KNARK

   2011-11-24 - 19:18:14

Så var man igång igen...måste hålla mig flytande och har fått ge mig på xanoren igen...halvbra men jaja...det lindrar smärtan för stunden och jag somnar dessutom av den så jag skippar stilnocten nu!
I morgon ska jag på återkoppling på Neuropsyk...men har detta varit förgäves till slut ändå? Jag vet faktiskt inte och kan inte garantera att jag klarar mig till jul...jag vet inte var jag ska ta vägen!!! Det känns som om jag är döende och jag MÅSTE för fan börja ta in hur mycket sysselsättningen jag haft sen i juli gjort SKADA!!!:( Jag har nästan fnyst lite när man ser orden utbrändhet, gått in i väggen etc. i tidningar genom åren....MEN NU FATTAR JAG EXAKT vad de har menat!!! Jag har aldrig känt såhär, min kropp har aldrig varit så trött, full med värk, spänd, skakig, och i så FYSISKT DÅLIG KONDITION!!! Jag kämpade!!! Men jag hörde talas om exakt detta scenario som nu drabbat mig där redan innan jag började hos dom i juli...ville dock inte riktigt lyssna:( MEN kan säga en sak.....vilken jävla skön känsla det är att kunna se tillbaka på den dagbok jag har som jag skrivit ner lite i senaste året...Alla tecken har egentligen funnits från dag ett!!! magkänslan hade rätt IGEN och jag blir så jäkla rädd varje gång.....HUR FAN KAN DET ENS VARA SÅ???
Jag har börjat landa...stressen har lagt sig, men det sliter i min kropp från alla håll!!! Jag har skrikande bett om hjälp på neuropsyk och nu får vi se vad som sker i morgon och sedan följer ju vårdplanering mm. De anser att jag inte ska jobba något nu på ett tag utan istället landa i min "nya" diagnos och försöka acceptera, anpassa och även se vilka slags stöd jag kommer att vara i behov av! MEN jag kämpar varje timme med att hålla huvudet ovanför ytan och inte tappa greppet och följa impulserna och känslornas vilja...!!! I så fall hade jag senaste tiden skurit mig, skadat mig på andra sätt, drogat ner mig totalt på alla mediciner jag hade hittat (Men jag har ju rensat ur massa massa å har inte så mycket kvar)=) Jag hade även rymt härifrån med Joey, men av hänsyn till honom så stannar jag kvar här just nu!

Jag har fått erbjudandet att lägga ut mitt silver hos M-smed under hela december ....känner jag ju inte har så mycket godbitar kvar eftersom det mesta varit beställningar...men ska försöka vara lite kreativ någon av de närmsta dagarna...men ja vete fan hur det ska gå till asså:( JAG ÄR SÅ MATT!!! å Ingenting e ju kul:(
Foxer och jag håller på att jobba fram loggan i alla fall nu ...och den ska vara klar närmsta dagarna. Sen ska jag regga den på reg. pat. verket! Vilka underbara vänner man har ändå=) Fick även en ny finsk bekantskap på köpet igår...shit va mycket gemensamt vi har då lixom:P COOLT!!!

Nu ska jag snart sova...ont överallt och längtar till neuropsyk-mötet i morgon bitti!

PoK







Och jag vill bara säga en sak förresten.......HAN SER DIG!!!!!!!!!

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0