HALVBRA DAG

   2013-08-21 - 19:05:31
I dag vaknade jag tidigt som vanligt, längtade till jobbet direkt men tog å slappade lite till istället. Blev alldeles för rastlös så jag tog ett bad...som vanligt med jycken hängande vid badkarskanten å ålandes under det å sörplandes vid golvbrunnen å krälandes efter plastfiskar, hårborstar å massa annat krams under tiden. Sen satt jag vid datorn ett tag innan jag stack iväg och fikade med "boendestödet" å jösses vilken trevlig fika vi hade idag:) Kändes som vi inte träffats sen typ -05 eller någe:O Mycket givande och det gjorde mig på superbra humör då jag sen gick på utvecklingsmöte med af, fk och min coach. Nu ska jag redan nästa vecka öka min arbetstid och v. 39 ska vi öka på en dag till i veckan.
 
När jag kom hem gick jag ut med Buset en snabbis, och sen har jag mest dragit runt som ett spöke här hemma...snackat med Bobby, spelat alla saga-spel som finns på facebook typ:S å bara varit rastlös!:(
 
Längtar till i morgon då jag får jobba igen. Jag behöver lägga MYCKET mer  tid på mig själv just nu....det finns ingen energi över för annat än jobbet, uppfostra Buset, byta umgängeskrets och dessutom jobba på min kosthållning...!!!
Känner jag behöver sitta i min grotta ENSAM!!! ta hand om MIG...och BARA mig!!! (förutom Buset bobby, men vi två är en precis som Joey är med oss).
 
 
 
Känns som om jag sitter här helt ensam just nu fast jag inte är det...ska det vara så?

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0