Boll NO:8

   2013-10-25 - 18:11:16
I dag har jag varit hos läkaren, nu ska han tydligen skriva ihop en bibba med dokument och ett pappersrecept (back to 1985?) eftersom man bara kan få Metamina på ett sådant. Sedan ska jag ta med det till det apotek jag väljer...för jag kommer sedan endast att kunna hämta denna medicin på JUST DETTA apotek eftersom dom sänder in en licensansökan till läkemedelsverket. Men inom några veckor så ska jag vara igång på detta Amfetaminkeff:S Är ju inte samma Amfetamin man "köper på gatan" men är likväl Amfetamin, finns ju en radda olika varianter av detta som allt annat.
 
Bobby och jag har varit på långpromenad, och nu i eftermiddag så gick vi ut och sparkade tassboll och hade lite hjärngympa med godis=) När vi kom in ville han fortsätta med sin fina blåa boll men den sa POFF:( Min stackars lilla goa älskling har så vassa tänder ju:( Sen satt han å var jätteledsen när jag la upp bollen så han inte kom åt den mer:(
 
2-5 januari ska min syster ta med mig på en liten tripp några dagar...resan går till Polen=) Det kommer ju bli skitskoj=)
Å jag som alltid trott att Polen är grått å alla åker omkring i sina gamla slitna LADA har ju rätt fel omm an kollar in stället lite;)
BOLLKALLE
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0