JAG MÅR INTE DÅLIGT, JAG ÄR BARA UTTRÅKAD!

   2014-03-19 - 21:00:24
I dag var det först snö när vi vaknade och kom ut, det fullkomligt vräkte ner och Bobbsan kastade sig ner i det lilla s om var och krälade i lyckorus omkring i slasket.

Det hela övergick sen till regn som fortsatte att fullkomligt vräka ner resten av dagen. Vi stannade i sängen typ hela dagen och kollade på film och sov om vartannat. Kände mig fruktansvärt uttråkad och frustrerad, men den där gamla sedvanliga ångesten dök inte upp i dag heller...Jag fattar inte, håller jag på att bli normal? De e ju inge kul:P
 
Har bara tagit korta promenixer i dag och nu i kväll åkte vi till Catthis å festade på semla och korv.
 
Fest var det igår med, jag och Bobby åkte till mommo och moffa och jag hade gjort en egen vovvetårta till födelsedagshunden=)
 

Var på möte med Thomas på Aktiv i går och nu ska  jag faktiskt återgå till mitt gamla "hemmagym" igen :) Tyvärr så hade de precis anställt en ny receptionist, hade jag vetat det tidigare så hade jag ju kastat mig över det och antagligen fått det dessutom. Blir man medlem på Aktiv så blir man även medlem på deras stora obemannade gym Metro. Dygnetrunt öppet och Aktiv öppnar 5 på morgnarna. Det passar mig så underbart bra och att jag sedan förmodligen kommer bli skickad på tränarutbildning som dom bekostar. I motgäld så binder man sig som tränare på det gymmet en viss period=) (helt förståerligt).
Vi diskuterade fenomenen om det nya gymmet i byn och vi känner oss alla säkra på att nya gymmet INTE kommer kunna lyckas sänka Aktiv som dom säger sig klara av.
 
Jag rekomenderar alla som frågar mig om nya gymmet (eftersom jag var där en kort tid) men då det var dags att betala lön för arbetet inte fanns några pengar, precis som vi alla här anade och jag vet att det rör sig om både svarta pengar till personal, ingen ob, skitlöner och ingen har koll på anställningslagar osv så känner jag att nääää, jag kommer ALDRIG hänvisa någon till det gymmet...och jag har fått minst 7 personer nu att inte bli medlemmar där som annars hade tänkt teckna eftersom jag jobbade där.
 
Aktiv kändes som att komma hem igen....efter alla år som vilsen gymmare ute i världen så kände jag bara....NU ÄR JAG HEMMA!!! Här började jag min träningskarriär 1992 och höll mig kvar i nästan 15 år.
 
I morgon ska jag och Catthis dra till solarieholmarna för att få lite färg och i maj planerar vi att åka till Gambia eller Goa.....så nu är det ju såhär...åker vi till Gambia, då får C ha mig i sele och åker vi till Goa får jag ha henne i sele...samesame...=) Nääääh! Vi är INTE ute efter att ragga utan sol och värme, bad och njuta av livet.
 
Ledsen är jag dock över en härlig vän till mig som jag känner jag måste släppa trots allt:(
Jag har kommit så långt med mitt grundmående att jag inte får vara så jävla dum att riskera att börja trilla neråt i spiralen igen:( Och personen har fortfarande sina ångestmonster att slåss emot och har svårt att vara ensam...till skillnad mot mig. Jag behöver massa tid själv. Och då vi är så olika där nu så kommer det helt enkelt inte att fungera, jag hoppas han ser att det är så med.
 
Nu ska jag kolla vidare på någon film. har kollat på "Mina 12 år som slav" förut, den var bra, gripande, grym , men lite stel...kunde hänt lite mer...
 
Nej nu är det nanninannatajm.....upp och sola med C i morgon och så ska jag fixa med träningskortet till Aktiv=) Blir GREAT=) Beach 2014 här kommer jag!
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0