EXHAUSTED

   2015-08-04 - 08:39:22
Varit totalt ur balans några dagar, men efter en god natts sömn och inga barn i huset så mår mycket bättre idag. Älskar ju mina ungar, men jag har inte egna barn och ftån att ha hatat barn...verkligen HATAT, till att flytta in tillsammans med är ett väldigt stort steg i mitt liv. Att man lämnar godispapper, sprider sina saker, inte torkar upp kladd och spill, kommer rusande med tallriken å river i kastrullerna innan maten ens är färdig, äter upp allt extra så fort man köper hem något, lämnar lamporna tända, blöta handdukar i högar, skitiga kläder likaså, inte klarar att sova i egen säng mm. Alltså mitt liv har nästan raserats pga. Detta under de senaste dagarna! (tillsammans med all annan skit).
 
Min konstanta trötthet håller dessutom i sig...
Vi börjar i alla fall med mamma och pappas hjälp att komma i ordning med en del hemma. Och att somna med.kossorna utanför fönstret och vakna till kajorna kackel i trädet utanför lyfter mycket just nu.
 
Hämtade blommorna i lägenheten igår på vägen hem, började också plantera om dom, ska fortsätta i kväll tror jag. Drömde jag var i USA inatt, det var udda)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
BellsHell - Drogerna och rakbladens Drottning

Alltså, vovven.. Dör söthetsdöden! Och btw, drömde också att jag var i USA inatt. Jag bilade igenom hela (som är en dröm på riktigt) USA. Hehe.

Svar: 😂 😍😘
ninemile

2015-08-08 - 18:01:57
URL: http://bellshell.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0