BADANDE GRODOR & SENT GRATTIS

   2013-09-19 - 21:38:00
Igår blev ju Bobby 6 månader hurra hurra hurra hurraaaaa:-) vi var i kulla han, jag å mamma. Medan syrran, Pata å pappa var å såg speedwayvargarna ta SM guld:) vi åt pizza å firade med det å slappade!
 
Tog varken "kukuxklana" (cocillana) eller nåt å sova på i går kväll, jag ringde jobbet i morse å meddelade jag inte är bra än vilket Göran tydligen hörde väldigt tydligt:p
 
Tog ett bad, och Bobby var med i badrummet som vanligt...han älskar ju mina små plastis-badfiskar så han har lagt beslag på dom. Jag har även köpt en påse egna till honom varav grodan i den lilla plastfamuljen tydligen absolut skulle bada med mig i mitt vatten...först kastades den glatt i med ENORM KONCENTRATION, sen försökte fluff hoppa efter, men det kände jag inte riktigt för idag så han fick tillbaka grodan å nöjde sig så.:) 
 
 
ÅHEJ, KOLLA KONCENTRATIONEN ATT FÅ DEN ÖVER KANTEN:)
 
Sjukast av allt i dag var ändå att efter att ha ringt jobbet somnade vi om ...ändå till 12.40:O My god lixom! Och vi har även hunnit sova middag på det;)
 
I morrn ska jag ta bort den förbannade P-staven så det blir ordning på torpet igen...!
Nu sovdags, men ska väl kolla till fåren i Clouds n sheep först:-)
 
Najtelinajt

Kommentarer
Sandra Piik - Att leva som psykiskt sjuk

Åh herregud vilken liten sötnos <3

Tack så jättemycket, för dina fina ord! Verkligen, tar åt mig.

kram

Svar: Gumman du SKA ta åt dig...!!! du är en jättefin tjej=) Jao min lilla Bobby är la söt ...men "trotsåldern" e inte lika söt;) Massa kramar
ninemile

2013-09-20 - 19:19:47
URL: http://piiket.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0