GUBBRALLY!

   2014-03-04 - 20:19:53
Jobbat, skum dag på jobbet...många olika intryck. Åkte sen till stan för att kolla upp min dermal (piercing) men den verkar inte vara i livets slutskede ännu, den får hänga kvar och hoppas svullnaden ger sig trots slitet jag redan lagt ner=)
 
På vägen dit kom jag i en mindre korsning i stan. Där kom en bil långt uppe i backen till höger och jag skulle passera rakt fram...gubben i bilen (50-60år) körde så jävla snabbt (JA FÖR SNABBT) att han kom ner till korsningen samtidigt som jag i princip passerade och han fick därför bromsa in. Hade han inte bromsat in ändå så hade han suttit i väggen på Folkuniversitetet. ok ok...ok *ANDAS*
Så här gick det sedan:
 
1. gubbe pekar finger åt blondin i vit fräck bil
2. Blondin pekar finger åt gubbe i grå ful bil
3. Blondin kör vidare
4. Gubbesvänger om och åker åt motsatt håll mot vad han var på väg och trycker upp sig i min bils smäckra stjärt
5. Jag körde vidare hade gubben sååååå nära i häcken att jag väntade på ATT NU bromsar jag så han skulle åla på en känga med försäkring å den grejen=)
Lilla gubben blinkar naturligtvis och tutar hela tiden!
6. Blondin fortsätter köra bakvägen upp mot percaren bakom skvallertorget och då vi är nere och har kört förbi de Geer hallarna så ...
7. Gubbe tutar ännu mer, nlinkar med alla lampor han kan hitta å är galen....sen gick det ganska snabbt...
8. Blondin körde vidare som inget hänt
9.Gubben kommer puttrande i sin förbannade "silverpermobil" och för ett jävla oväsen...börjar köra upp längs med sidan på min snygga bil å försöker sedan helt som det är skrivet PREJA MIG IN I HUSVÄGGEN!!!!
Blondin fick maka sig en aning närmre väggen och sliter fram luren och larmar SOS.
10. Gubben kör in framför mig och stannar sin bil och tror jag kommer at kliva ur HAAAH
11. Blondin kör iväg igen med polisen på tråden
12. Gubbhelvetet drar efter mig igen å trycker upp sig i arslet på min bil. Hade inte Bobby varit med så HADE jag faktiskt TVÄRNITAT!!! PANG!!! Fint göbbe lille, du körde på mig bakifrån å så skulle ja kallat dit polisen.
13. polisen ber mig om regnumret  och jag kollar  bak för att ta det och det är samtidigt som jag är framme och ska stanna till med min bil hos piercaren. just DÅ är det som om gubbfan kände på sig jag pratade med telefonen. Han kan ha sett att jag tog upp luren och ringde och anade oråd. för precis då så tar han sista möjliga korsning ut bakom mig istället.
Polisen ville ju ha regnumret och göra en slagning på bilen, men jag hann helt enkelt inte med å kolla det, jag hade fullt med att hålla bilen på vägen med den där vilden hängandes som en gammal mustasch!
 
1-0 Blondin Vs. Gubbmongo =D
Så här såg han typ ut.....!!!
 
Fick även ett jääääääättekul samtal på telefonen idag, ett väldigt oväntat sådant dessutom.
Kan hända jag kommer byta branch redan innan jag knappt börjat på jobbet nu. Så i morrn gott "folk/djur" håller ni alla tummar, tår å tassar, klövar, hovar, simfötter....u name it! För då ska jag på en anställningsintervju till som egentligen ramlar över mig och jag inte sökt=) Men i dag ringde dom och ville träffa mig och jag kände bara att JAAAAA för detta är en bransch som jag varit inne på att jobba med i många år även den , men sen lagt på hyllan för att gå vidare med något annat en tid igen...
 
DET HÄR JOBBET SKA  JAG HA!!! Bara så ni vet det!!!
 och jag kommer inte gå dit och inte göra det jäkligt klart för dom att det här jobbet är MITT! Det är som handsytt åt mig!!!
 
Nog om knäppgubbar å karriärer...nu ska jag säga att min hund är underbar.....sccchhh...
 
-BOBBY DU ÄR UNDERBAR!!! <3
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0