FRAMTIDSVISIONER OCH SNÖ

   2014-11-06 - 17:20:00
Vaknade idag och såg snöflingor på mobilens väderapp och det stämde. När jag kikade ut så var det vitt ute och på vår morgon -kissrunda så lekte Bobby mullvad=) Han blev sjukt grann asså=)
Skulle till stan på möte men det slutade inte så jävla grannt serni:S
I en moddfåra mitt i vägen fick jag slir på 100-sträckan och plötsligt insåg jag att det gick åt HELVETE!! Lyckades inte parera upp bilen utan den dundrade rakt in i sidoräcket. snurrade ut på vägen igen och tillbaka mot räcket med baken först. Sen blev jag stående i körfältet. Polisen kom och de plockade bort liote lampos å skit som hängde löst och testkörde den och de tyckte jag kunde färsöka köra den till Finspång igen för det basala verkade oskadda. Det stannade en kvinna och kom fram till mig i bilen och jag var som ett asplöv....så det är alltså SÅ man svarar på chock!!! :S Hon såg alltihopa:S Undrade om jag verkligen klarade mig å inte skulle svimma. Men jag sände iväg henne. Körde inte så himla fort....tur var väl det och tur att jag var ensam i bilen=)
 
SOS ringde fan å efterlyste mig. dom var ute och letade efter mig :( Men jag hade ju åkt med polisen!
Tydligen är det sjuuuukt många avåkningar idag!
Å jag som hämtade ut bilen för 2v sedan på bilplåten åkte direkt upp till Leffe och ställde bilen där. mange kom till Svärtinge med Bobby.
 
DOUBLE TOULUP ;)
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0