HELGA NATT

   2013-10-27 - 21:17:26
I natt sov syrran å Pata här. Dom var på Oktober/200-års kalas på Nyhemsskolan och skulle gå de ynka metrarna hem till mig på natten. Vid 24-tiden ringde Pata och frågade om jag kunde köra hem hans bror senare på natten och jag sa ok, ring sen då. Vid 02 ringde dom och var redo så jag åkte bort och hämtade dom, körde hem Mange och sedan fick ju syrran å Pata tuppjucket. Klockan var strax efter 02 och eftersom det skulle slå om till vintertid klockan 03 så var det nåt event på torget i Motala. Sååååå....med lite övertalan åkte vi dit, med trött hund, fyllespysjuk karl, tiden mot oss, tvn på hemma, dörren olåst och utan varken strumpor eller bh så körde vi...(De mutade mig rätt bra måste jag säga:P)
Precis utanför Finspång så blev vi stoppade av en kille som stod med varningsblinkersen på vägen. Han sa att det ligger ett rådjur mitt på vägen bortanför bilen och att jägare var på väg och att vi kunde köra förbi det på sidan i alla fall. Och där låg det:( Precis som om det bara lagt sig för att vila, kåg det där och tittade sig omkring på all uppståndelsen omkring den lilla stackaren:( När vi åkte hem igen så var det bara en stor röd blodfläck kvar på vägen R-I-P- lille vän, antar att den lilla älsklingen hade brutit benen:'( sov gott! <3
 
Vi hann i alla fall till eventet, loggade cachen och åkte hem igen...käkade lite å somnade och i dag har jag legat på soffan hos mamma och pappa typ hela dagen tills nu ikväll när jag åkte hem å syrran å pata hämtade sina saker och åkte hem till Kulla.
Vi var hemma vid 04,30 i natt eller nåt å jag sov på soffan för fylletrattarna snarkade så jag höll på å vibrera ur sängen och jag var ju klarvaken.
 
Nä nu är det sovdags, är fortfarande sliten..Puss på er alla....btw ska jag nu låta bli socker i en vecka....hur ska de gå vojvojvoj!!!
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0