FRUKOST?

   2012-01-28 - 15:48:45
Har inte fått i mig frukost ännu, utan låg i sängen med datorn på morgonen innan vi gick på promenad=) Mötte den trevliga damen igen "G" och vände om och gock och pratade med henne!

Sen gick vi hem och jag började röja bland mina böcker:O Jag ställde dom nu i BOKHYLLAN...coolt va;)
Och till min stora förvåning så har jag nu en hel vägghylla längs med halva mitt vardagsrum som e helt TOM:S Vad ska jag ha på den tro?=)

I går var NP-arbetsterapeuten här och vi rensade bort...*host host host* 32 par solglasögon....och jag har BARA behållit 8 par varav ett av paren ska till bilen:) *HAHAHAHAHAHAHAHA alltså....nääääh ...HAHHAHAHAHA!!!*
Hon ska fasen få flytta in här en vecka...sen skulle jag inte ha en pryl kvar...åååh vad gött de skulle vara=)
Har i alla fall hittat en struktur med garderoberna nu tror jag!

Nu vilar vi lite efter att ha pillrat loss min dermal anchor (piercing) föra för ATT MAN KAN...för att sedan pillra tillbaka den igen vilket givetvis inte alltid är det enklaste eftersom det smycket jag har på är typ1-1.5 mm stort! Men skam den som ger sig! Jag har hittat en egen strategi för de dära ....så när man blir allt för frustrerad...då tar man fram TEJPRULLEN= VIPS-FÄRDIG!!!
jag saknar verkligen mitt smycke som var bara pyttelite större och hade en ljus sten den med men lite lite svagt åt det turkosa hållet....minns inte var sjutton jag köpte den och jag tappade den såklart då jag å Catharina var i Sthlm i somras då jag fick prova om de hade skum "asiasize" på sina gängor dvs. 0-9mm precis som city store eller vad den heter i Norrköping...ordinarie är 1,2mm  i gängorna (1,6mm bred i smycket) Å jag SAKNAR min turkosa sten så in i bomben...jag SKA lyfta rumpan ur fåtöljen å beställa ett nytt smycke...jajaja...men jag orkar inte bara....och det rosa jag har e för stort tycker jag, stjärnan gillade jag förut, men eftersom min dermal sticker ut lite mer nu så ser det ut som mo den lilla stjärnan sitter på en golvmopp eller någe liknande:S Men jag brukar lyckas "trycka in den i huvet" lite emellanåt så jag gjorde det idag å satte tillbaka den vita stenen:P
Kolla här--------> den längst ner till vänster, en SÅN var det=(
Kanske skulle be syster å P kolla i alla fall nu när de e i Thailand ...utbudet e bredare utomlands kan jag säga...men de får inte vara "asiasize" för de blir ju fel...men men ...vi får se=)Börjar bli lite hungrig ja...undrar om man ska käka frukost eller? lunch, middag ....ja allt på en gång så e de gjort lixom=)
...Eller också så ligger jag kvar här i sängen med laptopen på magen å lyssnar på klockorna som tickar å Joey som snarkar:)

Planen e att ja ska till KA å kolla på Avatar sen....! Yopp!!!

Tagit lite störda bilder idag då jag grejade i medicinskåpet...=)Förresten...om jag inte redan sagt det...nu e det BRYNJELÄNK som e de heta här hemma hos oss=) Jädrans vilket pillrande ....=) Men de blir FETT=) Ska bli ett armband=)

Tjah....ska nog äta lite ändå=)


ABNORMAL ABNORMALITY

   2012-01-24 - 20:51:00...ÄH!!! Hade lika gärna kunnat sluta skriva nu efer första meningen!!!......
.....Men för ER skull så känner jag att jag måste skriva! Jag har mer eller mindre gått upp i rök...mobilhelvetet e på SERVICE (JA VA FAAAAN TRODDE NI DE E JU EN SAMSUNGJÄVEL FÖR HELVETE) Fick en jävla lånetelefon som inte ens ville synka med min gmail där jag har alla telekontakter så jag tog fram min glammiga ZTE med spräckt kärm å hela baletten....men se den fungerar åtminstone de ni!!!

Annars ....Jaooo!.....varför klaga lixom.....tänkte bjuda på några fina bilder...MEN se DIGITALKAMERAN E PÅ SERVICE......kunde kanske relaxa lite med laptopen då i sängen...men NÄÄÄÄH!!! SE DEN.....DEN E PÅ SERVICE!!!! Och notebooken vill inte vara med i nätverket....jag fipplade till någon inställning igår kväll och fick den verkligen att fungera på nätet, men jag halka ur igen och jag var för trött för att minnas vilken av alla nställningar jag varit på då just detta under skeddde!!!
Ni som tycker detta låter konstigt......NI KÄNNER INTE MIG !!!!!

Jag har pillrat vidare med länkarna som bildade 50cm sådan här till slut....


...Lämnade in den i förmiddags och fick en massa nya ideér jag kan göra med mitt "old silver shit" som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med.....han fipplade till lite med en av mina ringar ja fått liggandes och VIPS...KLAR=) på 40 sek;) Den har jag dock ingen bild på....orka med den förbaskade mobilkameran IGEN ....:( Har lyckats plåta lite med den i alla fall!

Nu haar jag fått nästa jobb på halsen i alla fall...en annan länk...pillrigare...svårare..men den går den med=) Så jag håller er uppdaterade angående den som för övrigt även den ska bli 50 cm:P

"sprang på" köksmattan jag letat efter i går och som tur är så hade jag ju lite cash som jag fått i jul och den gav mig lite ny inspiration idag ...började storstäda den delen av köket! STORSTÄDA ok!! Hoppas ni hajjar!!! Jag har skurat golvet med TRASA och gnussat på varenda liten prick!!!

Joey har provkraffsat och legat på mattan och han godkände den sedan så jag slipper dra till stan å göra återköp på den i morrn dessutom=)

(OCH KLAGA FÖR FAN INTE PÅ FOTOKVALITÈN för då ska ja giva er på MOPPO!!!)


Kan ju bara meddela alla er ute i vida världen att jag slutligen lyckades ta kål på min vatenväxt jag hade i en hög vas med sten å grejer....men det krävdes övergödning av växtnäring och klorin:S Och nu hoppas jag verkligen att ingen av mina gamla polare från trädgårdsutbildningen snurrar på min blogg...hehehehhh....jaja ja TRODDE den skulle må bra av de hära:S

Men man kan fasen tro det bor nån skithuslig en här...kolla in...

Joey är dålig i alla fall och min jävla MAGKÄNSLA säger att han börjar kliva över tröskeln till sista planet=(
Utan honom hos mig är jag INGEN!!!
Men han har varit hostig, rosslig och dreglat på ena sidan av munnen i några dagar nu..han har varit bättre, men så blir det lite värre igen. Jag har provat att ge honom Furix (vätskedrivande) för att se om det hjälper om det är början på symptomen av hjärtsvikt som kommer nu:( I kväll har han inte velat gå ut alls och då jag väl burit ut honom så har jag fått släpa honom runt huset för att han ska hitta nå spännande å lukta på (LÄS KISSA PÅ)!
Men vi träffade dagmatte och en kvinna med en hund som heter Viktoria idag=) Anledningen till detta var att dagmatte ska börja gå ut med Viktoria 1 timme om dagen...Joey träffade dessa stiliga damer för några dagar sedan och vi pratade lite innan vi gick vidare med våra hundar! Nu fick jag deras nummer och de mitt...och Joey har fått ytterligare en vovvve-vän i skaran=)
Viktoria e damen i rött=)
De vrålhöjde Ritalinet igår med att dubbla dosen ...och idag har jag faktiskt behållit energi längre än till 14.00 så det kanske kanske kan vara på rätt väg nu dåh!!!

Jag känner mig hopplöst TOM, ensam, det är bara MÖRKT omkring mig...Joey syns i en liten ljusstrimma men jag känner hur han glider längre och längre bort från mig....och inget silver i världen kan lindra den känslan:( Jag är konstant RASTLÖS INOMBORDS!!!
Känslan går inte att förklara...man vill så mycket, och vet att man klarar det...MEN så kommer man aldrig dit...:S? Så här var jag inte förr...det har blivit värre och värre ju mer invalideringen och oförståelsen för om vem jag är rullat på...livet e ett TIVOLI!!!

På en sekund kan det du just håller på med som är SÅ kil förvandlas till något svinpissigt som du bara vill KASTA ifrån dig...allting svänger fruktansvärt upp och ner OFTA nu! Och pga. stresskänsligheten jag fått av den rara arbetsplatsen jag hade förut som sket totalt i männikor och bara var pengakåta ...så brister jag för minsta ljud och blir skitirriterad, tappar fokus och koncentrationen helt!

i morrn ska jag i alla fall till mammas väninna med 4 bigbags med kläder för att se vad i dessa som kan vara aktuella att sy in...ett av stegen i mitt och neuropsyks projekt vi påbörjat. Första läxförhöret kollas på fredag då min arbetsterapeut kommer hit å kollar mig;)

Nu ska jag sluta vara så tråkig....Långt å tråkigt....men jag LEVER i alla fall...det ska ni VETA!!!
Ännu så länge i alla fall...men jag är sjukt osynlig...inne i mig själv, fråga inte, tjata inte, ring inte, bry er inte, skit i mig...!!!
....för jag ORKAR INTE VARA BRA JUST NU ÄNDÅ!!!


EAT SHIT FUCKFACE!!!

   2012-01-19 - 17:58:06

Hade en bra dag som vanligt på förmiddagen.....å så rasar det mesta framåt eftermiddagen...så pass att jag bara känner för å lägga mig ner å pissa på allt helt å hållet!
I morrn ska jag till dietisten...yeah ska vi se vad som hänt där då!
Ska upp å såga lite ringar sen...nu ska jag äntligen börja med länken...den ska vara klar nästa fredag...LÄNGTAR efter att sätta igång samtidigt som kaoset här hemma får mig att må PISS!!! Har inte ro med någe alls...känns som om ja inte klarar ett skit på egen hand längre....förutom å pilla silver då!!!

Vill bara lägga mig ner å dö, multna bort som en hög gamla höstlöv!!!
Skulle nog behöva något mer i livet just nu....men vad ? Bara känner det fattas något, men kan inte sätta fingret på de:(


DENNA ÅNGESTFYLLDA TOMHET!

   2012-01-16 - 22:12:22

Så nu ligger jag här i sängen igen...med SAMMA jävla ÅNGEST i kroppen, blandad med en äcklig känsla jag inte kan identifiera:(
Den hade jag igår med, men starkare!
Jag har varit hos mormor och morfar i helgen...Det var mysigt, men det gjorde mig väldigt frustrerad och ledsen att se vad som skett där sedan jag var där senast:( NÅGOT STÄMMER INTE -----OCH DET ÄR ALLVARLIGT! men det kommer nog lösa sig med det...men varför är den jävla ångesten tillbaka som hök-klor runt mitt bröst?
Äter fortfarande pissdåligt, men hade i alla fall lyckats lägga på mig 2hg förra veckan då jag var på psyk!

Jag är jätteglad över att idag ha påbörjat min nya arbetsträning och att det är med det jag VILL göra och har velat sedan jag hade mitt första jobb efter gymnasiet!
jag siktar åter igen på målet som smed och idag under mina få timmar på arbetsträningen hann jag ändå lära mig hur jag ska klara att göra ....  

......denna typ av länk som jag hade som ett FRAMTIDA mål...det visade sig ju inte vara alls svårt när man vet tekniken och i morgon ska boss ha ficat fram en miljon småringar så jag kan sätta fart på allvar=) Jag har inte gjort denna biten av silverlänk på bilden, men har pillrat med likadan...denna är min prototyp jag kan tjuvkika på när jag blir frustrerad;)

Man kan ju göra dessa i princip i vilken tjocklek som helst, så nu börjar vi snacka riktig business folks=)

Har varit hemma i min egen silvergrotta en stund också eftersom jag kommer jobba en del hemifrån också=) Jag fixade till ett par Finspångs-kanoner (såna har jag ju fått fixa med redan innan jul med år bossen=))

Längtar till i morgon då jag får vara riktigt KREATIV igen=)

Jag har inte bloggat på ett bra tag och det betyder ju som många av er vet att jag helt enkelt inte ens orkar med att göra det:(

Trots att jag är på G med det jag vill ägna mitt yrkesliv åt, fått min diagnos på riktigt, skaffat nya vänner att umgås med som förstår mig och accepterar mig för den jag är så är jag hela tiden ångestfylld och känner en ENORM TOMHET:( Jag går på xanor flera gånger om dagen nu för att ens kunna hålla rastlösheten i min åtminstone kvar inom mig!...Annars hade jag helst velat SPRINGA......SPRINGA tills jag stupade av utmattning och kroppen var så svag att den aldrig mer återhämtade sig utan jag skulle rasa ihop i en jävla mongolidhög och DÖ!!!

Förra helgen var jag å KA ute å fotade lite ihop=) Det var real nice och jag uppskattar vänskapen som ju funnits sedan jag var 15 år eller någe fast på ett annat sätt på den tiden! Eller jaaaah....vi e ju fan BB-kompisar sedan 1978 så för den delen;) *HAHAHAHA* Schysst=)


I helgen lekte jag datatekniker och hittade bl.a. denna söta i min datafläkt som jag lyckades pillra ut med en metalltråd lite försiktigt genom ett av de mm-stora hålen på baksidan av laptopen=)

KOLLA IN BEBISEN=) Inte faen visste jag att de bodde en hel hamster i min dator:O


Lite bilder från förra helgens fototrip med KA blandat med helgens bilder från lilla mölnbo...
Snö i Mölnbo vettö=)


Äh...ja vill hellre boffsa ner mig i mattes stora hello kitty väska än nyttja någon av de 4 sängplatser matte fixat när vi var iväg=)Snyggaste 9-klassaren 1994 HAHA!


Sover på Fabian Bengtsson i matter knä...UTMATTAD!

Nu får lillis ÅKA till tvättstugan eftersom vi fått världens mest effektiva och hunderbara tvättkorg av syster å P i julklapp=)
Greve mögels fastighets service AB


Josselosse hos min älskade Michis=)


INSPIRATION?

   2012-01-08 - 20:00:15
I förmiddags kom jag igång ganska bra och var på långis med Joey, rensade vidare hemma där jag rivit ut precis allt ur alla garderober och sorterar bort så sjukt mycket kläder av alla slag!
Det går  knappt att ta sig fram här och det gör mig så FRUSTRERAD och ger mig smått panik:( Det tar sån tid och hela tiden fastnar jag i det jag håller på med och motivationen blåser bort på en hundradels sekund...värst blir på eftermiddagarna...nu har jag tappat sugen helt igen....men jag SKA fan göra någe mer innan jag får ta kväll!
Vikten e på 56.2 kg och nu har jag förvandlats till SKALMAN med sin mat/sov klocka...mobilen ringer stup i ett om mediciner och mat!!! Men det fungerar sådär i alla fall:(
Jag MÅR DÅLIGT när det är så här rörigt hemma och under så lång tid...:( Det MÅSTE få vara skit ett tag för att det ska bli ordning och reda sen, men jag MÅR ÄNDÅ DÅLIGT AV ATT VADA I GREJER som jag dragit ut överallt
Ångesten är värre ikväll igen än på ett bra tag...tappat sugen helt...men i morgon kommer M och håller mig sällskap här hemma! Det känns underbart att ha hittat en så underbar vän som henne...jag ÄLSKAR HENNE precis som hon är!!!

Vet egentligen inte vad jag ska skriva...borde ta tag i nåt mer och sen kanske bada eller nåt...eller slappa vid lite danceclips på Youtube som gör en så otroligt GLAD och VARM inombords...vet ej om jag lagt upp detta förut, men jag gör det i alla fall nu (igen) Jag älskar det och det är det allra underbaraste jag sett inom dans...så synkade killar, vacker koreografi och så bra musikval! Här kommer det igen..Säger bara...KREUS LAY...
SUCK!!!

Å så lite trista bilder från senaste tiden....som vanligt...:(


Kram på er


JAG VILL ÅKA HÄÄÄÄST!!!

   2012-01-03 - 20:33:07
Idag var jag hos min dietist efter att igår varit å vägt mig på psyk och nu var nere i 56.2 kg. Nu har j ag läxa att äta regelbundet...har mat och sovklockan på 6 ggr/dag AAAAWWW!!!
C. Har varit å hjälpt mig sortera ut mer kläder som ska väck härifrån och det givk bra! Men sen kom mamma å pappa och nu när jag själv FÖRSÖKER LUGNA NER MITT LIV OCH DESSUTOM LANDA I MIN DIAGNOS OCH BRISTER AV MINSTA STRESSGREJ så flippar jag mer eller mindre på mamma som vanligt! MEN jag har åtminstone börjat bli medveten om VARFÖR jag alltid blir så frustrerad...Som nu när jag berättade att WOOOH Ja ska provrida min dietists häst om några veckor....aha börja inte med mer nu säger mamma å pappa direkt båda två istället för att ens säga något positivt och peppa mig!!! SOM VANLIGT!!! Jag fick som vanligt inte ens chansen att berätta mer om det:(
Sen då jag hade bett mamma kolla in om några kläder går att sy in...då lägger hon sig på sängen och halvsover och man får för varje plagg dra ur henne om hon tror de går att sy in ...och för varje plagg tar det 5 min istället för 30 sek som det skulle gjort i mitt eget tempo....DÅ BLIR JAG FRUSTRERAD!!! Att jag blir så INVALIDERAD hela tiden av dom och alltid blivit vad jag minns...de är inte intresserade av att få veta mer och visar intresse om något ...i bästa fall kommer de nåt som alltid är vänt ur negativ vinkel istället...JAG BLIR SÅ JÄVLA FRUSTRERAD AV DET:(

Saknar min älskade vän Michis, hon är den vän jag sökt i livet, inte fan visste jag hon fanns så nära mig! Till skillnad från andra vänner jag haft så suger hon inte bara massa energi av mig utan ger mig energi tillbaka! =)

Nyår var ok, men jag orkar ju inte ...precis som på julen...jag vill dra mig undan, och jag vet inte riktigt om det är ok i andras ögon eller ej att jag försvinner lite emellanåt?! Jag klarar inte att vara med på kalas å liknande om jag inte har möjlighet att kunna dra mig undan lite men ändå vara närvarande! Jag måste få ha mitt avstånd...jag är ändå inte som NÅGON ANNNAN i släkten eller familjen och kommer aldrig bli....jag har väldigt svårt att tro att jag någonsin kommer bli sedd för den jag är, tagen på allvar och inte alltid få den negativa åsikten mot mig med allt!

Blir ledsen....arg, frustrerad och sänkt! Just nu är jag rätt låg igen...märker hur mycket det faktiskt påverkar mig och min stämning!:(

Bilder från nyår kommer vilket annat år som helst...eller nåt...när jag ORKAR:(

Kram!

RSS 2.0