SAMMANFATTNING OM FÖRSTA METAMINADAGEN!

   2014-01-20 - 21:52:11
Efter att jag tagit min första dos som idag blev lite senare än vad jag tänkt att den ska ligga på normalt ( blev idag ca.13.30) så fick jag en hel del jobbiga grejer gjorda...kompletterade min polisanmälan om mitt inbrott, detsamma till försäkringsbolaget som nu betalar ut i alla fall 3300kr i slutet av veckan. Bättre än inget i alla fall.
 
Ringde även bilförsäkringen och sa att de ser väl för fan på skadornas placering att jag inte ensam kan vara vållande till bilen ja hälsade på lite innan jul :P Dom hade skrivit att de stod stilla vid rödljuset och jag körde på dom....NÄÄÄÄH då hade inte skadorna sitta på min höger fram p deras vänster bak!!! Kör man på nån bakifrån vet jag minsann av erfarenhet hur det ser ut!!!
 
Fick i alla fall såna här jävla saker gjorda som jag dragit på hur länge som helst.
Varit rastlös och k'ndes som jag hade pingisbollar till ögon när jag satt vid datorn, tog dos nr 2 av Metaminan ca. klockan 16.00 (har tänkt ta dom kl. 08, 12, 16 ju) jag har varit rastlös ....(mer än normalt) men Bettis på beroendeenheten som jag pratade med lite kort sa att det kan vara så innan dosen är justerad osv. så istället för att ge upp vilket jag ju gjort med de senaste försöken med Ritalin mfl. så tänker jag fanimej HÄRDA UT!!! Tänker ta dom 2 månader har jag bestämt....innan jag gör en egen utvärdering. Så nu är bloggen väldigt bra att ha känner jag för jag kommer att kunna kolla tillbaka på ev. förändringar =)
 
Mamma hämtade mig då hon kom från jobbet och jag följde med hem till dom och fick i mig dagens frukost/lunch/middag/kvällsmat i ett....lite yoggi, te och lite mjölk i ett glas. Matlusten är sådär, tvivlar på att det är Metaminan som gör det redan...(en mkt vanlig biverkning) och just den biverkningen vet jag ju att jag är väldigt mottaglig för :S
 
Nu ligger vi i sängen här hemma å väntar på "porradise hotell" ska börja:)
BÄBÄ har fått sin hjärna lagad å ihopsydd och har ett eget koppel som Bobby nu släpar runt honom i som om det vore hans eget husdjur =) HELCOOL!
 
 
 

Kommentarer
Anonym

Hej frida. Elvanse räddade mitt liv och inga biverkningar fick jag ifrån den:) Lycka till

Svar: Tack vännen, jag blir ju så rastlös på skiten så även på Metaminan märker jag.....vilka mediciner har du testat och vad har de gett för effekt på dig? är orolig att denna ökade rastlöshet kommer sitta kvar även på denna medicin ....har du märkt effekt som är positiv direkt eller har det tagit en tid? Kram
ninemile

2014-01-23 - 10:00:58
pega

Hej frida . har ej sett förrän nu att du svarade mig.

jag har testat ritalin. stratera. medikinet . concerta o o
dem andra funka ej men concerta funka men hemska biverkningar.
sä nu går ja på elvanse o efter en månad har rastlösheten lagt sig mrn funkar as bra på den:)
inga biverkningar på den med . hade i början men allt avtog.

2014-02-18 - 09:23:44
URL: http://www.pegelin.devote.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0