HEJ SNÖDRIVAN HEJ HEJ

   2010-02-12 - 17:20:32
Jao...nu ska vi ta dagens händelsen en efter en...först käkade jag frukost efter att ha vaknat lite lite senare än jag hade tänkt mig...fick dumpning å mådde skitilla...*uääääh* så när jag väl kom iväg så kom  vi bara till svängen nere i backen där gick det rakt fram rätt in i en svinstor snödriva. Bilen stannade och där stod jag å Joey med bilens bakhalva ute i körbanan å nosen in i drivan...försökte starta bilen...då ville inte den det heller...så jag fippla lite med den för efter ett tag brukar den starta om man stänger av stereo, fläkt å så .
Då kollade jag åt vänster å bara neeeeehhhj....där står en polisbil *hahahaha* men dom skrattade mest åt mig after all...det var 2 brudar i polisbilen och en kom fram till mig och frågade om jag och Joey var ok, och det var vi ju..Joey satt bredvid mig med ögon stora som golfbolllar å glodde å undrade vad som hände egentligen.
tjejen sa bara ok, vi kan ju ta hand om trafiken så länge bara...så sätter dom på blåljusen å stårr där mitt i vägen å det blev skitfort kö från båda hållen på vägen för alla skulle lämna sina kids i skolan...hahahaha...
men så startade bilen i alla fall och vi vinkade lite till snutarna å åkte iväg hahahaha....kom sen till jobbet å jobbade med chefen...*suck* han muttrade om torsdagen som varit då jag råkade försova mig klockan 6 på kvällen hahahaha....vaknade 18.22 och tänkte att va fan jag skulle väl jobba 18...kom till jobbet med streck från kudden i hela nyllet:O

nu ska jag ha en lugn och skön fredag med Joey och datorn...kanske plocka lite här å så:)
i morrn ska jag på 1:a ragga/dancehall träningen det ska bli roligt, sen ska miss Li med mig hem:) å NU SKA VI ÄNTLIGEN FÅ BORRA MED HAMMARBORR!!!!! WEEEIIIII:)

Puss på er gullisar







Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0