Tarmvred igen!

   2024-04-08 - 10:21:17
Fick smärtgenombrott i magen deluxe igår kväll och efter 2 timmars försök att vänta ut det så fick ambulansen skrapa upp mig på hallgolvet. Minns knappt dom kom. Blev stabiliserad i ambulansen innan vi åkte. Inget biter på denna skit denna gången heller å han pumpar i mig mer å mer morfin å mot illamående. Blir alltid kodad röd med min mage sedan tarmvredet 2021 så det var in direkt. Proverna var tagna i ambulansen för att spara tid. 
Ingen smärtlindring av nån sort hjälpte, låg å SKREK till slut att dom skulle döda mej fram till skiktröntgen var ledig! In i röntgen, konstaterad invagination igen! In på op. Direkt. Helt fantastiskt att bli sövd å slippa smärtan! Vaknade på intensiven där jag blev kvar för övervakning, fick blodfall å lite shit. Till slut fick jag komma till avd. Och var då rätt stabil så fick näringsdryck å läkaren sa att om jag kunde äta soppa o kissa (ni vet basic, jag brukar oftast inte klara kissa efter narkos) så skulle jag få åka hem om jag ville då de ej varit inne och skurit i själva tarmen denna gång utan lyckades räta ut den ändå. (Invagination=ovanligare form av tarmvred där tarm går in i sin egen tarm o det blir totalstopp).
Löste biffen, fick med mig innohep-sprutorna och åka hem. De ringer i morgon. 

Finns redan en plan att magen ska opereras sedan innan för jag efter förra vredet nu har 2 sömmar på tarmen och man vill ha 1 för att ha kontroll på det. Men nu hände alltså dehär igen, och jag som försökt förhala den operationen måste nog göra den snart ändå. De kan tydligen även då sy fast så tarmen ligger still där sen. Kom hem, tvärdäckade och hoppas få sova inatt! ❤️❤️❤️
Lyckades ändå ta några bilder till familjen såklart
😤😝








Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0