HÖGER BICEPS!

   2014-03-28 - 18:37:38
Tränade i morse...men inte styrkepasset som jag tänkt mig klockan 8 för  jag var SÅÅÅÅ TRÖTT!! :(
Efter det så var jag hos min kontaktperson på behandlingsteamet och nu har vi satt igång med att lägga Xanoren på hyllan for good. Nu har jag gått över på Stesolid som jag nu får av dom doserat en gång i veckan. Jag ska stå på 20 mg/dag och ta det 4 ggr/dag så nu gäller det att komma ihåg det med:P
 
Varit på AF och ska tydligen få byta handläggare efter alla år:( trist, men sant!
Har även varit ute och klivit över riset i skogen jag och Bobby. Det har varit en underbar vårdag i dag, och vi såg en fjäril häromdagen.
 
På söndag ska jag antagligen åka med UE-gänget till Säter =) ÄNTLIGEN!
 
Har städat bort skärmen och tangentbordet till stationära datan från skrivbordet och det blev väldans tomt...men den är död och varför ska jag då ha det där stå där och samla damm? Får se var  jag kan gömma undan det sålänge. TRÅKIGT!
 
Dagen känns på det stora hela ganska lång, har hunnit med en tant/hundvil på eftermiddagen med och KORS I TAKET så lagade jag mat nyss JA NI LÄSTE RÄTT!!! Stekt torsk, med jasminris och dijon/citronsås :o)
 
Tack, TACK för applåderna! ;)
 
I morgon blir det kalajs igen ....tycker alla fyller nu på våren, är det så? Näääääh inte alla väl....?
 
Borde lägga in räkningarna, men drar mig för det är ju så TRÅKIGT! Vet ni något tristare så kan ni ju berätta vad det kan vara..=)
 
Kram på Er nu ska jag väl slappa lite tror jag...xxxx
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0