ATT VARA ELLER ICKE ...?

   2012-11-14 - 23:30:14
Varit på möte med ledningsgruppen i kväll, och YIPPIEE! äntligen så flyttades allt material från min bil till vårat nya förråd som sponsras av Vallonbygden=D Det är super=)

Folkbladet var på mötet i dag och gjorde ett mer djupgående reportage...det kommer i tryck i helgen.
Corren har ringt med och vi ska träffa även dom för "Helgbilagan" Corren/NT för ett rätt stort reportage där med ganska snart. Syrran har blivit tillfrågad att komma och medieträna oss så hon ska komma och ta tag i det :) BRA DÄR!
 :D
 
Tankarna om Oslo snurrar i huvudet...de flesta omkring mig säger ÅK....UPPFYLL DIN DRÖM!!! Men några få är mer tveksamma...Här är i alla afll butiken jag fått jobb i gullsmykket.no ni ser ju själva vilka designers kollektioner som säljs bla. I LOVE THEM ALL=D detta är ju som en godusbutik för en annan:D
 
Om jag INTE åker så kommer jag antagliten ångra mig väääääldiiiigt länge:( OM jag åker så kommer jag i alla fall GÖRA DET....även om jag känner att det inte var alls bra efter bara en månad eller två och åker hem igen! DÅ VET JAG!! =D
 
"M" <3 *SUCK* Jag vet inte vilket ben jag ska stå på ...:( Jag vill inte lämna honom kvar här ensam...:( Men jag vet inte om han heller är speciellt sugen på att få ett miljöombyte...JAG känner mig som en SKIT om jag åker...men känner oxå att handlar ALLT BARA OM MIG??? Ta ett jobb i sverige...jooooh....bara igår varslades det typ 10.000 pers och att få göra det jag brinner för, få ut mitt eget silver på marknaden och på det tjäna minst 30.000 sek/månaden och ha stora chanser att "växa" i butiken och få mer ansvar...mer cash;) Hade HAN bara skitit i det om det var HANS dröm? Vore det honom det gällde så hade jag i alla fall övervägt tanken på att röra på mig...det handlar ju inte om lifetime....och han skulle kunna tjäna FETA cash där han med...spara, resa, det vill JAG...vill han inte så är det hans val...alla har vi våra val...men jag ÖNSKAR VETRKLIGEN han vore liiiite mer openminded åtminstone...det sänker mig...!!! Får mig att fundera...jag VILL inte släppa honom...och kommer kämpa för att INTE göra det...!!! Men jag kan inte göra det på egen hand...om han inte finns bredvid och kämpar i samma riktning så kommer vi båda falla...:( BANG!!!
 
Vissa pratar om att man kanske inte borde göra karriär nu utan skaffa familj...men ...men....:S Jag kommer inte skaffa barn med någon jag känt så kort tid i alla fall...varför inte uppleva något annat under tiden man svetsas samman i så fall? äh...låter fan nästan som en poet...!!!
 
 
NATTINATT!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0