När man ställer upp och gör allt...

   2020-03-14 - 18:51:36
En av mina bästa vänner blev efter jul utkastad av sin kille ...IGEN! Vi öppnade vårat hem och hon fick bo hos oss, det var aldrig någon tvekan om det!
När vi kom hem från Mexico hade de blivit tillsammans igen, vi brydde oss väl inte så mycket men några dagar senare skulle vi alla 4 till Dollarstore...plötsligt börjar hennes kille härja på mig å plötsligt ska det dessutom ha funnits nåt klipp där jag ska ha spelat in henne då hon snackar om honom som jag skulle skickat till honom!?!??! Hon trodde honom såklart, och allt är sedan dess Skitkonstigt! Jag bad henne flytta ut efgersom hon uppen arlkgen hade så jävla låga tankar om mig!
 
Det finns inget klipp, har aldrig funnits heller och jag fattar ingenting! 
Blir så jävla less när folk hela tiden ska försöka starta massa jävla drama på falska grunder. Blir både trött, ledsen och frustrerad då det är en väldigt märklig sak att ljuga om men som folk tydligen tror stenhårt på!
Jag har försökt få till ett snack med killen för att fråga vad han menar med detta å vad han håller på med egentligen, men svaret jag fick var att jag skulle be om ursäkt till hans tjej....ledsnade igen...så skickade till henne att jag ber om.ursäkt...men att jag inte vet varför! Då gick hon väl igång igen...jaha varför ber man om ursäkt om man är oskyldig?!😂 alltså jag orkar inte längre! Vi har haft en jättefin relation, stöttat dom båda i allting och även han har varit här...gråtit, hyperventilerat och jag har tagit hand om honom...sen får man i slutänden inget annat än skitsnack å lögner kastat rakt upp i ansiktet! Det räcker nu!
 
Jag kan inte acceptera att folk behandlar mig som skit längre! Dramat för 2019 är över, vi fick återhämta oss i Mexico och så kommer man hem till det här?!😂
 
Jag är värd så mycket mer...! 
Jag orkar inte och vill inte engagera mig i folks problem längre och nästa gång de gör slut igen...för det kommer ske...då kommer inte vår dörr stå öppen igen!
Jag vill bara ha lugn, ärliga människor omkring mig och få leva ifred just nu!
 
Jag känner mig så jävla pissad på!
Dessutom håller Previa på jobbet på å jävlas...tar det i ett annat inlägg senare, orkar inge just nu!
 
Har iaf justerat fillersen i läpparna idag...de var lite ojämna. Samt kollat botoxen. Så nu svullen å blå igen en tid...
 
 
 
Folk är galna över det förbannad Coronaviruset och hamstrar som fan! Det visar åter igen hur jävla egoistiska människor är...så här såg det ut på Maxi Linköping idag och det är likadant i hela Sverige och även världen!🙄
 
 
 
Nä gonatt! Snart däckar jag på alla ångestpiller!
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0