BOENDE STÖD, FRUKOSTBUFFE OCH HJÄRNSTELHET:S

   2012-02-22 - 07:41:01
Ska iväg å sola med dagmatte nu vid 8=) Tycker om hennes sällskap....igår var hon med mig till stan ...Joey och hon gick på promenad medan jag var på Vrinnevi 1-5 timme:S hos sjukgymnast och arbetsterapeut för reumatismen...nu ska jag börja med vattenträning i deras varmvattenbassäng på måndagar i 8 veckor....målet att försöka få kontroll på min kropp igen, samt minska värken...det måste gå långsamt, försiktigt och få ta tid! DETTA ÄR BARA DÖRREN till någonting ....
Stannade hos en piercare jag fått rekomenderad av michis...han kändes så JÄVLA PROFESSIONELL!!!:D Han kollade min dermal som jag bett honom om för att se om den sitter för ytligt eller ej...han sa att den sitter väldigt ytligt, men att ta ut den, läka och sätta i en ny sen ....asså det e inte bra....!!! han var förvånad över att jag haft min så länge som 1.5 år, dom BRUKAR NÄSTAN ALLTID krypa ut efter ca 1 år max.
han sa att den KOMMER KRYPA UR:S? Men vaaaah....? fast de e bara bra istället för att ta bort den! Blir oftast mindre skada då med...men den har hållit sig så här ytlig nästan hela tiden jue!!! Den verkar inte krypa utåt direkt å jag e på den å fightas lite emellanåt...men det kan tydligen skapa mer ärr efteråt...själv gör denna piercare inga dermal anchor i ansiktet pga att det blir ÄRR!!!:S ÄH Jag har inga ärr där innan och jag var ju medveten om det då jag gjorde denna piercing! Han har tydligen lagt märke till att jag gör silversaker i alla fall...han tog upp det med mig och sa att han vill ha loggan på sin studio i silver som han ska sätta på en speciell slags sedelklämma som han själv ska söka reda på...jag ska göra plattan med loggan på och vi var rungande överrens om detaljerna hur den skulle se ut =) Vi ska prata mer om det=) SÅ KUL!!!
Min inspiration börjar komma tillbaka igen efter denna svacka...och suget efter att få skapa i silver likaså....Nu har jag beställt material så jag ska börja ge mig på att gjuta silvert och tillverka gjutformar på egen hand=)

Har fått boendestöd och hon kommer hit i kväll en snabbis och kollar in mig....hon verkar faktiskt mysig =) Vi ska ju börja med att ses ca. 4 ggr per vecka så det blir spännande faktiskt!
Idag ska jag på nätverksmöte på psyk, men innan träffa arbetsterapeuten på NPT och medicinskötaren....tur alla e under samma tak....för även efter mötet som e nr 3 i rangordningen av möten så ska jag prata med Birgitta min kontakt ensam med och bolla lite....jag pratade med henne i förrgår och vi måste göra något NU!!!
JAG HAR GÅTT UPP 0,8kg =D Nu e det typ bara 4kg kvar att lägga på mig tills jag når målvikt...=)
Nu måste jag sluta babbla och dra å sola....love u all=)


Kommentarer
Björn Johansson

Hej Frida!

Jag är VERKLIGEN imponerad av dina arbeten i silver. Hur får du i hop dem, hur har du lärt dig det och vilket tålamod du måste ha. När jag skall göra ngt pillrigt känner jag att jag borde ha en äldre mans tålamod och en ung pojkes entusiasm och jag tycker ofta jag inte har något. Då blir det som det blir. Du är verkligen skicklig.

Ha det så bra, gumman!

Björn!

2012-02-22 - 21:36:03
URL: http://luddman.blogspot.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0