JAG LYFTER BERG!

   2014-02-24 - 17:49:08
I dag stack jag ner till jobbet vid 11-tiden för att smygstarta lite. Kan bara säga att nu efter min första dag på nya jobbet så känner jag att jag äntligen hittat hem igen i arbetslivet!
Man kan ju säga att det var där mina arbetsdrömmar även startade (förutom drömmen om att bli "silversmed", vilket jag ju redan uppfyllt) jag satte igång och gjorde ett schema för 3 receptionister och fick ihop ett rullande 3-veckors schema som kommer löpa runt, runt och fick till det himla bra faktiskt=)
Kan ju säga att min roll som administrativ chef på Missing People i Östergötland gett mig mycket mer än jag trodde som jag kan använda i mitt nya arbete.
Jag hade en rundvisning på bygget och satt och kollade upp en massa tidningar på internet som jag i morgon kommer att välja bland och ringa upp för att ordna med prenumerationer till jobbet.
 
Nu är det en månads prov (börjar officiellt 3e mars) och efter det blir det en provanställning. Kände då jag kom hem att jag glömt vilken skillnad det gör när man är aktiv och har ett jobb att gå till som man tycker om. Bobby hade klarat sig jättebra de 5 timmarna han var hemma själv och blev superglad då jag kom hem. Han är så rolig, han hoppas å skuttar å vill busa, men säger lixom inte ett ord =) Sen var det ju kissa och mat som hägrade=)
 
I morgon kommer all receptionsutrustning och ska installeras och vi ska ha utbildning på det dessutom. Det kommer nog bli mycket givande =)
 
De som är intresserade av vad/Var jag jobbar får ta kontakt med mig privat, lämna en kommentar bara och lämna mailadress etc. så kontaktar jag dig. 
(håller det lite hemligt tills vidare, kommer släppa det inom några månader.
 
Nu ligger vi och vilar oss litegrann, dagen har gått väldigt fort, men varit mycket lärorik och rolig=)
 
Sitter faktiskt och kikar lite på relevanta kurser och utbildningar inom området för mitt jobb. Jag vet ju att jag kommer vilja vidareutveckla mig inom detta framöver.
 
 

Kommentarer
pega

Ohh vad glad jag blir frida. Du ger mig hopp om att jag borde med fixa att jobba trots alla misslyckande.
Vad ska du jobba med? Sms mig.
Pusss snygging

Svar: <3 :-*
ninemile

2014-02-25 - 08:03:12
URL: http://www.pegelin.devote.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0