DET GÅR UNDAN, VÄNTA PÅ MIG!

   2014-02-02 - 17:20:14
Här ju sökt jobb i både Norge, Göteborg, Norrköping och lite andra ställen. Fick veta i fredags att ett företag vill jag kommer på intervju redan på måndag, dvs. I morgon. Det är en månad tills ansökningstiden går ut, så jag hoppas det är pga. Mina breda meriter som jag kallas dit så snart:)
 
Detta jobb är i alla fall i Norrköping. 
Finns ett jag vill åt i Finspång, och kommer kämpa för att få. Är ju skönare att slippa pendla. Samt så blir det ju ingen kostnad för pendling och jag kan även åka hem och gå ut med Bobby på rasterna. 
Det är lite osäkert vem som ska ha ansökan, men hoppas på besked om detta på tisdag.
 
Har Idon här...det är ju hundra år sen vi umgicks. Han stannade med bilen och tittade på Bobby då han var färskis på gården. Annars har vi inte haft mycket kontakt på några år ju....trots detta trodde MYL att jag var otrogen med Idon å massa jävla skit! 
Så var ju faktiskt inte fallet!! Så det kändes jävligt kränkande! 
 
Vi är VÄNNER, och det känns bra att ha det JYST SÅ! 
Vi har en gräns mellan oss, och respekt för den andre. Han är en kille som inte försöker med nåt, utan vi går promenader, kollar på film, snackar skit och vi kan även PRATA mycket med varandra om allt mellan himmel och jord.
Han stressar mig inte! Känner mig lugn, ja förutom den vanliga rastlösheten då.
Metaminan ger positiv effekt och trots att den gör mig rastlös (om det nu är den) så överväger det positiva. Energi, uthållighet och koncentration har blivit påtagligt bättre. :)
Xanoren är i princip nere på den dagsdos jag är ordinerad och när jag är det sedan någon vecka så ska vi gå över från xanor till sobril.
Lever på Theralen mest och det funkar bra, bara jag planerar eftersom det är ganska lång tid från intag till verkans början på den. 
Tar Metaminan 3 ggr om dagen 8, 12, och 16 och rastlösheten har minskat mer och mer.
 
Var hos medicinskötaren i torsdags och nu är det bestämt att jag ska stå kvar på samma dos ett tag till så allt får chans att stabiliseras eftersom man inte riktigt vet vad som verkar hur just nu av medicinerna.
 
Bobby är en riktig tv-flyttade å kan ligga å följa ett program bra länge. Igår var det ett program med björnar och senare såg han sommaren med Göran. Den gillade han med. Idag var bregottkossorna spännande!
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0