Ångesten sliter mig itu!

   2020-05-09 - 19:53:50
Jag har sedan en ganska lång tid känner förutom den vanliga ångesten och måendet en slags äcklig oidentifierbar ångest. Jag har trott en tid nu att den kan ha att göra.med morfinet jag fått utskrivet för PMDS där jag mellan ÄL och mens får sjuka smärtor.förmodligem orsakade av hormoner. Det blev så.direkt efter vår sista IVF 2018 och då det är som värst har jag knappt kunnat stå pga smärtan i rygg, höfter, bäcken och mage. 
 
Nu har det sannerligen blivit dör mycket av det goda...och det räcker ju med att vara som mig för att fatta att ångesten som eskalerat kommer från morfingelbetet såklart!
 
Tog en liten dump för Er som vill läsa lite mer!
 
 
 
Jag är en beroendeperson, det vet nog alla som.följer mig i sociala medier och genom livet, efter ca 10 år fast i Ataraxträsket tog jag mig ifrån skiten och nu när jag närsomhelst fått.iväg alla papper med krav och massa intyg till Justitiekanslern för att pröva om Staten tänker betala oss skadestånd så kommer viss mediciner sedan att åka i soporna! Jag får ha ont som helvete...men hellre det än enna slags ångest jag lovar er.
 
Jag har ju varit hemma igen å inte känt mig bra, men på tisdag ska jag banne mig jobba! Jag hoppas fothelvetet kan ge sig till dess😤.
 
Ligger här och bloggar ur mig lite tankar i natten då Steffe var bajsnödig och ville ut❤😋
Jag tänker bl.a. på jobbet! Jag älskar själva jobbet Men samtidigt är det en stor sorg att gå dit efter att ha nyanställda.ni
över 2 år med min lön .och att de som.börjr nu som.nyutbildade får ut flera tusen kronor mer! Säger det igen,  Händer inget med nu. Lön i år så måste jag sluta och byta jobb fast jag inte vill!
 
Dagen i övrigt ...sovit mkt, och ikväll massakeerade jag "snöbollsbusken som.växte runt vår egenhändigt ihopsnickrade blomsyerbåge som börkat.ge upp livet och blivit extrem sommartid, nu började den om på nytt! En sidan nlar
 
 
Bara andra sidan kvar så ska vi fixa bågen med
 
 
Nej nu är jag skittrött så.aka jag sova.igen.
 
GOD NATT!
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0