SOLEN SKINER OCH JAG ÄR GRÅAST AV ALLA MEN HAR HUSET FULLT AV ANABOLAKAKOR

   2013-02-21 - 15:54:00
Ute skiner solen så fint så fint och jag har legat i sängen nästan hela dagen...njaeee förresten jag var på ett möte på AF i morse med Eductus där jag nu ska börja=) REhabiliteringSysselsättningArbete dvs RESA- projektet=) VI har insett att vi får ta allt från scratch och bygga upp väääldiiigt långsamt och i rätt ordning. Min i så fall blivande coach han verkade superduperbra helt enkelt, inget annat att säga om detta=)
 
Fick veta av reumatologen som ringde idag om mina specialprover jag fick ta för att mina levervärden var kass sist att dom fortfarande är kass, samt att PK värdet är kasst vilket har något med blodets koaguleringsförmåga att göra tydligen. Hon hade pratat med en leverspecialist på US där reumatologen ju håller till de med. Så nu ska ytterligare prover tas, eventuellt kan det vara så att min kropp inte tar upp K-vitamin pga GBP-operationen eller medfött. skumt, men nu måste detta i alla fall utredas säger dom....verkar vara allvarliga grejer.
 
Här går allting på lågvarv annars, sängen, kakburken, kissvarv med Joey, sängen, pillerburken, kissvarv, sängen, kissvarv för matte, sängen å lite telefon snack eller tv emellanåt. Men jag kännermig så jävla uttråkad, och samtidigt apatisk...BLÄ! Baka vill ja fan inte för hela köket e belamrat med KAKOR....KAKOR KAKOR KAAAAKOOOOR ...råkade baka lite "anabolakakor" i söndags:S Herre jesusmaja säger jag bara!=)
 
Jaja...man kan föda en hel familj på mina "anabolakakor" kanske borde börja baka å skicka dom till Afrika?=)
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0