SÖNDAGSÅNGEST UR MITT PERSPEKTIV

   2012-03-18 - 08:59:36


Jaha kära ni, då var det söndag igen...vilket tydligen innebär !!!

Jag har i princip bara hunnit slå upp "knappluckorna" till de gröna och känner redan den toma, sugande, svarta känslan av OTILLRÄCKLIGHET inför dagens "todos" , ÅNGESTEN sliter i mig redan, PANIK över att ANDRA? kanske har söndagsångest:S *hmmm?*, näääh hörrni! Dags att slå näven i bordet....NU MÅSTE SÖNDAGSÅNGESTEN UTROTAS FÖR GOTT!!!

Sprattlar till med att lägga ut lite bilder på mig, min kärlek<3, och allt däremellan=) Kanske helt enkelt borde börja alla söndagmorgnar med att slaska in ett foto-inlägg här i bloggen och se om det kan hjälpa till att få tankarna på något vettigare?! Vad tror ni?
Då jag lagt upp bilderna ska jag ta ett söndagsbad och sen en söndagspromenad, söndagsbenzo om behov finnes och sedan söndagsgräva i mitt hem igen som för övrigt fått en boende vars energi hökts efter att hon krälat omkring på golvet häromkvällen och plötsligt då insåg "HUR I HELVETE HENNES ÄLSKADE ÄLSKADE HUND FÅR LEVA I DENNA MISÄR...FRÅN HANS VINKEL PÅ DET HELA SÅ ÄR ALLTING DESSUTOM HUNDRA GÅNGER VÄRRE ÄN DET JAG TVINGAS VADA RUNT I! Så nu har jag bestämt mig att för JOEY´s skull så är det SVINRÖJ som gäller så fort tillfälle ges....

var ju förresten statist på Tobias Sjöbergs Vernissage till "NEJ" förra helgen! Det såg ut bla. så här=)

(KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT FÅ VETA VEM TOBIAS SJÖBERG ÄR)



LYCKA ÄR ATT SE SIN HUND LEKA MED EN ANNAN HUND EFTER SÅ MÅNGA ÅR!



DÄR gott folk trodde jag att jag som matte skitit rejält i de blå skåpet....MEN han blev rätt snygg:P HAN ÄR ALLTID VACKRAST!!!


VEM ÄR DETTA???


Kommentarer
Fredrik

Hej,

Jag hoppas du har en bättre söndag idag och kanske att jag har ett modelluppdrag åt dig, så hör gärna av dig!

2012-03-25 - 13:39:10
ninemile svarar Fredrik

Fredrik....u got MAIL=)

Kram /9

2012-03-26 - 09:30:20

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0