet ju att jag kommer vilja vidareutveckla mig inom detta framöver.
 
 

GRATTIS MAMMA <3

   2014-02-23 - 09:50:34
För idag är ingen vanlig dag, nej det är mammas födelsedag HURRA HURRA HURRAAAAA=)
 
 
Igår hade vi lite kalas för fina släkten hemma hos mamma och pappa och jag fick pengar, bromsbelägg till bilen HAHA och en massa roliga glassar syrran virkat (arugurumi eller vad de heter, ni vet sånt som jag kastar åt skogen innan jag hinner börja;))
vi åt tacos å gul marsipantårta så det sprutade ur öronen på oss (nästan) och bobby hjälpte "mommo" att öppna hennes 6 paket som jag hade gömt på de 3 olika våningsplanen så hon fick springa som en skrämd pingu för att få ihop alla =) det var sååå kuuul=)
 
 
MINDRE KUL var att då jag hade kissat i går hos mamma å pappa så böjde jag mig fram och skulle spola, eller ja jag spolade....*BONKSPALSCH* VA? tänkte jag? å insåg några hundradelar senare att det var min egen jävla mobil som låg å virvlade i spolvattnet:P HAHAHAHAH ÄH "SHIT the same" ;) den funkar i alla fal...hade ju varit lite kul dock om den åkt iväg och nån ringt den å det börjat spela reggaemusik nånstanns i rören i huset;) ....ELLER kanske inte sp kul ändå, den kostade ju i alla fall 4600 spänn:S
 
 
HAHAHAHA OBS! Telefonen mår efter omständigheterna bra och har legat nedsövd för att undvika hjärnskador, men har nu väckts ur den konstgjorda koman och verkar peppar, peppar inte fått några problem =)
 
 
Häromdagen bjöd mamma mig och syrran på lunch i Linköping då jag varit hos reumatologen:)
 
 
kolla vilka snyggingar jag såg igår,....ingen fick följa med hem dock=)
 
Nähäpp nu ska jag ta en Celebra för idag har jag reumaont i fingrarna som bara den, blir nog ett hett bad snart på det och sedan ska jag upp och få bromsbeläggen bytta hos mamma å pappas granne =)
I morgon ska jag till jobbet och gå igenom en massa saker, officiellt börjar jag den 3 mars =)
 
Kram på Er därute och glöm inte att jag älskar er <3

PÅ VÄG MOT LIVET?

   2014-02-21 - 13:34:41
Kan det vara så?
I går kände jag att allting går så BRA nu, att jag mår bra delvis av Metaminan som jag nu är på igen men till halv normal första dos. Får en del skakningar men jobbar nu förbrilt för att få kontakt med min läkare alt. medicinskötare för att de ska kunna peta in ett recept på Akineton eller Inderal. som ska kunna lindra skakningar. inderalen ska dessutom minska rastlöshet så om jag står på denna låga metaminados som jag gör just nu och addar till Inderal mot skakningarna som jag hoppas ska ge med sig med tiden så jag sen kan sluta med den. Vore inte det en alldeles superbra kombination för mig just nu?
 
Den 3e ska jag börja på mitt nya jobb. Ska ha en månads prov-praktik och måste och TÄNKER gå dit och ge 2000% Det skulle ju dock underlätta då om man hade en fungerande medicinering.
 
Metaminan gör mig pigg, får strultur på sömn, aktivitet och vila. Får lagom mycket gjort just nu känner jag. Då jag tillfälligt slutade med Metaminan pga. biverkningarna så blev jag åter det gamla vraket som låg i sängen och inte ens kände för att bogga. Då ökade suget av Xanor bara för att få sova bort dagarna igen. MEN hörrni! Nu är jag nere på den acceptabla dosen av Xanor så nu ska den trappas över på Sobril istället som har en verkningstid på hela 30 timmar. Jag hittade en sådan i gömmorna häromkvällen när jag städade medicinlådan och den gav en sjuuuukt bra verkan på mig. och den höll i sig så himla bra.
Har fått börja ta lite Stilnoct igen nu sedan jag började med Metaminan igen, men jag tror inte det blir långvarigt, tog ju Theralen förra vändan, men sen visade det sig att jag sov bättre UTAN den och att Metaminan fick allt att funka ändå på något konstigt sätt, men det tog kanske 2 veckor.
 
Är så GLAD att PN är tillbaka i mitt liv, känns så skönt att vi har varandra och man märker att hon faktiskt har ändrat sig mycket sedan "den gamla tiden". Miss Li däremot vet jag inte om jag skulle kunna förlåta...hon var en så nära vän till mig och svek mig något så fruktansvärt!
 
Snart kommer i alla fall boendestödet, har inte träffats på 2 veckor för allt har rullat på rätt bra nu=)  Blir väl mest att sitta och snacka lite gojja, för varje gång jag vet att hon ska komma så sätter jag fart och städar undan som värsta grovarbetaren så det har ju helt klart effekt att hon kommer även om jag inte behöver den fysiska hjälpen av henne just nu ...det var ju aningen skillnad förut!
 
Känner att jag skulle kunna sitta och skriva här hur länge som helst idag, känns könt att sitta och rabbla ner massa om egentligen ingenting!
 
Jag har fått en födelsedagspresent till, eller ja jag har inte fått den men  jag vet vad det är...det blir min tatuering NO:5 =) Den ska nog gå i jamaicatema, eftersom mina tatueringar alla har en innebörd och ett budskap om sådant jag gått igenom i livet. Denna ligger hetast till just nu ( Jag vill ju helst inte ha med färg, men denna måste ju lixom vara det och jag tror den skulle bli riktigt fin någonstans vid torso i placeringen.
 
Något av detta tror jag skulle bli fint.....men vill också ha något litet quote på patois som passar tillsammans med den.
Jaja vi får se vad det blir av det hela...=) Nu vill jag bar att läkaren/medicinskötaren ska höra av sig....had man ADHD kan man ju inte vänta heller, allt måste ske NU:P
 
Kram på Er alla mina älskade vänner <3

36 VARV RUNT JORDEN!

   2014-02-18 - 19:53:00
Catthis bjöd hemm mig på födelsedagsfika och hade bakat världens smarrigaste tårta till mig. Både hon, jag och Bobby åt så vi höll på att storkna;)
Har fått så oerhört många gratulationer på FB så jag blir helt rörd! Dessutom dök en gammal vän upp som jag en gång var mycket besviken och ledsen på, men som nu känns skönt att återfått kontakten. 
Börjar med Metamunan igen....lever på hoppet:)
I Morrn ska jag på gastroskopi igen HÄPP! Inga problem :-)
God natt <3

BARA TIMMAR KVAR!

   2014-02-17 - 22:25:54
Jäpp nu är det bara timmar kvar...klockan 06.21 smäller det till och jag kan kalla mig 36-åring :P
I dag har jag slappat mest, sen varit i skogen med Lukas å Pia. Men även varit å fikat med mamma när hon kom hem. Hon hade köpt semlor=) Nu får jag sluta upp med semlorna asså;)
 
I morgon ska jag på "introduktionsutbildning" på mitt nya jobb. Ska bli grymt spännande =) Så himla roligt att få vara med från början och bygga upp detta ställe...vilken ära=)
Öppning sker 1 mars så det är en hel del som ska pumpas in tills dess=) Känner i alla fall att jag äntligen hittat rätt i djungeln igen=)
 
Imorgon ska jag gå upp tidigt å tvätta, å förhoppningsvis städa lite innan jag sedan ska till jobbet.
I morgon kväll har Catthis bjudit hem mig för att fira min födelsedag lite, och släktkalas blir det på lördag hos mamma och pappa. Mamma och jag slår ihop vårat som vanligt och så ska Pappa, bobby och syrran slå ihop sitt tror jag=)
Jag tror att i morgon kommer bli en av de bästa födelsedagarna i mitt liv....till skillnad från då jag skulle 30 och hade extra bevakning på mig för att ens överleva.
 
YEAY! =)
 

JOBB!

   2014-02-15 - 18:54:38
Nu har jag fått jobb :) Nu är det allvar och jag VET att det kommer vara ett ställe jag kommer att älska och vara stolt över att få vara med och bygga upp från början!
Vilket grymt team vi kommer bli...fantastiskt :)

TJOOH, HÄR ÄR JAG!

   2014-02-13 - 21:06:00
Ja jag lever=) bra va
Har ...ja vad har jag? Jag har i alla fall inte bloggat på länge så mycket vet jag i alla fall=) man har inte hittat nån cancer men ev. inflammatorisk mag/tarmsjukdom som kommer i skov så jag ska på mer gastroskopier och provtagningar framöver=)
 
jag har slutat med Metaminan HAHAHAHA japp! det är sant! Jag tillhör den lilla udda grupp där centralstimula INTE ger bra effekt i jämförelse med vad den ger i biverkningar! Så var det med det! har blivit mycket tröttare sen jag slutade med den häromdagen och all "go" har försvunnit och huvudvärk har jag konstant, men det skiter jag i! Nu kör jag mitt eget race på mitt eget sätt UTAN MEDICINER=)
Xanoren har jag i princip lagt på hyllan med så what to say, what to say =)
 
har varit hos kirurgerna å härjat lite med ...nu hoppas jag på operation...och medicinläkaren som jag går hos på mag/tarm säger att jag ska TJATA TJATA TJATA för då kommer de tröttna på tjatandet och ge mig vad jag vill ha:P
 
Bobby mår bra, tänk att han blir 1 helt år snart min lilla kille och att det häromdagen var 10 månader sedan JOEY somnade in :( <3
 
I helgen som var åkte vi till kulla ...och jag snaggade voffen till hälften ungefär. Råkade dessvärre klippa lite, lite i hans ben vilket ingen av oss märkte OCH....jag råkade klippa i hans pungkulor...DET kände han:( Och jag har haft dåligt samvete i snart en vecka:( min lilla älskade Bobby-Krull! <3
 God natt....måste kasta in även denna bild som blivit min favorit sista dagarna, den MINEN HAHAHAHAHA....ÄLSKAR DEN =) <3
 
Och vill även meddela att jag är en av dom som nu tagit ställning och kommer bojkotta alla Zoo i framtiden efter Köpenhamns zoo´s jippo att döda giraffen Marius och stycka honom inför publik trots att han kunde få ett bra hem på djurpark på Frösön i Sverige...jävla idioter!
 
R.I.P. Marius <3
 
 
 

HAPPY BIRTHDAY BOB MARLEY!

   2014-02-06 - 20:04:05
 

DET GÅR UNDAN, VÄNTA PÅ MIG!

   2014-02-02 - 17:20:14
Här ju sökt jobb i både Norge, Göteborg, Norrköping och lite andra ställen. Fick veta i fredags att ett företag vill jag kommer på intervju redan på måndag, dvs. I morgon. Det är en månad tills ansökningstiden går ut, så jag hoppas det är pga. Mina breda meriter som jag kallas dit så snart:)
 
Detta jobb är i alla fall i Norrköping. 
Finns ett jag vill åt i Finspång, och kommer kämpa för att få. Är ju skönare att slippa pendla. Samt så blir det ju ingen kostnad för pendling och jag kan även åka hem och gå ut med Bobby på rasterna. 
Det är lite osäkert vem som ska ha ansökan, men hoppas på besked om detta på tisdag.
 
Har Idon här...det är ju hundra år sen vi umgicks. Han stannade med bilen och tittade på Bobby då han var färskis på gården. Annars har vi inte haft mycket kontakt på några år ju....trots detta trodde MYL att jag var otrogen med Idon å massa jävla skit! 
Så var ju faktiskt inte fallet!! Så det kändes jävligt kränkande! 
 
Vi är VÄNNER, och det känns bra att ha det JYST SÅ! 
Vi har en gräns mellan oss, och respekt för den andre. Han är en kille som inte försöker med nåt, utan vi går promenader, kollar på film, snackar skit och vi kan även PRATA mycket med varandra om allt mellan himmel och jord.
Han stressar mig inte! Känner mig lugn, ja förutom den vanliga rastlösheten då.
Metaminan ger positiv effekt och trots att den gör mig rastlös (om det nu är den) så överväger det positiva. Energi, uthållighet och koncentration har blivit påtagligt bättre. :)
Xanoren är i princip nere på den dagsdos jag är ordinerad och när jag är det sedan någon vecka så ska vi gå över från xanor till sobril.
Lever på Theralen mest och det funkar bra, bara jag planerar eftersom det är ganska lång tid från intag till verkans början på den. 
Tar Metaminan 3 ggr om dagen 8, 12, och 16 och rastlösheten har minskat mer och mer.
 
Var hos medicinskötaren i torsdags och nu är det bestämt att jag ska stå kvar på samma dos ett tag till så allt får chans att stabiliseras eftersom man inte riktigt vet vad som verkar hur just nu av medicinerna.
 
Bobby är en riktig tv-flyttade å kan ligga å följa ett program bra länge. Igår var det ett program med björnar och senare såg han sommaren med Göran. Den gillade han med. Idag var bregottkossorna spännande!
 
 
 
RSS 2.0