ALL INCLUSIVE BRÄNNER FETT!

   2014-05-21 - 16:34:00
 
 
 
Helt seriöst är jag i chocktillstånd...efter allt som jag å Catthis proppade i oss under veckan i Turkiet var jag lite orolig över hur mycket jag skulle ha gått upp, eller om jag skulle lyckas hålla min vikt som jag hade innan resan i alla fall...i dag kom domen...dietisten: Frida du har gått ner 2 kg!!!! VA??? Hur fan är det möjligt? :)
Dessutom är det BARA fettmassa som försvunnit och har även ökat litegrann i muskelmassa, det är ju hur sjukt som helst. Men antagligen är det att vi åt väldigt regelbundet mm. som åstadkommit detta=)
 
Just nu går jag på "fleet" i morgon bitti ska jag till coloskopi igen och leta efter blödningen så jag har inte ätit sen igår och då åt jag väldigt lite och tränade väldigt mycket som jag skrev då. Nu får jag bara dricka klara drycker ända fram till 8 i morgon då undersökningen är...jag hoppas dom hittar nåt nu, men är väl knappast troligt...kan bara konstatera att magen mår bättre utomlands....det sa Catharina att hennes gjorde med=)
På två bilder ser man hur vi lunchar i snackbaren vid stranden....då är det före och efterbild och då ser man ju hur mycket man faktiskt lämnade av det man  plockade åt sig med...:S
 
Ute är grisvarmt och jag ligger i sängen med fläkten på och täcket och ska kolla på lite film...vad göra när man kör "fleet" lixom:( Sen ska jag ju vidare till Linköping för nervundersökning i morgon...blir en lång dag och härliga Catthis ska ha Bobby och har lovat spagetti och köttfärssås när jag kommer hem igen=) <3 Underbara kvinna=)
 
Tog en hel del frossarbilder i Turkiet....bjuder på några av dom...då fattar ni att jag inte kan smälta min viktnedgång...=)
 
FÖRE
 
EFTER
 
 
 

Kommentarer
Clara

Oj och WOW! Vilken buffe! är det olika eller är det samma på alla bilder? Vart är det någon stans? :D

Svar: Det är lite olika....för varje lunch och middagsbuffé var det bombarderat med dessa läckerheter...det är på hotel Kaya i Sorgun/ Turkiet =) Höll på att äta ihjäl oss ...trodde vi;)
ninemile

2014-05-21 - 16:58:19
URL: http://mittlivsomjonsson.blogg.se
Clara

Det får man ju nästan lägga på minnet! Värt att åka dit bara för den där buffen ju! Haha ja det kan jag tänka mig!

Svar: ÅK DIT....säger inget mer =) <3
ninemile

2014-05-22 - 21:31:48
URL: http://mittlivsomjonsson.blogg.se
Clara

Ja man får börja spara! :D

Svar: Gick bara på 4500 .....skitbra pris=)
ninemile

2014-05-23 - 20:36:21
URL: http://mittlivsomjonsson.blogg.se
Clara

Men oj! Det är ju nästan ingenting ju :D

Svar: Ja veeeet=) =) =)
ninemile

2014-05-26 - 09:57:28
URL: http://mittlivsomjonsson.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0