MISSING PEOPLE SWEDEN

   2012-08-07 - 21:51:10
jahapp då har jag sedan några dagar varit utsedd till administrativ chef för MPS Östergötland=) Känns bra att förtroendet fallit på mig. i dag blev jag kontaktad av två st hundförare som ville visa intresse att ställa upp vid kommande skallgångar/eftersök framöver och snart har vi "paketet klart" och kan dra igång på allvar med vår lokala del av MPS. Har ev. dykare på ingång också och jag tror faktiskt att vår delgrupp här i Östergötland kommer att kunna växa till sig och bli riktigt stark!
 
Jag fick idag tyvärr den tråkiga nyheten att man hittat Per-Åke från Horn avliden. Per-Åke försvann för en vecka sedan och vi på MPS planerade en skallgång under helgen.
 
Annars jaoo josse höll matte vaken nästan hela natten i natt...gnäll, gnöl å pip:( Först skulle han ha MAT MITT I NATTEN...sen var det ändå inte bra, tvingade ut honom tre ggr men han var inte speciellt intresserad....jo sista gången...! men det var ÄNDÅ inte bra när vi kommit in igen så till slut la jag mig på en av hans stora kuddar på golvet med mitt täcke och min kudde och höll om honom ...efter en stund flyttade han på sig och nästa gång jag vaknade så var han lugn och sov vid balkongdörren! Då ålade jag mig upp i sängen istället...skulle upp tidigt då jag haft KIAN på service i dag och mamma var med i stan som sällskap=)
Fick bla ett prylpaket till sims3 som vi tydligen missat :O så nu har jag spelat lite i kväll igen, men lapen blir så jävla varm så jag pallar inte spela mer just nu...tror skiten brinner upp snart:S
 
I morgon ska jag till sjukgymnasten på Vrinnevi (reuma) på fm. och kanske träffa H på MPS för ett kort möte! jag vet inte hur det blir riktigt då han inte bekräftat tiden direkt...men de löser sig nog!
 
Nu ska jag spela candy crush;)
 

Kommentarer
Nalle

Jag är så glad idag att jag drog igång detta från början och det är Klart jag vill ha dig som administrativ chef frida, jag har ju hittat dom tre bästa cheferna över mig där jag själv går in som gruppledare i gruppen..

2012-08-16 - 01:08:36

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0